سامسونگ قصد دارد وارد صنعت فضایی شود و پروژهای برای توسعه زیرساختهای فضایی، ازجمله سکوی پرتاب و قطعات مرتبط با فضاپیماها، تولید کند.
به گزارش تکناک، سامسونگ قصد دارد فراتر از گوشیهای هوشمند قدم بردارد و وارد صنعت زیرساختهای فضایی شود. این شرکت با همکاری دانشگاهها و مؤسسههای تحقیقاتی برتر کرهجنوبی، پروژهای موسوم به «کارخانه فضایی» را آغاز خواهد کرد که شامل ساخت سکوی پرتاب و قطعات مرتبط با فضاپیماها میشود.
سامسونگ که نام «Galaxy» را با گوشیهای خود گره زده، اکنون بهدنبال آن است که این واژه را به معنایی واقعیتر به کار گیرد. این پروژه جاهطلبانه که روزنامه The Korea Economy Daily برای اولین بار از آن نام برده، درحالحاضر در مرحله مذاکره با دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه ملی سئول برای تأسیس مرکز تحقیق و توسعه (R&D) قرار دارد. متخصصان صنعت فضایی معتقدند که ورود کرهجنوبی به این صنعت میتواند رشد اقتصادی چشمگیری برای کشور بههمراه داشته باشد.
گیزموچاینا مینویسد که چنین اقدامی ممکن است در ابتدا غیرمنتظره به نظر برسد؛ چراکه سامسونگ بیشتر با محصولات مصرفی مانند گوشی، تلویزیون، هدفون و ساعتهای هوشمند شناخته میشود. باوجوداین، غول فناوری کرهای بخشهایی دارد که با دنیای فناوری مصرفی فاصله زیادی دارند.

بهعنوان مثال، شرکت Samsung Heavy Industries، یکی از شرکتهای کشتیسازی بزرگ جهان، متعلق به همین مجموعه است. این بخش تاکنون پروژههای عظیمی در حوزه انرژی فراساحل (EPC) انجام داده و کشتیهایی برای کاربرد در مناطق قطبی ساخته است؛ ازجمله کشتیهای یخشکن مخصوص حمل کانتینر در قطب شمال. همین تخصصها میتواند در پروژههای فضایی به کار گرفته شود.
پارک هیونگجون، استاد مهندسی هوافضا در دانشگاه ملی سئول، دراینباره میگوید:
کرهجنوبی یکی از معدود کشورهایی است که توانایی انتقال تخصص خود در حوزههایی مانند نیمههادیها و نیروگاههای هستهای و پروژههای فراساحل را به صنعت فضا دارد.
علاوهبر توسعه زیرساختهای پرتاب، سامسونگ قصد دارد تراشههای اختصاصی خود را در محیط پرتابش بالا در مدار بالای زمین آزمایش کند؛ اقدامی که میتواند گامی مهم در رقابت این شرکت با TSMC در بازار نیمههادیها باشد. این پروژه شامل همکاری با مؤسسه علوم فضایی و نجوم کره است و بخشی از آن بر توسعه محمولههای ثانویه برای ماهواره CubeSat تمرکز دارد که قرار است در پرواز آزمایشی Artemis II ناسا مشارکت کند.