پیتر شیف، حامی سرسخت طلا، بار دیگر توانایی بیت کوین را برای مقابله با تورم به باد انتقاد گرفته است.
به گزارش تکناک، او بیت کوین را بیشتر شبیه به سهام فناوری دانسته است تا یک ابزار کارآمد برای ذخیره ارزش باشد. با وجود رشد ۱۴ درصدی بیت کوین در ماه آوریل، شیف میگوید که این افزایش قیمت ناشی از «سفتهبازی و اخبار کلان اقتصادی» است و به دلیل ارزش درونی نیست.
پیتر شیف در اظهاراتی اعلام کرده است:
«بیت کوین هنوز از نزدک جدا نشده است و مانند یک دارایی پرنوسان عمل میکند و مانند طلا نیست. در دوران عدم قطعیت اقتصادی، نمیتوان بر آن تکیه کرد.»
اما در مقابل، سناتور سیندی لامیس با حمایت از لایحه بیت کوین (BITCOIN Act) موضع متفاوتی اتخاذ کرده است. او میگوید که پذیرش بیت کوین میتواند در مقابله با بحران بدهی آمریکا، که اکنون بیش از ۳۶ تریلیون دلار است، نقش مؤثری ایفا کند.
در همین حال، شرکت مایکرواستراتژی با وجود زیان مالی ۱۶.۴۹ دلاری بهازای هر سهم در سهماهه اول ۲۰۲۵ (ناشی از کاهش ارزش داراییهای بیت کوینی به ۵.۹ میلیارد دلار)، همچنان از بیت کوین حمایت میکند. مایکل سیلور، مدیرعامل این شرکت اعلام کرد که قصد دارد ۸۴ میلیارد دلار دیگر بیت کوین خریداری کند، چرا که به ارزش پایدار آن ایمان دارد.

برخی دادههای اقتصادی نیز به نفع بیت کوین بودهاند؛ برای نمونه، دادههای تورمی ماه آوریل، کاهش آن را به ۲.۳ درصد نشان میدهند، که امیدها به کاهش نرخ بهره را افزایش داده است. همچنین دونالد ترامپ با فشار بر فدرال رزرو برای تسهیل سیاستهای پولی، به این روند دامن زده است.
جوریان تیمر از شرکت فیدلیتی نیز بیت کوین را «پولی سخت» و همزمان «دارایی پرریسک» مینامد. او معتقد است که در شرایط بهبود نقدینگی، سودآوری بیت کوین میتواند برتر از طلا شود، هرچند در حال حاضر طلا بازدهی بهتری دارد.
دادههای گلسنود نشان میدهند که دارندگان بلندمدت بیت کوین طی این مدت ۲۵۴,۰۰۰ واحد بیت کوین به موجودی خود افزودهاند، که نشانهای از اعتماد آنها به بازار است. با وجود این، برخی تحلیلگران هشدار دادهاند که اگر قیمت به ۹۹,۹۰۰ دلار برسد، احتمال فشار فروش افزایش مییابد.