نسخهی بتای ۴.۲ اندروید ۱۵ بهمنظور رفع مشکلات دوربین و ارتقای عملکرد کلی برای دستگاههای پیکسل گوگل منتشر شد.
به گزارش تکناک، رویداد Made by Google 2024 بزرگترین رویداد سختافزاری گوگل در سال جاری بود که روی معرفی محصولات جدید و پیشرفت هوش مصنوعی جمنای تمرکز داشت. درحالیکه این رویداد با رویکرد متفاوتی از رویداد بهار برگزار شد، بهروزرسانی نرمافزاری موردانتظار اندروید ۱۵ را نیز شامل میشد.
تقریباً یک ماه از آخرین بهروزرسانی برنامهریزیشدهی اندروید میگذرد و اکنون نسخهی بتای ۴.۲ اندروید ۱۵ با برخی تغییرات مهم برای دستگاههای پیکسل منتشر شده است.
گوگل در حال بهبود مستمر اندروید ۱۵ با انتشار دورهای نسخههای آزمایشی است. آخرین نسخهی بتای بهروزشده با عنوان بتای ۴.۲ منتشر شده است که برخی از اشکالات جزئی را برطرف میکند. اگرچه این نسخه بهعنوان نسخهی اصلی در نظر گرفته نمیشود و با نسخهی قبلی سازگاری دارد، برخی مشکلات مهم، بهویژه در بخش دوربین را برطرف میکند.
نسخهی امنیتی P31.240617.015 جدیدترین بهروزرسانی امنیتیای است که از دستگاههای پیکسل زیر را پشتیبانی میکند:
- پیکسل ۶
- پیکسل ۶a
- پیکسل ۶ پرو
- پیکسل ۷
- پیکسل ۷a
- پیکسل ۷ پرو
- پیکسل تبلت
- پیکسل فولد
- پیکسل ۸
- پیکسل ۸ پرو
- پیکسل ۸a
بهنقل از Wccftech، آخرین وصلهی امنیتی در ماه جولای منتشر شد و مشکلات مربوط به تماسهای تلفنی را برطرف کرد. اکنون بتای بهروزشده مشکلات زیر را برطرف میکند:
- بهبود عملکرد کلی دوربین: رفع مشکلات اشباع رنگ و کاهش نرخ فریم و توقف ناگهانی هنگام زوم، به تجربهی عکاسی و فیلمبرداری روانتر منجر شده است.
- رفع مشکلات رابط کاربری: برطرفشدن مشکل لرزش رابط کاربری و ظاهرشدن نوار خاکستری، به بهبود تجربهی کلی کاربر کمک کرده است.
- پایداری بیشتر برنامهها: رفع مشکل توقف ناگهانی برنامهی یوتیوب و سایر برنامهها، از افزایش پایداری سیستمعامل حکایت میکند.
شایان ذکر است که درصورت ثبتنام در برنامهی بتای اندروید برای دستگاههای پیکسل، بهروزرسانی بیسیم (OTA) به نسخهی بتای ۴.۲ اندروید ۱۵ برای شما منتشر خواهد شد. برای شرکت در این برنامه، دستگاه شما باید روی نسخهی عمومی پایدار غیرتوسعهدهنده قرار داشته باشد.
گفتنی است که امکان انصراف یا بازگشت به نسخهی عمومی اندروید وجود دارد؛ هرچند این امر به پاکشدن تمام دادههای کاربر منجر خواهد شد. گوگل در تلاش است تا اندروید ۱۵ را بهبود ببخشد و با اصلاحات مداوم و بهروزرسانیهای بتا، نسخهی رسمی آن را در آیندهی نزدیک منتشر کند.