سامسونگ هر سال گوشیهای مختلفی برای سری A یعنی میانردههای خود معرفی میکند. یکی از معروفترین میانردههای این برند، گوشی A25 است که نسبت به قیمت خود یک گوشی مناسب شناخته میشود.
این گوشی دارای قابلیتهای مختلفی است که آن را به یک گزینه اقتصادی مناسب در بازه قیمتی کمتر از 14 میلیون تومان تبدیل میکنند. اگر به دنبال خرید این گوشی هستید، ابتدا در این مطلب از تکناک با بررسی کامل سامسونگ A25 با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
بررسی طراحی گوشی سامسونگ A25
گوشی سامسونگ A25 از زبان طراحی جدید سامسونگ بهره میبرد. به عبارتی دیگر، این زبان طراحی نسبت به مدلهای قبلی بهتر شده است و میتواند تا حد زیادی حس یک گوشی بالارده را القا کند.
طراحی فریم از نظر صاف بودن شبیه به گوشیهای اپل شده است. با این تفاوت که کلیدهای ولوم و پاور در قابل یک برآمده در فریم قرار گرفتهاند. اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که متریال فریم پلاستیکی است.
وقتی که به سمت چپ فریم سامسونگ A25 نگاه میکنیم، خشاب سیمکارت و کارت حافظه را مشاهده میکنیم. در حالی که در سمت بالای فریم میکروفون دوم قرار گرفته است. همچنین در بخش پایینی فریم نیز میتوانید جک هدفون، میکروفون اصلی، پورت شارژ و اسپیکر اصلی را مشاهده کنید.
طراحی پنل پشتی سامسونگ A25 بسیار منحصر به فرد و البته جذاب است. پنل پشتی از متریال پلاستیکی ساخته شده است که تکسچر مربعیشکل دارد. نوع قرارگیری دوربینها و فلاش گوشی سامسونگ A25 ما را تا حد زیادی یاد گوشیهای سری اس 24 میاندازند. اگر بخواهیم به طراحی این گوشی امتیاز بدهیم، نمره قابل قبول و خوبی را از تک ناک دریافت میکند.
بررسی عملکرد صفحهنمایش گوشی ای 25 سامسونگ
یکی از بخشهای مثبت مربوط به گوشی سامسونگ A25، صفحهنمایش آن است. این گوشی از صفحهنمایش سوپر آمولد استفاده میکند که امکان افزایش نرخ تازهسازی را تا 120 هرتز دارد. به این معنی که میتوانید به صورت کاملا روان از صفحهنمایش این گوشی استفاده کنید. مورد دیگری که باید درباره سامسونگ A25 در نظر داشته باشید، روشنایی صفحهنمایش است که در حالت HBM امکان افزایش تا مقدار 1000 نیت را دارد.
مورد دیگر مربوط به سامسونگ A25، حاشیه صفحهنمایش است که تقریبا 84 درصد از پنل جلویی را اشغال کرده است. به عبارتی دیگر، ممکن است مقداری حاشیه صفحهنمایش از نظرتان زیاد باشد اما نمیتوان با توجه به بازه قیمتی این گوشی از این بابت ایراد زیادی گرفت.
تراکم پیکسلی گوشی سامسونگ A25 تقریبا 400 پیکسل در هر اینچ است که یکی از موارد خوب و مثبت در این گوشی به شمار میرود. به زبانی دیگر، شما میتوانید با وضوح کامل فیلمها و محتواهای مورد نظرتان را در این گوشی مشاهده کنید.
تست باتری و شارژدهی سامسونگ A25
اگر بخواهیم از نظر شارژدهی و باتری گوشی سامسونگ A25 را مورد بررسی قرار دهیم، باید بگوییم که درست مانند رقبای دیگر همقیمتی، سامسونگ برای این گوشی باتری 5 هزار میلیآمپری در نظر گرفته است که شارژر 25 واتی را ساپورت میکند. اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که شارژر این گوشی در جعبه آن وجود ندارد و باید آن را به صورت جداگانه تهیه کنید.
از نظر طول عمر باتری سامسونگ A25 باید بگوییم که این گوشی عملکرد معقولی دارد و در استفاده روزمره و معمولی میتواند یک روز کارایی لازم را داشته باشد. اما اگر به سراغ کارهای سنگین و مولتیتسکینگ بروید، احتمالا مجبور شوید که دو بار در طول روز گوشی را شارژ کنید.
تست دوربینهای گوشی سامسونگ گلکسی A25
سامسونگ برای مدل A25 از سه دوربین پشت و یک دوربین سلفی استفاده کرده است که میتوان برای مصارف معمولی روی آنها تکیه کرد. دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی این گوشی شاید روی کاغذ در مقایسه با رقیب اصلی خود یعنی Note 13 4G از شیائومی حرفی برای گفتن نداشته باشد، اما در عمل شرایط برابر خواهد بود. در ادامه این دوربینها را بررسی کردهایم.
دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی
دوربین اصلی که سامسونگ برای مدل A25 در نظر گرفته است، کیفیت 50 مگاپیکسلی دارد که عملکرد آن در طول روز خوب و قابل قبول است. اما وقتی که شرایط نور مقدار تغییر میکند و محیط تاریکتر میشود، کیفیت عکاسی تا حد زیادی افت میکند. با این حال، نباید از این موضوع غافل شویم که این گوشی مجهز به OIS است و میتواند لرزشهای تصاویر را بگیرد.
دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی
دوربین اولترا وایدی که برای گوشی سامسونگ A25 در نظر گرفته شده است، کیفیت 8 مگاپیکسلی دارد که درست مانند دوربین اصلی این گوشی، در شرایط ایدهآل، کیفیت خوبی دارد و میتوان روی آن حساب باز کرد. اما برای عکاسی در طول شب نباید روی آن حساب چندانی باز کنید.
دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی
دوربین ماکرو گوشی سامسونگ A25 کیفیت 2 مگاپیکسلی دارد. کیفیت این دوربین نسبت به دوربینهای اصلی و اولترا واید اصلا قابل قبول نیست و نباید انتظار عکاسی باکیفیت با آن را داشته باشید. صرفا میتوانید به بودن آن در باقی دوربینها اتکا کنید.
دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی
دوربین سلفی که گوشی سامسونگ A25 دارد، یک دوربین معمولی و قابل قبول است. این دوربین امکانات خارقالعادهای ندارد و اگر دنبال قابلیتهای اینچنینی هستید، پیشنهاد ما به شما این است که به سراغ گوشیهای دیگر بروید.
فیلمبرداری با سامسونگ A25
گوشی سامسونگ A25 با دوربینهای اصلی خود اجازه فیلمبرداری 4K و 1080 را با سرعت 30 فریم میدهد. همچنین شما نیز میتوانید برای فیلمبرداری از قابلیت EIS استفاده کنید که تا حد زیادی از لرزشهای احتمالی را در حین فیلمبرداری بگیرد. همچنین دوربین سلفی این گوشی نیز امکان فیلمبرداری 30 فریم را با کیفیت 1080 دارد.
بررسی a25 از نظر تست پردازنده
یکی از مواردی که در نقد و بررسی گلکسی A25 سامسونگ متوجه شدیم، این است که این گوشی از پردازنده اختصاصی سامسونگ یعنی Exynos 1280 استفاده میکند که یک پردازنده 5 نانومتری است. این پردازنده هشت هستهای از پردازنده گرافیکی Mali-G68 استفاده میکند که میتواند از پس بازیهای روز دنیا نیز بربیاید. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که این پردازنده توانایی اجرای بازیهای سنگین را با با بالاترین گرافیک ندارد.
نقد و بررسی گوشی A25 از نظر رابط کاربری و پشتیبانی نرمافزاری
وقتی که کمی با سامسونگ A25 کار میکنید، متوجه میشوید که در استفاده روزمره و معمولی، این گوشی عملکرد خوبی دارد و رابط کاربری One UI 6.1 این گوشی که به اندروید 14 مجهز شده است، عملکرد خوبی از خود نشان میدهد.
طبق اعلام سامسونگ، گوشی ای 25 تا 4 آپدیت ماژور را دریافت میکند. به این معنی که تا دریافت اندروید 18 خیالتان از بابت این گوشی به صورت کامل راحت خواهد بود. همچنین شما میتوانید این گوشی را با دو ظرفیت حافظه 128 یا 256 گیگابایتی خریداری کنید که خود با حافظه رمهای مختلفی از جمله 4، 6 و 8 گیگابایتی عرضه شده است.
تست اسپیکرهای گوشی سامسونگ A25
همانطور که در بررسی گوشی سامسونگ گلکسی A25 انتظار داشتیم، سامسونگ برای این گوشی از اسپیکرهای استریو استفاده کرده است که اسپیکر مکالمه وظیفه اسپیکر دوم را دارد. همین باعث شده است تا این گوشی بتواند به بهترین شکل انتقال صدا را با بالاترین کیفیت انجام دهد.
آیا خرید سامسونگ A25 انتخاب درستی است؟
اگر به فکر خرید گوشی تا 14 تومان هستید، بررسی سامسونگ ای 25 که در این صفحه از تکناک انجام دادیم، میتواند تا حد زیادی به انتخاب شما کمک کند.
اگر تجربه کار با این گوشی میانرده را دارید، خوشحال میشویم که نظر خود را در این صفحه با ما به اشتراک بگذارید.