با سیستم EgoTouch، دنیای واقعیت مجازی راحتتر و طبیعیتر میشود و دیگر نیازی به حمل کنترلر یا دستوپنجه نرم کردن با منوهای پیچیده نیست.
به گزارش تکناک، در دنیای واقعی به طور قطع نمیخواهید همیشه یک کنترلر دستی حمل کنید یا منوهایی که همواره جلوی چشم شما ظاهر میشوند را تحمل کنید.
حالا چرا باید این مشکلات را در دنیای واقعیت مجازی تجربه کنید؟ سیستم EgoTouch یک رابط کاربری پیشرفته را به صورت مستقیم روی کف دست شما قرار میدهد.
در حال حاضر، سیستم EgoTouch در مرحله آزمایش قرار دارد و توسط یک دانشجوی دکترا به نام ویمال مولین و همکاران او در دانشگاه کارنگی ملون در حال توسعه است.
این سیستم به نوعی بازنگری در استفاده از رابطهای لمسی است، که شبیه به صفحات لمسی روی بدنهای مجازی کاربران در دنیای واقعیت مجازی قرار میگیرد.
مطالعات پیشین نشان دادهاند که این نوع رابطها مزایای قابل توجهی در سرعت، دقت و ارگونومی دارند، نسبت به رابطهای در هوا که اغلب در دید کاربران واقعیت مجازی قرار میگیرند.
یکی از مشکلات رابطهای بدن در واقعیت مجازی این است که به دوربینهای خاص حسگر عمق نیاز دارند. این دوربینها برای ردیابی موقعیت واقعی بدن و انگشت شما استفاده میشوند تا رابط کاربری به درستی در دنیای مجازی نمایش داده شود و انتخابهای شما را شبیهسازی کند.
در مقابل، سیستم EgoTouch فقط از دوربین نوری RGB موجود در هدست واقعیت مجازی استفاده میکند.
زمانی که انگشت واقعی کاربر به کف دست واقعی او فشار میآورد، دوربین تغییرات سایهها و پوست را تشخیص میدهد. با استفاده از این اطلاعات، میتوان مکان دقیق این تغییرات را به رابط مجازی روی کف دست کاربر منتقل کرد تا مشخص شود کدام گزینهها در دنیای واقعیت مجازی انتخاب شدهاند.
برای آموزش الگوریتم، تیم مولین از داوطلبان خواستند که انگشت خود را به نقاط مختلف کف دست فشار دهند، در حالی که دوربین RGB روی سر آنها نصب بود. یک حسگر لمسی نیز در زیر انگشت آنها قرار داشت که دوربین آن را نمیدید.
با تطبیق دادههای دوربین با دادههای حسگر، الگوریتم توانست مشخص کند که کدام تصاویر با کدام مکانها، شدتها و مدتهای لمس مطابقت دارند. علاوه بر این، داوطلبان دارای رنگ پوست و تراکم موی متفاوتی بودند و دادهها را در شرایط نوری مختلف ضبط کردند.
در آزمایشها، سیستم EgoTouch توانست با دقت ۹۶ درصد لمس کف دست را تشخیص دهد و تنها ۵ درصد احتمال خطای مثبت کاذب داشت.
همچنین این سیستم توانست با دقت ۹۸ درصدی تشخیص دهد که لمس نرم یا سخت بوده است و قادر به شناسایی اعمال لمسی مانند فشار دادن، بلند کردن و کشیدن بود.
مولین گفت: «برای اولین بار سیستمی داریم که فقط از دوربینی استفاده میکند که در تمام هدستها موجود است. مدلهای ما نیاز به کالیبراسیون ندارند و بلافاصله قابل استفاده هستند. اکنون میتوانیم بر اساس تحقیقات قبلی، رابطهای پوستی را به دنیای واقعی بیاوریم.»