پلتفرم کوپایلت استودیو اکنون با افزودن قابلیتی تحت عنوان Computer Use، وارد مرحله تازهای از خودکارسازی و تعامل هوشمند با نرمافزارها شده است.
به گزارش تکناک، پلتفرم کوپایلت استودیو (Copilot Studio) به کسبوکارها امکان میدهد تا با استفاده از یک رابط گرافیکی ساده، دستیارها و عاملهای هوشمند سفارشی، طراحی و آنها را به صورت مستقیم در محیط پلتفرم آزمایش و منتشر کنند. چارلز لامانا، معاون اجرایی بخش کسب و کار و Copilot مایکروسافت اعلام کرد که اکنون با معرفی Computer Use، دامنه کاربرد این عاملها به محیطهایی بدون زیرساخت برنامهنویسی نیز گسترش یافته است.
این قابلیت که در حال حاضر، در قالب پیشنمایش تحقیقاتی به صورت زودهنگام عرضه شده است، به عاملهای Copilot امکان میدهد با رابطهای کاربری گرافیکی در اپلیکیشنهای دسکتاپ و وب همانند یک انسان تعامل داشته باشند.
فهرست مطالب
تعامل مستقیم با اپلیکیشنها بدون نیاز به API
با استفاده از Computer Use، عاملها میتوانند در محیط نرمافزارها روی دکمهها کلیک کنند، منوها را انتخاب نمایند، یا در فیلدهای متنی تایپ کنند، حتی اگر برای آن نرمافزار یا وبسایت، API خاصی وجود نداشته باشد. به زبان ساده، هر کاری که یک انسان از طریق رابط کاربری انجام میدهد، اکنون توسط Copilot نیز قابل انجام است.
قابلیت جدید Computer Use در کوپایلت استودیو به صورت خودکار با تغییرات ایجادشده در اپلیکیشنها و وبسایتها سازگار میشود. این قابلیت با استفاده از استدلال داخلی، در لحظه خود را تنظیم و مشکلات را به صورت خودکار برطرف میکند تا روند کار بدون وقفه ادامه یابد.

سازندگان با استفاده از قابلیت Computer Use در کوپایلت استودیو، میتوانند عاملهایی بسازند که کارهای مبتنی بر رابط کاربری را در اپلیکیشنهای دسکتاپ و مرورگرها، از جمله Edge، Chrome و Firefox، خودکارسازی کنند. علاوه بر این، اجرای این قابلیت روی زیرساخت میزبانیشده توسط مایکروسافت صورت میگیرد؛ به این معنا که سازمانها نیازی به مدیریت سرورهای اختصاصی نخواهند داشت. اطلاعات سازمانی در مرزهای ابری مایکروسافت باقی میماند و برای آموزش مدل Frontier مورد استفاده قرار نمیگیرد. این ساختار به سازمانها کمک میکند تا استقرار راهکارها را تسریع کنند، هزینههای نگهداری را کاهش و بهرهوری زیرساختی را افزایش دهند.
کاربردهای عملی قابلیت جدید کوپایلت استودیو
- ورود دادهها به صورت خودکار: در شرکتهایی که نیاز به ثبت اطلاعات زیاد در سامانههای متمرکز دارند، Computer Use میتواند به جای کارکنان این اطلاعات را وارد کند.
- تحقیق بازار: تیمهای بازاریابی میتوانند اطلاعات مورد نیاز از منابع آنلاین را به طور خودکار جمعآوری کنند.
- پردازش فاکتور: دادههای روی فاکتورها استخراج و به طور مستقیم در سیستم حسابداری ثبت میشوند، که نیاز به کار دستی ندارد.

آینده RPA با هوش مصنوعی
عاملهای “Computer Use” در کوپایلت استودیو تحولی اساسی در دنیای اتوماسیون فرایند روباتیک (RPA) ایجاد کردهاند. این عاملها با غلبه بر محدودیتهایی مانند وابستگی شدید به اجزای ظاهری رابط کاربری، میتوانند به راحتی با رابطهای پویا و پیچیده تعامل کنند؛ قابلیتی که پیش از این تنها در اختیار توسعهدهندگان حرفهای RPA بود، اما اکنون برای طیف وسیعتری از کاربران در دسترس قرار گرفته است.
این فناوری در محیط کوپایلت استودیو، با هوشمندسازی روند اتوماسیون، چالشهای رایج در RPA را به شکل مؤثری برطرف میکند، که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ابزار به صورت لحظهای به تغییرات در رابط کاربری واکنش نشان میدهد و حتی در صورت تغییر دکمهها یا صفحات، جریان کاری بدون توقف ادامه مییابد.
- استفاده از این سیستم بسیار ساده است؛ کاربران میتوانند بدون نیاز به نوشتن کد فقط با استفاده از زبان طبیعی خواسته خود را بیان کنند. سپس، اجرای عامل بههمراه فرایند تحلیل و استدلال آن، در قالب ویدیویی، قابل مشاهده و اصلاح خواهد بود.
- عامل از هوش لازم برای درک آنچه روی صفحه نمایش داده میشود برخوردار است و در محیطهای پیچیده و متغیر، تصمیمگیریهای دقیقی انجام میدهد.
- کاربران میتوانند به راحتی به تاریخچه فعالیتها، تصاویر ثبتشده از مراحل و جزئیات تصمیمگیری عامل دسترسی داشته باشند.
چشمانداز نوآوری با کوپایلت استودیو
کوپایلت استودیو به عنوان پلتفرمی جامع برای ساخت عاملهای هوشمند طراحی شده است تا سازمانها بتوانند مسیر تحقق اهداف عملیاتی و راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی را هموار کنند. هدف این ابزار، تسهیل روندها، ارتقای بهرهوری و شتاببخشی به نوآوری در کسبوکارها است.
چنانچه تمایل دارید قابلیت جدید Computer Use را از نزدیک تجربه کنید، مایکروسافت از شما دعوت میکند تا با پر کردن یک فرم ساده، آمادگی خود را برای پیوستن به مرحله دسترسی زودهنگام اعلام کنید.