بر اساس نظرسنجی انجامشده توسط Talker Research و به سفارش اپلیکیشن بینالمللی مدیریت مالی Wise، زوجها سالانه به طور متوسط ۵۸ بار درباره مسائل مالی بحث میکنند.
به گزارش تکناک، این آمار برای زوجهایی که یکی از طرفین در کشور دیگری زندگی میکند، بیشتر است و به ۷۲ بار در سال میرسد، در حالی که این عدد برای زوجهای ساکن در یک مکان ۵۳ بار است.
بررسی جدید نشان میدهد که یک سوم آمریکاییها از بحث درباره مسائل مالی با شریک زندگی خود اجتناب میکنند. بحثهای مالی بین زوجها همچنان منبع اصلی استرس برای بسیاری از آمریکاییها است.
یک نظرسنجی جدید نشان میدهد که ۳۲ درصد از افراد هنگام صحبت درباره پول با شریک زندگی خود احساس ناراحتی میکنند و با توجه به اختلافات مالی بین زوجها، این ناراحتی تعجبآور نیست.
فهرست مطالب
تأثیر سن بر بحث زوجها درباره مسائل مالی
به نظر میرسد که سن نقش مهمی در نحوه مدیریت گفتوگوهای مالی زوجها ایفا میکند. زوجهای جوان، بهویژه متولدین دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی، به طور متوسط ماهانه شش بار درباره مسائل مالی بحث میکنند.
در مقابل، زوجهای متولد دهه ۴۰ تا ۶۰ میلادی با گفتوگوهای مالی راحتتر کنار میآیند و به طور متوسط ماهانه تنها سه بار درباره پول اختلاف نظر دارند.
این موضوع نشان میدهد که زوجهای جوان ممکن است تحت فشارهای مالی متفاوتی نسبت به نسلهای قبل قرار داشته باشند.
چرا بسیاری از افراد از بحث درباره پول میترسند؟
بزرگترین نگرانی برای ۴۴ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی، این است که مطرح کردن مسائل مالی باعث یک بحث سنگین شود. با توجه به آمار و وضعیت اقتصادی، این نگرانی قابل درک است.
موضوعات اصلی بحث زوجها درباره مسائل مالی
این نظرسنجی نشان میدهد که ۴۳ درصد از زوجها در تعریف خود از نیازهای ضروری در هزینههای ماهانه اختلاف نظر دارند. همچنین ۳۶ درصد از آنها درباره هزینههای مربوط به موارد غیرضروری مانند: خدمات اینترنت و سفرهای تفریحی بحث میکنند.
پسانداز نیز یکی دیگر از موضوعات داغ است، به طوری که ۳۴ درصد از زوجها درباره میزان پسانداز مناسب اختلاف نظر دارند.
![زوجها سالانه ۵۸ بار در زمینه مسائل مالی بحث میکنند](https://technoc.ir/wp-content/smush-webp/2025/02/Disputes-about-financial-issues-2-1024x683.jpeg.webp)
اما اختلافات تنها دلیل اجتناب از گفتوگوهای مالی نیست. حدود ۳۲ درصد از افراد میگویند که به طور کلی با شریک زندگی خود دیدگاههای متفاوتی درباره خرج و پسانداز دارند. یک چهارم شرکتکنندگان نیز معتقد هستند که شریک زندگی آنها در مدیریت پول به اندازه خود آنها مسئولیتپذیر نیست.
برخی دیگر از نگرانیهای رایج شامل ترس از قضاوت شدن درباره عادتهای مالی (۱۸ درصد)، تمایل نداشتن به بحث درباره بدهیهای شخصی (۱۷ درصد) و احساس ناراحتی درباره تفاوت درآمدها (۱۶ درصد) است.
چالشهای مالی زوجهای با قومیت متفاوت
برای زوجهایی که در رابطههای بینالمللی و از راه دور هستند، گفتوگوهای مالی میتواند پیچیدهتر باشد. حدود ۲۷ درصد از این زوجها میگویند که تفاوتهای فرهنگی در نحوه صحبت درباره پول، این گفتوگوها را ناخوشایند میکند.
علاوه بر این، ۴۲ درصد از آنها احساس میکنند که نسبت به زوجهایی که در یک کشور و یک مکان زندگی میکنند، مسائل مالی بیشتری برای بحث دارند.
این زوجها با چالشهای منحصربهفردی نیز مواجه هستند. برای ۳۶ درصد از آنها، پیگیری نرخ ارز یک مشکل بزرگ است. همین تعداد نیز برای یافتن بهترین روشهای ارسال یا دریافت پول به صورت بینالمللی تلاش میکنند. علاوه بر این، ۳۵ درصد از آنها میگویند که کارمزدهای انتقال پول برای آنها یک مسئله جدی است.
اهمیت بحث زوجها درباره مسائل مالی
آنکیتا دِمِلو، مدیر ارشد محصول در Wise عنوان کرد: «از تفاوتهای فرهنگی گرفته تا ترجیحات فردی، نحوه مدیریت امور مالی ما موضوعی شخصی میباشد و به دیدگاه ما نسبت به جهان و مواردی که برای ما بیشترین ارزش را دارند، وابسته است. اما گفتوگو درباره پول با شریک زندگی برای ساختن یک آینده مالی مشترک، ضروری است.»
شکاف بین خواستهها و واقعیتها در روابط
این تحقیق نشان میدهد که شکاف جالبی بین آنچه افراد میخواهند و آنچه در روابط خود دارند، دیده میشود. در حالی که ۸۲ درصد از آمریکاییها معتقد هستند زوجها باید دیدگاههای مالی مشابهی برای داشتن یک رابطه سالم داشته باشند، اما تنها ۶۹ درصد از آنها میگویند که در واقع با شریک زندگی خود در این زمینه هماهنگ هستند.
این شکاف برای زوجهای بینالمللی حتی بیشتر است. حدود ۷۳ درصد از افرادی که شریک زندگی آنها در کشور دیگری زندگی میکند، میگویند که به گفتوگوهای بیشتری درباره پول نیاز دارند، در حالی که این عدد برای زوجهای ساکن در یک مکان تنها ۳۷ درصد است.
تأکید بر ابزارهای مالی مناسب برای زوجهای بینالمللی
دِمِلو در مواجهه با این چالشها بیان کرد: «برای زوجهایی که در روابط بینمرزی هستند، حتی مسائل سادهای مانند تقسیم هزینهها میتواند به طور غیرضروری پیچیده و پرهزینه شود، که از جمله این موارد میتوان به ارسال و دریافت پول و پرداخت قبضها به چندین ارز اشاره کرد.»
او بر اهمیت یافتن ابزارهای مناسب برای مدیریت مالی بینالمللی تأکید کرد و گفت: «برای کاهش این فشار اضافی در رابطه، ضروری است که زوجهای بینالمللی ابزارهای مالی را پیدا کنند که بهطور خاص برای نیازهای مالی بینالمللی آنها طراحی شده باشد.»
شفافیت مالی، کلید یک رابطه سالم
شفافیت در مسائل مالی بهویژه در مدیریت امور بینالمللی اهمیت زیادی دارد. دِمِلو در این باره تأکید کرد: «همانند هر رابطه سالم دیگری، شفافیت و صداقت کلید اصلی است.»