فهرست مطالب
ChatGPT حالا امکان استفاده از حافظههای ذخیرهشده، افزونهها و دستورهای سفارشی را در چت موقت فراهم کرده، اما حافظه جدیدی ایجاد نمیکند.
به گزارش سرویس هوش مصنوعی تکناک، حالت چت موقت در ChatGPT حالتی بود که در آن این سرویس هیچ اطلاعاتی درباره کاربر نداشت.
از ۲۷ اوت، گزینهای در گوشه بالای سمت راست پنجره قرار گرفته است.
با انتخاب گزینه «شخصیسازیشده»، چت به حافظهها، افزونهها و دستورهای سفارشی شما دسترسی پیدا میکند. اگر چت را ذخیره کنید، به یک گفتوگوی عادی تبدیل میشود و تنظیمات مربوط به حساب و استفاده از دادهها در آن اعمال خواهد شد.
افرادی که در ChatGPT از چت موقت استفاده میکنند، معمولاً یک دلیل مشخص دارند، اینکه گفتوگوی آنها قرار نیست اثری از خود باقی بگذارد.
با این حال، از ۲۷ اوت ۲۰۲۶ این موضوع فقط زمانی برقرار است که کاربر در ابتدای گفتوگو گزینه دیگری را انتخاب نکند.
اکنون در گوشه بالای سمت راست پنجره خالی چت، منوی کوچکی قرار دارد که دو حالت را ارائه میکند.
چت موقت حالا دو حالت شخصیسازی دارد
گزینه پیشفرض همچنان «غیرشخصیسازیشده» است، بنابراین اگر کاربر این منو را نادیده بگیرد، تغییری ایجاد نمیشود.
OpenAI در بخش پرسشهای متداول خود توضیح داده است که چتهای موقت بهصورت پیشفرض در حالت غیرشخصیسازیشده آغاز میشوند و از حافظه، دستورهای سفارشی یا افزونهها استفاده نمیکنند.
گزینه دوم «شخصیسازیشده» نام دارد و شرایط را تغییر میدهد. یک چت موقت شخصیسازیشده میتواند به حافظههای ذخیرهشده، افزونههای متصل و دستورهایی که کاربر برای تمام گفتوگوهای خود ذخیره کرده است، دسترسی داشته باشد.
این انتخاب باید پیش از ارسال نخستین پیام انجام شود.
OpenAI اعلام کرده است که شخصیسازی فقط هنگام آغاز یک چت موقت قابل فعالسازی است و پس از شروع گفتوگو نمیتوان آن را تغییر داد.
بیشتر بخوانید: قابلیت ChatGPT Work حالا میتواند وارد سایتها شود و کارها را انجام دهد + تصویر

ذخیره چت موقت، آن را به گفتوگوی عادی تبدیل میکند
جهت دیگر این تغییر نیز جدید است. اگر یک گفتوگوی موقت برای کاربر مفید باشد، میتوان آن را پس از پایان گفتوگو به تاریخچه چت منتقل کرد.
در این حالت، وضعیت موقت آن پایان مییابد و تنظیمات معمول حساب از آن لحظه اعمال میشوند.
این تنظیمات شامل گزینهای است که مشخص میکند آیا محتوای گفتوگو میتواند برای بهبود مدلهای هوش مصنوعی استفاده شود یا خیر.
همچنین اگر قابلیت حافظه فعال باشد، یک چت ذخیرهشده میتواند بر پاسخهای بعدی ChatGPT تأثیر بگذارد.
با این حال، یک محدودیت همچنان وجود دارد. چت موقت شخصیسازیشده میتواند حافظههای قبلی کاربر را بخواند، اما تا زمانی که در حالت موقت قرار دارد، حافظه جدیدی ایجاد نمیکند.
بخش پرسشهای متداول OpenAI نکتهای را نیز مطرح میکند که ممکن است بسیاری از کاربران نادیده بگیرند.
این شرکت برای اهداف ایمنی ممکن است نسخهای از یک چت موقت را تا ۳۰ روز نگه دارد. این موضوع مستقل از انتخاب کاربر در منوی شخصیسازی است.
قابلیتهای ایمنی نیز از این قاعده مستثنا هستند. این قابلیتها در شرایط نادر و پرخطر ممکن است از مقدار محدودی از اطلاعات گفتوگوهای قبلی استفاده کنند تا پاسخ ارائهشده با شرایط همان لحظه تناسب بیشتری داشته باشد.
یادداشتهای انتشار OpenAI به کاربران Plus، Pro و Business اشاره میکنند. با این حال، بررسی یک حساب رایگان در آلمان در ۲۹ اوت نیز وجود این منو و هر دو گزینه را نشان داده است.
کاربران هنگام بررسی تنظیمات حساب خود بهتر است همچنین بررسی کنند که ChatGPT کدام ورودهای حساب را همچنان فعال نگه داشته است.
بیشتر بخوانید: محدودیت پنجساعته ChatGPT Plus دوباره برگشت

















