گزینه «استفاده بدون حساب کاربری» به Google Contacts آمد

برنامۀ Google Contacts با افزودن گزینۀ جدید «استفاده بدون حساب کاربری»، امکانات متنوعی را برای کاربران فراهم می‌کند.

به گزارش سرویس فناوری تک‌ناک، اگرچه Google Contacts یکی از پرکاربردترین برنامه‌های موجود در سیستم عامل گوگل نیست، امّا عملکرد مهمی را ایفا می‌کند. برنامۀ شماره‌گیر پیش‌فرض روی گوشی‌های پیکسل به تازگی برخی از ویژگی‌های جالب، از جمله ارتقای ویجت صفحۀ اصلی برنامه را دریافت کرده است. حالا متوجه شدیم که نسخۀ آیندۀ Google Contacts امکان دارد به کاربران اجازه دهد تا بدون حساب گوگل از این برنامه استفاده کنند.

بررسی کدهای نسخۀ ۴.۳۵ Google Contacts (نسخۀ پایدار) توسط وبسایت Android Authority، گزینۀ جدیدی را در منوی تغییر حساب کاربری (با ضربه زدن روی عکس پروفایل در بالا سمت راست) نشان داده است، که به کاربران امکان می‌دهد «بدون حساب کاربری» از این برنامه استفاده کنند. بر اساس گزارش‌ها، فعال کردن این گزینه به صورت دستی و به احتمال با تغییر برخی تنظیمات داخلی برنامه انجام شده است، چرا که با وجود داشتن آخرین نسخه، این گزینه در برنامۀ مخاطبین من قابل مشاهده نبود.

با ضربه زدن بر روی دکمۀ «استفاده بدون حساب کاربری»، کاربر به تب سازماندهی در برنامۀ مخاطبین هدایت می‌شود و پیامی حاوی عواقب این اقدام را نمایش می‌دهد. علاوه بر غیرفعال کردن همگام‌سازی مخاطبین گوگل، هر مخاطبی که از حساب گوگل شما وارد شده باشد نیز حذف خواهد شد. این پیام همچنین توضیح می‌دهد که همگام‌سازی حساب گوگل را می‌توان در هر زمان دوباره فعال کرد، با این توضیح که مخاطبین ناپدید شده همچنان در حساب گوگل شما ذخیره می‌شوند.

غیرفعال کردن همگام‌سازی مخاطبین گوگل در حال حاضر نیز امکان‌پذیر است، امّا این روند اصلا ساده نیست. یکی از روش‌ها دسترسی به تنظیمات مخاطبین از منوی تغییر حساب کاربری و ضربه زدن روی تنظیمات همگام‌سازی مخاطبین گوگل است. انتخاب حساب گوگل مورد نظر از لیست (اگر بیش از یک حساب دارید)، صفحۀ همگام‌سازی مخاطبین گوگل را باز می‌کند که در آنجا باید گزینۀ وضعیت را انتخاب کرده و همگام‌سازی مخاطبین گوگل را خاموش کنید.

منوی سه نقطه خلوت‌تر برای مخاطبین فردی

Google Contacts 1
نسخه قبلی
Google Contacts 2
نسخه جدید

بر اساس یافته‌ها، Google Contacts در حال بهبود صفحۀ مخاطب فردی با برخی تغییرات در منوی سه نقطه است. در حال حاضر، باز کردن یک مخاطب و ضربه زدن روی منوی سه نقطه در بالا سمت راست، شش گزینه را نشان می‌دهد. این نسخۀ جدید (تصویر بالا)، این گزینه‌ها را به پایین صفحۀ مخاطب در بخش تنظیمات مخاطب منتقل می‌کند.

گزینه‌های جابه‌جا شده شامل اشتراک‌گذاری مخاطب، افزودن به صفحۀ اصلی، انتقال به حساب دیگر و حذف هستند. این گزینه‌های جدید به گزینه‌های یادآورنده، مسدود کردن شماره‌ها و هدایت به صندوق صوتی که در حال حاضر در تنظیمات مخاطب موجود هستند، اضافه می‌شوند. در حالی که این کار به طور قطع کمی فضا را از منوی سه نقطه آزاد می‌کند، پنهان کردن آنها در پایین صفحه، بسته به تعداد فیلدهایی که برای یک مخاطب خاص وارد کرده‌اید، ممکن است نیاز به اسکرول زیادی داشته باشد.

کاملاً مشابه گزینۀ «استفاده بدون حساب کاربری» که در بالا ذکر شد، من هنوز این گزینه‌های بازطراحی شدۀ مخاطب را در برنامه مشاهده نمی‌کنم. هر چند از آنجایی که از طریق تنظیمات داخلی قابل فعال‌سازی هستند، امیدواریم که این ویژگی‌ها فاصلۀ زیادی با رسیدن به نسخۀ پایدار مخاطبین نداشته باشند.

سهیلا محمدی

دانش‌آموخته مدیریت، مترجم و نویسنده حوزه تکنولوژی

خبر بعدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *