فهرست مطالب
آنتروپیک قابلیت Claude Cowork را با چت ادغام میکند تا کاربران بتوانند وظایف ساده و پیچیده را در یک محیط انجام دهند و از ابزارهای جدید بهره ببرند.
به گزارش سرویس هوش مصنوعی تکناک،آنتروپیک اعلام کرده است که این تغییر طی چند هفته آینده ابتدا برای مشترکان طرحهای Pro و Max منتشر میشود.
این شرکت درباره تغییر جدید میگوید از امروز Claude Cowork و بخش گفتوگو در قالب یک Claude واحد با یکدیگر ادغام میشوند.
کاربران میتوانند از Claude برای پرسیدن یک سؤال ساده استفاده کنند یا انجام یک گزارش مهم را که باید تا ظهر آماده شود، به آن بسپارند.
Claude میتواند انجام این وظایف را ادامه دهد، حتی اگر کاربر لپتاپ خود را ببندد.
این قابلیت طی چند هفته آینده برای کاربران طرحهای Pro و Max در دسترس قرار میگیرد و در ادامه برای طرحهای دیگر نیز ارائه خواهد شد.
در کنار ادغام Cowork با بخش گفتوگو، قابلیتهای دیگری نیز به نمای اصلی Claude اضافه یا در آن یکپارچه میشوند.
Claude Docs و Claude Slides از امروز در دسترس قرار گرفتهاند و Claude Design نیز اکنون میتواند مستقیماً داخل مکالمات کاربران کار کند.
هدف آنتروپیک از ادغام Cowork و Chat

آنتروپیک توضیح داده است که این شرکت در ابتدا Cowork را بهعنوان محیطی جداگانه برای انجام کارهای بزرگتر و Design را برای کارهای بصری توسعه داده بود.
با این حال، کاربران از هر دو قابلیت استفاده کردند و به شرکت گفتند که انتخاب محل مناسب برای شروع یک کار، تجربهای آزاردهنده ایجاد میکند.
به گفته آنتروپیک، مشکلی دیگر این بود که کاری که کاربر در یکی از محیطها آغاز میکرد، لزوماً به محیط دیگر منتقل نمیشد.
این شرکت به همین دلیل تصمیم گرفته است کاربران را مجبور به انتخاب نکند.
آنتروپیک میگوید Claude اکنون میتواند تشخیص دهد که هر وظیفه به چه چیزی نیاز دارد.
در نتیجه، قابلیتهای Cowork و Design از هر مکالمهای در دسترس خواهند بود و زمینه، مهارتها و اتصالدهندههای موجود برای کاربر نیز حفظ میشوند.
بیشتر بخوانید: آنتروپیک مدل قدرتمند Claude Fable 5.1 را معرفی کرد
انتشار مرحلهای برای کاربران Claude
ادغام جدید قرار نیست بهصورت همزمان برای همه کاربران فعال شود.
آنتروپیک ابتدا آن را طی هفتههای آینده در اپلیکیشن Claude روی وب، دسکتاپ و موبایل برای کاربران جدید و فعلی طرحهای Pro و Max منتشر میکند.
کاربران برای فعال کردن این قابلیت نیازی به انجام تنظیمات خاصی ندارند.
پس از طرحهای Pro و Max، کاربران طرحهای Team و Free نیز به این قابلیت دسترسی پیدا خواهند کرد.
آنتروپیک همچنین اعلام کرده است که مدیران حسابهای Enterprise حداقل ۳۰ روز پیش از ایجاد هرگونه تغییر برای سازمانهای خود، اطلاعرسانی دریافت خواهند کرد.
بیشتر بخوانید: آنتروپیک کنترل کلیدهای رمزنگاری را برای مشتریان فراهم کرد















