باتری یکی از جنبه های گوشی های هوشمند است که کاربران همیشه نگران آن هستند.
به گزارش تکناک، خالیشدن باتری هنگام استفاده از برخی برنامه ها، چالش برانگیز است و به محض روشن شدن دستگاه به فکر روش های مختلف برای کاهش مصرف انرژی و افزایش عمر باتری هستیم.
با اینکه این روشها همیشه موفقیت آمیز نیستند، اما عادت ما بر انجام اقدامات مختلف برای افزایش هر چه بیشتر عمر باتری گوشی هوشمند است. با آگاهی از برنامه های مشکل ساز میتوان به این روند کمک کرد.
برنامه های بی شماری برای دستگاه اندرویدی در فروشگاه Google Play برای انواع خدمات وجود دارد، اما در کل، کاربران تمایل به استفاده از همان برنامه های محبوب را دارند. با این حال، برای بهترین شکل مراقبت از باتری گوشی هوشمند برخی از آنها باید کمتر دانلود یا استفاده شوند.
در حالی که برخی از این برنامهها کاملاً مفید هستند و باید روی تلفنهای هوشمند نصب شوند، استفاده از برخی دیگر برای افراد با مشکلات باتری، میتواند فاجعهبار باشند. بنابراین نیاز قطعی به آنها را کاملا بررسی کنید. لیست اپلیکیشن ها با بیشترین مصرف انرژی به شرح زیر است:
- Fitbit
- Uber
- Skype
- Airbnb
- Tinder
- Bumble
- Snapchat
سازمان جمعآوریکننده این داده ها، شرکت تحقیقاتی pCloud است. برای رسیدن به این هدف، آنها لیستی از برنامه هایی با بیشترین استفاده از باتری دستگاه را تهیه کردند و نتیجه نهایی در اینجا نشان داده شده است. مهم نیست که این پلتفرمها چقدر عالی هستند، طبق گفته این نهاد، آنها به شدت بر عمر باتری تأثیر میگذارند.
در واقع، آنها برنامه های بسیار محبوبی هستند و ممکن است بیش از یکی از آنها مورد استفاده باشد و از آنجایی که در پسزمینه نیز از باتری استفاده میکنند، ممکن است بیشتر به باتری صدمه وارد کنند، بهخصوص در مواردی که باتری خود نیز دارای مشکل است.
اپلیکیشن های گوشی هوشمند با نیاز بالا به استفاده از منابع
این شرکت تحقیقاتی هنگام تعیین برنامه ها با بیشترین نیاز به استفاده از منابع در تلفن ها همراه، به سه عامل از موارد مورد استفاده هر برنامه، مانند مکانیابی یا دوربین، باتری مصرفی این برنامه ها، و ارائه حالت تاریک توجه کرد.
آنها توانستند با ترکیب نتایج این سه عامل، تعیین کنند کدام یک از 100 اپلیکیشن پرطرفدار بیشترین تقاضا را دارد و آنها را به عنوان قاتلان نهایی تلفن معرفی کنند.
FITBIT و VERIZON بیشترین برنامه هایی هستند که باتری شما را تخلیه می کنند
این دو، 14 منبع از 16 منبع موجود توسط هر دو برنامه را در پس زمینه استفاده میکنند. از جمله چهار موردی که بیشترین منابع را در اختیار دارند شامل دوربین، موقعیت مکانی، میکروفون و اتصال وای فای میشود. به همین دلیل این اپلیکیشن ها بالاترین امتیاز مطالعه (92.31 درصد) را دریافت کردند.
برنامه های رسانه های اجتماعی
برنامههای رسانههای اجتماعی شش مورد از 20 برنامه برتر مصرف باتری گوشی را تشکیل میدهند. به طور متوسط، 11 منبع اضافی از جمله عکس ها، وای فای، مکان یابی و میکروفون در اختیار دارند. آنها می توانند در پس زمینه فیس بوک، اینستاگرام، اسنپ چت، یوتیوب، واتس اپ و لینکدین اجرا شوند. هر کدام از اینها انرژی بیشتری مصرف میکنند که فشار بیشتری به باتری گوشی وارد میکند.
برنامه های دوستیابی آنلاین
بر اساس این تحقیق، اپلیکیشن های دوستیابی آنلاین به همان سرعت استفاده از احساسات کاربر، از باتری گوشی استفاده نیز میکنند. 15درصد از برنامه های تخلیه کننده برتر، برنامه های دوستیابی آنلاین مانند Tinder، Bumble و Grinder هستند. که به طور متوسط به 11 منبع اجازه اجرا در پس زمینه را میدهند. فقدان حالت تاریک باعث می شود استفاده از هر سه برنامه دوستیابی انرژی بیشتری داشته باشد، و تخلیه باتری را تسریع کند.
برنامه های سفر
برنامه United Airlines بیشترین فضای ذخیره سازی تلفن (437.8MB) را مصرف می کند. پس از آن اپلیکیشنهای Lyft و Uber با فضای ذخیرهسازی مورد نیاز به ترتیب 325.1 و 299.6 مگابایت قرار دارند. همه این برنامه ها به فضای ذخیره سازی زیادی نیاز دارند و سرعت گوشی را کند و فضای ذخیره سازی اشغال می کنند.
خوشبختانه، زمانی که در سفر نیستید، می توان به راحتی اپلیکیشن های مسافرتی مانند United Airlines را حذف کرد. هنگام تفکر درباره راههای تخلیه فضای ذخیره سازی تلفن، اینها باید اولین موارد باشند. علاوه بر این، خطوط هوایی با گستردگی کمتر مانند Ryanair و Jet2 به ترتیب تنها به 109.2 مگابایت و 47.3 مگابایت فضای ذخیره سازی نیاز دارند.
با این حال، هنگام صحبت از حمل و نقل راحت و روزانه، برنامه هایی مانند Lyft و Uber بیشتر ضروری هستند. از وجود یک برنامه حمل و نقل قابل اعتماد اطمینان حاصل کنید و فضا را برای برنامه های دیگر خالی نگه دارید.
چگونه از تخلیه باتری توسط برنامه ها جلوگیری کنیم
بسیاری از مردم ممکن است درباره حذف این برنامه ها از گوشی هوشمند خود برای ایجاد فضای ذخیره سازی و عمر باتری بیشتر فکر کنند. در این رابطه، تاکید بر این نکته ضروری است که این اقدام احتیاطی لازم نیست. زیرا میتوان فعالیت پسزمینه یا مجوزهای موقعیت مکانی را غیرفعال کرد.
با وجود باز نبودن، هر برنامه اندرویدی در پسزمینه کار میکند. درست مانند سایر سرویسها مانند اینستاگرام و فیسبوک، واتساپ این کار را برای ارسال اعلانهای مرتبط انجام میدهد. امکان رفع این مشکل وجود دارد. اما باید توجه داشت که با انجام این کار تا زمان ورود دوباره به پلتفرم، از دریافت اعلان جلوگیری می شود. در نتیجه، توصیه این است که از این روش فقط در شرایط خاص و نه در برنامه های کاملا ضروری استفاده شود:
۱. وارد تنظیمات گوشی هوشمند اندرویدی خود شوید.
۲. در منو به قسمت «Battery» بروید.
۳. ” Optimize battery use” را در قسمت ” Advanced settings” از منو انتخاب کنید.
۴. پس از انتخاب برنامههای مورد نظر، روی « Don’t optimize» بزنید.