پس از گران شدن بسته های اینترنت در هفته گذشته برای خیلی از مردم این سوال پیش می اید که درآمد قابل توجه این افزایش قیمت صرف چه کاری خواهد شد.
به گزارش تکناک، در این ارتباط وزیر ارتباطات به شکل شفاف در این ارتباط توضیحاتی را ارایه کرده و منبع هزینه کرد این افزایش درآمد اپراتورها را مشخص کرده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت از اپراتورها تعهد گرفتهایم که ریال به ریال افزایش قیمت بسته های اینترنت صرف توسعه شبکه و خرید تجهیزات شود.
عیسی زارعپور ، درباره دلایل افزایش قیمت تعرفههای اینترنت در کشور، گفت: از آنجا که توسعه بخش قابلتوجهی از زیرساختهای ارتباطی کشور بر عهده بخش خصوصی است، باید زیرساختها را بهمنظور افزایش کیفیت شبکه توسعه داد، اما عدم سرمایهگذاری در این حوزه کندی شبکه را بهدنبال خواهد داشت که در نهایت مردم از آن متضرر میشوند.
وی ادامه داد: طی سالهای گذشته باوجود افزایش هزینه اپراتورها، تعرفهها همچنان ثابت مانده بود، به همین دلیل اپراتورها قادر به سرمایهگذاری برای توسعه زیرساختها نبودند، هرچند درخواست افزایش 100 درصدی تعرفههای اینترنت را داشتند اما بهدنبال بررسیهای انجام شده در وزارتخانه نهایتاً به افزایش 34 درصدی تعرفهها موافقت کردیم که البته این 34 درصد نیز صرفا بر ترافیک بینالملل اعمال شد، درواقع بهای ترافیک داخلی همچون گذشته است، بنابراین میانگین افزایشی که مردم احساس میکنند کمتر از 34 درصد مذکور خواهد بود.
زارعپور با تاکید بر اینکه هیچ بستهای اینترنتی بیشتر از 34 درصد افزایش نداشته است، افزود: از اپراتورها تعهد گرفتهایم که ریال به ریال این افزایش قیمت صرف توسعه شبکه و خرید تجهیزات شود و سرعت شبکه ظرف 6 ماه آینده افزایش پیدا کند، همچنین علاوهبر نسل پنجم، پوشش نسل چهارم در کشور بیشتر شود تا در نهایت با افزایش کیفیت و سرعت شبکه رضایتمندی مردم بالا رود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه طبق تعهد گرفته شده در حوزه ارتباطات موبایل باید تا خردادماه سال آینده سرعت 30 درصد افزایش پیدا کند، مطرح کرد: همچنین در حوزه ارتباطات ثابت پروژه بزرگ فیبر نوری را در دستور کار داریم که اکنون 5 و نیم میلیون خانوار را در سراسر کشور تحت پوشش قرار داده و در حدود 160 شهر فراگیر شده است که انشاءالله تا پایان سال پوشش 8 میلیون نفر امکانپذیر میشود، البته سرعت اینترنتی که در این پروژه تقدیم مردم خواهد شد تا 100 برابر سرعت فعلی یعنی هزار مگابیت بر ثانیه خواهد بود.