اتحادیه تولیدکنندگان موبایل چین (Golden Label Alliance) از حذف برنامههای موجود در دستگاههای 32 بیتی و ارتقای اپلیکیشنها به نسخه 64 بیتی تولیدی خود از ابتدای ماه سپتامبر خبر داد.
به گزارش سرویس فناوری تکناک، این اتحادیه که متشکل از شرکتهای بزرگ فناوری مانند: لنوو، اوپو، ویوو و شیائومی میباشد، به تازگی سیاست جدیدی را برای بهبود تجربه کاربران اندروید تصویب کرده است.
بر اساس آن از تاریخ ۲ سپتامبر ۲۰۲۴، تمامی برنامههای موجود در فروشگاههای این شرکتها که تنها از معماری ۳۲ بیتی پشتیبانی میکنند، حذف خواهند شد.
این مرکز هدف از اجرای این سیاست را ارتقای عملکرد و سازگاری برنامهها با دستگاههای جدیدتر و قدرتمندتر اعلام کرده است، به گونهای که برنامهها میتوانند با انتقال به معماری نسخه 64 بیتی، از منابع سختافزاری به طور مؤثرتری استفاده و عملکرد روانتر و امنتری را ارائه کنند.
اتحادیه تولیدکنندگان موبایل چین اعلام کرد، توسعهدهندگان برنامههای اندرویدی باید در اسرع وقت برنامههای خود را به معماری نسخه 64 بیتی انتقال دهند تا بتوانند همچنان در فروشگاههای این شرکتها حضور داشته و کاربران به آنها دسترسی داشته باشند.
این تغییر در راستای روند کلی صنعت به سمت محاسبات ۶۴ بیتی است که به طور فزایندهای در حال گسترش است.
بر اساس جدیدترین آمار، تا پایان ماه اوت، بیش از 99.29 درصد از برنامههای موجود در فروشگاههای نرمافزاری برندهای مطرحی مانند: اوپو، ویوو، شیائومی و لنوو به معماری ۶۴ بیتی مهاجرت کردهاند.
این دستاورد نشاندهنده پیشرفت چشمگیر این شرکتها در راستای ارتقای تجربه کاربری و همگام شدن با استانداردهای روز دنیای فناوری است.
با وجود این، هنوز هم بیش از ۴۰۰۰ برنامه کلیدی وجود دارند که به این استاندارد جدید مهاجرت نکردهاند.
نکته قابل توجه این است که تمام این برنامهها (۹۹ درصد) از فروشگاههای برنامه حذف شدهاند.
این نشان میدهد که اکثر توسعهدهندگان به اهمیت انتقال به معماری نسخه ۶۴ بیتی پی بردهاند و اقدامات لازم را انجام دادهاند.
توسعهدهندگان موظف هستند در اسرع وقت نسبت به بهروزرسانی اپلیکیشنهای خود اقدام کنند در غیر این صورت، با خطر حذف از فروشگاههای اپلیکیشن و از دست دادن دسترسی به میلیونها کاربر مواجه خواهند شد.
همچنین گوگل نیز پیش از این، با حذف پشتیبانی از برنامههای ۳۲ بیتی در دستگاههای پیکسل، گامی در این جهت برداشته بود.
به همین دلیل این اتحادیه نیز در نظر دارد با پیروی از سیاستهای گوگل، آینده محاسبات نسخه 64 بیتی را در پی بگیرد و استانداردهای جدیدی را برای توسعه اپلیکیشنها تعیین کند.
به صورت کلی این را باید بدانید که عملکرد بهتر، سریعتر و پاسخگویی مناسب برنامهها در سایه امنیت بالاتر از جمله مزایای این تغییر خواهد بود.