ریلمی روی توسعه فناوری شارژ سریع 300 وات کار می‌کند

فرانسیس ونگ (Francis Wong)، مدیر بازاریابی جهانی ریلمی، بیان کرد که این شرکت در حال آزمایش فناوری شارژ سریع 300 وات است.

به‌گزارش تک‌ناک، ریلمی در حوزه‌ی فناوری شارژ سریع شرکتی پیشرو است و همچنان به پیشرفت‌های درخورتوجهی دست می‌زند. در مصاحبه‌ی جدید فرانسیس ونگ (Francis Wong)، مدیر بازاریابی جهانی ریلمی، با یوتیوبر معروف، TheTechChap‌، مشخص شد این شرکت در‌حال‌حاضر مشغول آزمایش فناوری شارژ سریع 300 وات است.

ریلمی همواره در خط‌مقدم فناوری‌های شارژ قرار دارد. در سال 2021، این شرکت با معرفی فناوری شارژ سریع 65 وات DartCharge در گوشی ریلمی GT Master Edition توجهات را به خود جلب کرد.

گیزموچاینا می‌نویسد که این فناوری می‌توانست باتری 4300 میلی‌آمپر‌ساعتی گوشی مذکور را تنها در 33 دقیقه به‌طور کامل شارژ کند. در سال 2022، شاهد عرضه‌ی گوشی ریلمی GT Neo 3 با پشتیبانی از شارژ 150 وات بودیم که باتری 4500 میلی‌آمپر‌ساعتی خود را تنها در 5 دقیقه از 0 به 50 درصد می‌رساند. پرچم‌دار سال گذشته‌ی ریلمی، یعنی GT Neo 5، از سرعت شارژ سریع‌تر 240 وات پشتیبانی می‌کرد که به کاربران اجازه می‌داد تا گوشی‌شان را در کمتر از ۱۰ دقیقه کاملاً شارژ کنند. حالا به‌نظر می‌رسد نسل بعدی این گوشی از فناوری شارژ سریع‌تر 300 وات بهره خواهد برد.

در‌حال‌حاضر، ردمی یگانه برندی است که فناوری شارژ سریع 300 وات را برای گوشی‌های هوشمند به‌نمایش گذاشته است. با این فناوری می‌توان شارژ باتری گوشی را در کمتر از ۳ دقیقه از ۰ به ۵۰ رساند و در کمتر از ۵ دقیقه آن را به‌طور کامل شارژ کرد.

اطلاعات زیادی از فناوری شارژ سریع 300 وات ریلمی در‌دسترس نیست و فرانسیس ونگ نیز در مصاحبه‌اش به جزئیاتی مانند زمان شارژ یا معایب این فناوری اشاره نکرده است. همچنین، مشخص نیست که چه زمانی این فناوری در گوشی هوشمند تجاری به‌کار برده خواهد شد.

شارژ سریع‌تر، به‌ویژه برای کاربرانی که دائماً در حال حرکت هستند، راحتی زیادی به‌همراه دارد؛ اما معایبی نیز دارد. برای مثال، سرعت شارژ زیاد می‌تواند باعث داغ‌شدن بیش‌از‌حد گوشی شود که مستقیماً بر سلامت و طول عمر باتری تأثیر می‌گذارد.

علاوه‌بر‌این، ریلمی باید مطمئن شود که زیرساخت مناسبی برای پشتیبانی از چنین شارژ پرقدرتی وجود دارد. این درست مانند سیستم‌های خنک‌کننده محفظه‌ی بخار (Vapor Chamber) بزرگ‌تر و کارآمدتر است که احتمال دارد هزینه‌ی تولید گوشی را افزایش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.