اپل میداند که گوشیهای هوشمند در حال آسیب زدن به چشمان شما هستند، بنابراین ویژگی جدیدی به نام Screen Distance را معرفی کرده است تا به سلامت هرچه بیشتر چشمان شما کمک کند.
به گزارش تکناک، آمار نشان میدهد که یک شخص آمریکایی تقریباً چهار ساعت در روز به تماشای صفحه گوشیهای هوشمند خود اختصاص میدهد. این زمان به هفت ساعت افزایش مییابد اگر دیگر دستگاههایی با صفحه نمایش را نیز در نظر بگیریم.
چشمان ما برای استفاده از صفحههای نمایش برای چنین مدت زمانی طراحی نشدهاند و این باعث نزدیکبین شدن چشم ما در دراز مدت میشود. iOS 17 و iPadOS 17 با یک ویژگی جدید ارائه شدهاند که میتواند به کاهش فشار ناشی از زندگی دیجیتالی ما کمک کند.
همانطور که مقالهای اخیر در وبسایت Apple Insider توضیح داده است، آخرین نسخههای سیستم عامل اپل برای آیفون و آیپد، دارای ویژگی ای به نام Screen Distance هستند که ممکن است به کاهش خطر نزدیکبینی، به ویژه در کودکان، کمک کند.
نزدیک بینی یا myopia، یک شرایط بینایی است که در آن اشیاء دوردست به صورت مبهم و نامشخص دیده میشوند. این اولین علت مشکلات بینایی در بین کودکان است. هنگامی که کودکان از گوشیهای هوشمند استفاده میکنند، آنها را به سمت چشمانشان نزدیک میکنند. پزشکان چشم باور دارند که بین نزدیکبینی و کارهایی که نیاز به تمرکز بصری نزدیک دارند، ارتباط وجود دارد.
ویژگی جدید اپل، شما را تشویق میکند تا فاصله ایمن بین چشمان شما و آیفون یا آیپد خود حفظ کنید. این ویژگی به صورت دلبخواه است و با زدن روی گزینه Screen Distance که پس از زدن روی Screen Time که در تنظیمات قرار دارد، فعال میشود.
ویژگی Screen Distance ، هرگاه متوجه شود که شما دستگاه خود را برای مدت زمان طولانی به فاصله کمتر از ۱۲ اینچ از چشمانتان نزدیک نگه داشتهاید، به شما اطلاع میدهد که “آیفون بیش از حد نزدیک است”. برای ادامه استفاده از دستگاه، شما باید آن را به فاصله ایمن منتقل کنید. همچنین به شما یادآور میشود که نگه داشتن آیفون در فاصله بازو، برای بینایی شما مفید است.
ویژگی Screen Distance از دوربین TrueDepth استفاده میکند تا فاصله بین صفحه نمایش و چشمان شما را تعیین کند. این ویژگی بر روی آیفون XS و مدلهای جدیدتر و iPad Pro 2018 و نسخههای جدیدتر قابل استفاده است.
زندگی دیجیتال عادات ما را تغییر میدهد و اگر اقدامات احتیاطی انجام نشود، ممکن است به مشکلاتی برای بدن و مشکلات چشمی منجر شود. نصف جوانان در حال حاضر با مشکل نزدیکبینی روبرو هستند، که دو برابر مقدار آن در 50 سال گذشته است.