یک روش جدید با استفاده از لیزر برای تعمیر نمایشگرهای OLED ابداع شده است و با استفاده از آن، یکی از معمول ترین تعمیرات آیفون میتواند بدون نیاز به جدا کردن صفحه انجام شود.
به گزارش تکناک، با این تکنیک جدید، از یک لیزر برای تعمیر ردیابهای خراب داخل پنل OLED استفاده میشود. این ردیابها سیگنالهای الکتریکی را در یک مسیر بسیار کوچک منتقل میکنند و هنگامی که شکسته میشوند، خطوطی روی صفحه نمایش نشان داده میشوند و مشکلات دیگری در نمایشگر ایجاد میشود.
استفاده از لیزر، به فردی که صفحه نمایش را تعمیر میکند، این امکان را میدهد که این کار را بدون جدا کردن آن از بقیه دستگاه انجام دهد. در واقع، هنگامی که تعمیر صورت میگیرد، میتوان صفحه نمایش را روشن کرد و تعمیرکار بازخورد لحظهای اتفاقاتی که در صفحه نمایش رخ میدهد را دریافت میکند. این کار به او امکان میدهد که دقیقاً بداند که آیا صفحه نمایش تعمیر شده است یا مشکل همچنان وجود دارد. در فرآیند تعمیر، با استفاده از لیزر، هر یک از ردیابها تا زمانی که خطوط ناپدید شوند تعمیر میشود. اگر این کار مشکل را حل نکند، تعمیرکار ممکن است بخش شیشهای دستگاه را جدا کرده و دوباره از لیزر استفاده کند.
به خاطر داشته باشید که این تکنولوژی بر روی نمایشگرهای OLED آیفون شکسته کار نمیکند. همچنین، خطهای روی شیشه را نیز پاک نمیکند. با این حال، برخی افراد این روش را به عنوان یک تحول میبینند زیرا این تکنیک ممکن است بتواند پنلهای OLED آیفون را که قبلاً غیرقابل تعمیر تلقی میشدند، تعمیر کند و این ممکن است برای برخی کاربران هزینه (و همچنین زحمت و زمان) خرید یک آیفون جدید را صرفه جویی کند.
اپل تخمین میزند که برای تعمیر نمایشگرهای OLED دستگاههای سری آیفون ۱۴، هزینه ۲۷۹ تا ۳۷۹ دلار، بسته به مدل دستگاه، خواهد بود. اگر مشترک Apple Care+ باشید، هزینه تعمیرات مربوطه تنها ۲۹ دلار است، بدون توجه به مدل تلفنی که استفاده میکنید. هنوز مشخص نیست که آیا اپل در هیچ کدام از نمایشگرهای آیفون از تکنیک لیزری مورد بحث در این خبر استفاده خواهد کرد یا خیر. بدیهی است که اپل باید قبل از استفاده از این روش جدید برای تعمیر برخی نمایشگرهای آیفون، این تکنولوژی را مورد آزمایش قرار دهد.