یک مطالعه جدید نشان میدهد که زمان درک شده می تواند بهبودی زخم را تسریع کند یا روند آن را کاهش دهد که نشان دهنده ارتباط قوی ذهن و بدن در سلامت است.
به گزارش تکناک، بر اساس تحقیقات جدید روانشناسان هاروارد، زمان درک شده تأثیر قابل توجهی بر زمان واقعی التیام زخم های فیزیکی دارد.
این مطالعه که ماه گذشته در مجله Nature Scientific Reports منتشر شد، باورهای مرسوم در مورد تأثیرات روانی بر سلامت جسمی را زیر سوال میبرد. یافتهها طیف وسیعتری از تأثیرات روانشناختی را نسبت به آنچه در حال حاضر پذیرفته میشود، نشان میدهد.
فهرست مطالب
روش مطالعه و یافته های شگفت انگیز
برای تکمیل مطالعه خود، نویسندگان از یک روش استاندارد برای زخمی کردن خفیف داوطلبان استفاده کردند. سپس زمان درک شده در آزمایشگاه دستکاری شد و هر شرکت کننده، سه شرط آزمایشی را تکمیل کرد: زمان آهسته (0.5 برابر زمان واقعی)، زمان عادی (1 برابر زمان واقعی) و زمان سریع (2 برابر زمان واقعی).
زمانی که شرکتکنندگان معتقد بودند زمان بیشتری سپری شده بود، زخمها سریعتر بهبود یافتند. به همین ترتیب، زمانی که زمان کمتری سپری شده بود، روند درمان کندتر شد. زمان واقعی سپری شده در هر سه شرایط یکسان بود.
مفاهیم و تحقیقات آینده
درحال حاضر تحقیقات بیشتری برای درک بهتر مکانیسم های اساسی و پیامدهای گسترده تر این یافته ها در حال انجام است. در همین حال این مطالعه، مورد قانعکنندهای برای ترکیب کاملتر ایده وحدت ذهن و بدن در تحقیقات بعدی در مورد تأثیرات سلامت ذهن و بدن است. به طور خاص، از محققان خواسته میشود تا طیف وسیع تری از تأثیرات روانی را بر سلامت جسمانی در نظر بگیرند.
تأثیرات روانشناختی بر سلامت جسمانی معمولاً بر حسب تأثیرات بر احساسات (مانند استرس، التهاب و عملکرد سیستم ایمنی) و رفتار (مانند باورهایی که اقدامات سالم را ترویج میکنند) درک میشوند. این تحقیق باورهای انتزاعی در مورد نحوه عملکرد بدن به طور مستقیم در سلامت جسمانی را نیز نشان می دهد.