ساعاتی پیش خاویر میلی، رئیسجمهور آرژانتین در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) از رمزارز لیبرا حمایت و ادعا کرد که این پروژه قرار است منابع مالی برای کسبوکارهای کوچک و متوسط در آرژانتین فراهم کند.
به گزارش تکناک، میلی تأکید داشت که این پروژه خصوصی است و هیچ نفع مالی شخصی در آن ندارد. اما این پست نگرانیهایی را برانگیخت؛ حتی برخی احتمال دادند که حساب میلی هک شده یا او به طور ناخواسته فریب خورده است. در همین راستا میلی پس از چند ساعت این پست را حذف کرد.
فهرست مطالب
ارتباط رمزارز لیبرا با میلی و حذف پست
نام رمزارز لیبرا به نظر میرسد که به حزب سیاسی میلی یعنی حزب «پیشروی آزادی»، یا فلسفه اقتصادی لیبرترین او اشاره دارد. میلی در ادامه به بلومبرگ گفت که چند ماه قبل با خالقان این رمزارز ملاقات کرده است. حتی پستی در وبلاگ این شرکت با عکس یکی از بنیانگذاران آن در کنار میلی در تاریخ ۲۰ اکتبر منتشر شده بود.
![تبلیغ ارز دیجیتال لیبرا از سوی رئیسجمهور آرژانتین](https://technoc.ir/wp-content/smush-webp/2025/02/mili.jpg.webp)
با افزایش تردیدها، یادداشتهای اجتماعی کاربران در X هشدارهایی درباره این رمزارز منتشر و اشاره کردند که کلاهبرداریهای رمزارزی، بهویژه «راگ پولها» (Rug Pull)، در فضای آنلاین بسیار رایج است. پنج ساعت پس از انتشار پست، میلی آن را حذف کرد و توضیح داد که از جزئیات پروژه مطلع نبوده و پس از کسب اطلاعات بیشتر، تصمیم گرفته است آن را تبلیغ نکند.
چالشهای اقتصادی و امیدواری رئیسجمهور آرژانتین
میلی که در والاستریت مورد حمایت است، هنوز در جلب سرمایهگذاری خارجی موفقیت چندانی نداشته است. دولت او در مهار تورم و پیشبرد سیاستهای حامی کسبوکار پیشرفتهایی داشته است، اما کنترلهای پیچیده ارزی آرژانتین همچنان مانع بزرگی به حساب میآید. پیشبینی میشود که اقتصاد این کشور پس از دو سال رکود، در سال ۲۰۲۵ احیا شود.
علاوه بر این، تعرفههای تجاری اعمالشده توسط دونالد ترامپ میتواند تأثیر نامطلوبی بر آرژانتین داشته باشد. نیسان در حال کاهش تولید در این کشور است و مرسدس بنز نیز پس از ۷۰ سال فعالیت، در حال ترک آرژانتین میباشد.
همچنین مسیر تجاری کلیدی کشاورزی این کشور در رودخانه ریو پارانا با مشکلاتی مواجه شده است، چرا که دولت به دلیل نبود پیشنهادهای کافی، مزایده لایروبی را لغو کرد.
با وجود این، میلی در پایان پست حذفشده خود با خوشبینی گفت: «دنیا میخواهد در آرژانتین سرمایهگذاری کند» و جمله معروف خود را تکرار کرد: «زنده باد آزادی!»