تحقیقات جدید نشان میدهند که عاملی به نام ذهنیت رشد به افراد کمک میکند تا در زمانهای بحرانی مانند همهگیری ویروس کرونا، سلامت روان خود را حفظ کنند.
به گزارش تکناک، در دوران همهگیری ویروس کرونا، بسیاری از افراد با مشکلاتی مانند: افسردگی و تنهایی دست و پنجه نرم کردند، اما برخی دیگر توانستند سلامت روان خود را حفظ و حتی رشد کنند.
فهرست مطالب
چه چیزی به ذهنیت رشد کمک میکند؟
ذهنیت رشد به این معنا است که فرد باور دارد تواناییها و ویژگیهای او میتواند با تلاش و یادگیری بهبود یابد.
در دوران همهگیری کرونا، افرادی که این باور را داشتند، توانستند مشکلات را به عنوان فرصتهایی برای یادگیری و سازگاری ببینند و بهتر از دیگران با شرایط مقابله کنند.
یک مطالعه جدید در مورد ذهنیت رشد
محققان دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه اقیانوس آرام، ۴۵۴ بزرگسال در سنین ۱۹ تا ۸۹ سال را در طی دو سال همهگیری ویروس کرونا بررسی کردند.
این مطالعه نشان داد افرادی که ذهنیت رشد قویتری داشتند، در مقایسه با دیگران افسردگی کمتری تجربه کردند و رفاه عمومی بیشتری داشتند. همچنین آنها بهتر توانستند کارهای روزانه خود را با محدودیتهای همهگیری تطبیق دهند.
یادگیری مهارتهای جدید و اثرات آن
یکی از نکات جالب این مطالعه، تأثیر برنامههای یادگیری مهارتهای جدید بود. گروهی از افراد مسنتر که قبل از همهگیری در برنامههای آموزشی برای یادگیری مهارتهای جدید مانند: نقاشی، استفاده از آیپد و یادگیری زبان اسپانیایی شرکت کرده بودند، نتایج بهتری در دوران همهگیری کرونا به دست آوردند.
این افراد بهویژه در مقابله با چالشهای روانشناختی همهگیری، تابآوری بیشتری نشان دادند.
سن و انعطافپذیری رفتاری
یکی دیگر از یافتههای جالب تحقیق این بود که افراد مسنتر به طور کلی از نظر سلامت عاطفی و کاهش افسردگی، بهتر از جوانترها عمل کردند، اما در تطبیق کارهای روزانه خود با شرایط جدید همهگیری کرونا، کمی کمتر انعطافپذیر بودند.
نتیجهگیری
این تحقیق نشان میدهد که ذهنیت رشد میتواند به افراد کمک کند تا در برابر چالشها مقاومتر باشند و سلامت روان خود را حفظ کنند.
باور به اینکه میتوانیم با تلاش و یادگیری بهتر شویم، ممکن است کلید موفقیت در دورانهای سخت، مانند همهگیری ویروس کرونا باشد.