شرکت جیلی برای تقویت تواناییهای خودروهای خودران خود و ارتقا اتصال در سراسر جهان 72 ماهواره تا سال 2025 به فضا پرتاب میکند.
به گزارش تکناک،صنعت خودروسازی چین با پرتاب موفقیت آمیز 11 ماهواره در مدار پایین زمین توسط گروه سرمایه گذاری Geely چین، گام بلندی به سمت نوآوری برداشت. این شرکت که به دلیل تلاش های جسورانه اش در صنعت خودرو شناخته شده است، به تازگی وارد عرصه فناوری فضایی شده و این دومین اقدام قابل توجه آنها در این حوزه به حساب می آید.
هدف نهایی این پروژه، متحول کردن شیوه های حمل و نقل و ارتباط ما نه تنها در جاده ها، بلکه در بخش های مختلف دنیای دیجیتال است.
گیزموچاینا گزارش میدهد که این ماهواره ها از مرکز پرتاب ماهواره Xichang در سیچوان به آسمان رفتند که نشان دهنده جاه طلبی جیلی برای ساختن یک سایبان پیشرفته با فناوری سطح بالا است. این شرکت تا سال 2025 ساخت یک مجموعه از 72 ماهواره را در نظر گرفته است و اهداف بلندمدت آن به 240 ماهواره می رسد. اینها فقط ماهوارههای معمولی نیستند؛ آنها به هوش مصنوعی مجهز شده اند و قادر به ارائه تصاویر سنجش از راه دور واضح از فضا هستند و نوید این را میدهند که دقت در رانندگی خودکار و سایر زمینه ها را دوباره تعریف کنند.
این اقدام نه تنها برای جیلی، بلکه برای بخش رو به رشد فضانوردی خصوصی چین نیز گام مهمی به شمار میرود. از زمان گشودن درهای سرمایه گذاری خصوصی در سال ۲۰۱۴، شاهد افزایش قابل توجهی در فعالیت های فضایی تجاری در چین بودهایم. شبکه ماهواره جیلی، با وجود جاهطلبانه بودن، بخشی از یک داستان بزرگتر در نوآوری و رقابت در آسمان ها است.
همانطور که این ماهواره ها به دور زمین می چرخند، غیر از ارائه ناوبری پیشرفته برای خودروهای خودران، وعده اتصال بهبودیافته برای لوازم الکترونیکی مصرفی را نیز ارائه می دهند و تصویری از آیندهای را ترسیم می کنند که در آن وسایل نقلیه، تلفن ها و دستگاه های ما بیش از هر زمان دیگری به هم مرتبط هستند.
به عبارت دیگر، این شبکه ماهوارهای نه تنها در پیدا کردن مسیر به اتومبیل های خودران کمک میکند، بلکه نوید این را میدهد که تمامی ابزارهای الکترونیکی ما، مانند گوشی های هوشمند نیز بتوانند به راحتی به اینترنت و سایر شبکه ها متصل شده و با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این آینده ای است که در آن مرزهای ارتباطات گستردهتر شده و زندگی روزمره ما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.