اگر در میان سبزیجات به دنبال یک گزینه پرخاصیت هستید کدو سبز را انتخاب کنید و میل کنید.
به گزارش تکناک، این میوه پرخاصیت می تواند چه به صورت خام و چه پخته مصرف شودو شما می توانید مقدار کافی ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز خود را از این ماده دریافت می کنید.
کدوسبز در واقع در دسته کدوهای تابستانی قرار می گیرد که این مدل کدوها،کدوهایی هستند که قبل از سفت شدن پوستشان برداشت می شوند (برخلاف کدو تنبل و کدو حلوایی).
در این مطلب حقایق جالب دیگری در مورد این سبزی وجود دارد که ممکن است شما را شگفت زده کند.
کدوسبز چقدر کالری دارد؟
خیلی کم! در واقع کدو سبز بسیار کم کالری است و یک غذای جانبی سبک و عالی بجای یک وعده غذایی سنگین است: یک فنجان کدوسبز ورقه شده حدود 19 کالری دارد.این مقدار 40 تا 50 درصد کمتر از همان اندازه برای سایر سبزیجات سبز کم کالری مانند کلم بروکلی است و از آنجایی که این ماده غذایی بسیار پرکاربرد است،شما می توانید از این غذای کم کالری در بسیاری از دستور العمل های مختلف استفاده کنید و لذت ببرید. می توانید آن را در کنار سیب زمینی سرخ کنید و یا آن را در پاستا بریزید.البته، همیشه میتوانید کدو سبز (Cucurbita : genus of plants) را با سبزیهای دیگر کبابی کنید تا طعم دلپذیر آن را بچشید.
می توانید گل آن را بخورید
اگرچه کدو سبز به عنوان یک سبزی سرو می شود،اما از نظر فنی یک میوه به حساب می آید زیرا آن از یک گل که از یک شکوفه طلایی که در زیر برگ ها شکوفا می شود،رشد می کند.معمولاً گل این میوه را در خواربار فروشی نمی فروشند،اما شما می توانید آنها را در بازارهای کشاورزان پیدا کنید.و این را بدانید که زیبایی گل های کدو فقط برای نگاه کردن نیستند،شما می توانید آنها را بخورید.محبوب ترین روش خوردن آنها بصورت سرخ کردنی یا شکم پر است.
کدوسبز ممکن است برای قلب هم مفید باشد
کدوسبز به مقدار خوبی پتاسیم دارد.این میزان 295 میلی گرم در هر فنجان، یا 8 درصد از ارزش روزانه توصیه شده است. طبق گفته انجمن قلب آمریکا، پتاسیم می تواند به کنترل فشار خون کمک کند زیرا اثرات مضر نمک را بر بدن شما کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که افزایش دریافت پتاسیم (در عین حال که سدیم را نیز محدود می کند) می تواند خطر سکته را کاهش دهد و همچنین ممکن است احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد. کدو سبز همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ویتامین C است که ممکن است به عملکرد بهتر پوشش سلول های خونی کمک کند، فشار خون را کاهش دهد و در برابر گرفتگی رگ ها نیز محافظت ایجاد کند. یک فنجان کدوسبز ورقه شده 20 میلی گرم یا حدود 33 درصد از ارزش روزانه مورد نیاز بدن را دارد.
می توانید آن را جایگزین پاستا کنید
مطمئناً میتوانید کدو سبز را به دستور پخت اسپاگتیتان اضافه کنید،اما میتوانید بهجای خود رشته های پاستا هم از آن استفاده کنید. اصطلاح “zoodles” یک جایگزین عالی برای ماکارونی است و به راحتی با کمک برخی از وسایل آشپزخانه درست می شود.برای درست کردن رشته های کدوئی،می توانید با استفاده از ابزاری به اسم “ماندولین”این کار را انجام دهید.یک گزینه کوچکتر و کم هزینه تر هم برای رشته کردن کدو وجود دارد که آن لایه بردار ژولین است که دارای تیغه های دندانه دار برای ایجاد نوارهای نازک است.
کدو همیشه هم سبز نیست
ممکن است شما به دیدن کدوهای سبز و خالدار عادت کرده باشید،اما جالب است بدانید که انواع زرد رنگ کدو هم وجود دارد و به راحتی می توان آن را با کدو طلایی که نوعی کدو متفاوت است، اشتباه گرفت. ساده ترین راه برای تشخیص تفاوت، نگاه کردن به شکل کدوها است.کدو حلوایی زرد معمولاً گردنی مخروطی خمیده یا راست دارد، در حالی که کدو سبز از هر رنگی از ابتدا تا انتهای آن شبیه یک استوانه است.اگرچه اطلاعات زیادی در مورد تفاوت بین انواع آن وجود ندارد، برخی می گویند کدو سبز طلایی طعم شیرین تری نسبت به نوع سبز آن دارد.از آنجایی که کدو پس از پخته شدن رنگ خود را حفظ می کند،ظاهر زیبایی به بشقابتان می دهند.
کدو دارای یک ژنتیک جهانی است
تصور میشود ایتالیاییها کدوسبز مدرن را که از کدویی آمریکایی برداشت کرده بودند، پرورش دادهاند. “Zucca” در واقع کلمه ایتالیایی کدو است. به همین دلیل است که در برخی دستور العمل های پخت کدوسبز به آن «کدوی ایتالیایی» می گویند. با این حال، کدو تابستانی مدت زیادی است که وجود داشته است. قدمت این محصول به 5500 سال قبل از میلاد برمی گردد.به گفته محققان دانشگاه آریزونا،این میوه زمانی در رژیم غذایی افرادی که در آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی زندگی می کردند،بصورت یکپارچه حضور داشت.