سامسونگ قصد دارد نسخه بتای رابط کاربری One UI 8 را در سومین هفته ماه می ۲۰۲۵ برای تعداد معدودی از کاربران منتشر کند.
به گزارش تکناک، سامسونگ باردیگر خود را برای انتشار رابط کاربری One UI 8 آماده میکند. برپایه گزارشهای موثق و افشاگریهای متعدد، توسعه این بهروزرسانی نرمافزاری جدید مدتهاست که در دستور کار سامسونگ قرار گرفته است و بهطور جدی دنبال میشود. برخی منابع نزدیک به روند توسعه فاش کردهاند که سامسونگ قصد دارد One UI 8 را در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ بهصورت عمومی منتشر کند. این زمانبندی احتمالاً پساز رونمایی گوشیهای تاشو جدید این شرکت در نظر گرفته شده است.
سمموبایل مینویسد که مانند سالهای گذشته، سامسونگ پیشاز انتشار نسخه نهایی، نسخه بتا برای جدیدترین رابط کاربری خود تدارک دیده است. منابع آگاه اعلام کردهاند که نسخه بتای One UI 8 از هفته سوم ماه می (اواخر اردیبهشت آغاز خواهد شد. بااینحال برخلاف روال همیشگی، این دوره آزمایشی در ابتدا بهصورت محدود و تنها برای برخی از مدلهای منتخب در بازارهای خاص در دسترس قرار میگیرد. انتظار میرود دسترسی گستردهتر به این برنامه تا ژوئن (خرداد) فراهم شود.
نسخه اولیه بتای One UI 8 پیشتر در پایگاه دادههای نرمافزاری دیده شده است و این نشان میدهد که سامسونگ مراحل پایانی آمادهسازی برای آغاز این برنامه را پشتسر میگذارد. برخی از توسعهدهندگان نیز توانستهاند نسخههای ابتدایی این رابط کاربری را دریافت و آزمایش کنند. براساس بررسیهای اولیه، این نسخه بیشتر بر بهینهسازی عملکرد و بهبود قابلیتهای پیشین تمرکز دارد تا ارائه قابلیتهای کاملاً جدید.

در مقایسه با نسخههای قبلی، One UI 8 به نظر نمیرسد حاوی تغییرات بنیادین یا ویژگیهای نوآورانه چشمگیری باشد؛ موضوعی که با توجه به بلوغ رابط کاربری سامسونگ، قابل انتظار است. در عوض، این نسخه تمرکز خود را بر اصلاحات دقیق، بهبود سازگاری، روانسازی انیمیشنها، افزایش پایداری نرمافزار و بهینهسازی استفاده از منابع سختافزاری معطوف کرده است.
شاید مهمترین ویژگی One UI 8 را بتوان همراهی آن با اندروید ۱۶ دانست. با انتشار این نسخه، سامسونگ باردیگر تلاش میکند تا دستگاههای گلکسی خود را بهصورت بهموقع با نسخههای جدید اندروید هماهنگ سازد و از این طریق رضایت کاربران را افزایش دهد.
در مجموع، One UI 8 را میتوان بهروزرسانی تدریجی، اما مهم قلمداد کرد؛ نسخهای که شاید در ظاهر تغییرات چشمگیری نداشته باشد؛ اما در عمق تجربه کاربری، تفاوتهایی ملموس ایجاد خواهد کرد.