قابلیت جستجوی چتها به ChatGPT اضافه شد. این ویژگی کمک میکند تا در تاریخچه چتهای خود با این چتبات جستجو کنید و اطلاعات موردنیازتان را بیابید.
بهگزارش تکناک، شرکت OpenAI با هدف تسهیل دسترسی کاربران به چتهای گذشته، ویژگی جستجوی جدیدی را به هوش مصنوعی گفتوگومحور خود، ChatGPT، اضافه کرده است. این ابزار به کاربران امکان میدهد تا با استفاده از کلمات کلیدی یا عبارات خاص، تاریخچه چتهای خود را جستجو کنند و بدون نیاز به اسکرول دستی، بهسرعت به اطلاعات مدنظرشان دست یابند.
درحالحاضر، این قابلیت برای کاربران طرحهای Plus و Team فعال شده است و در هفته آینده، کاربران طرحهای Enterprise و Edu نیز به آن دسترسی خواهند یافت. همچنین، دسترسی کاربران رایگان به این ابزار بهتدریج و در طول ماه آینده فراهم خواهد شد.
این ابزار جستجو با هدف صرفهجویی در زمان و ساماندهی بهتر اطلاعات طراحی شده است؛ بهطوریکه کاربران میتوانند بهسرعت به پاسخهای قبلی و مفید دست یابند و درصورت نیاز، چتهای را از نقطه پایان ادامه دهند. ChatGPT چتهای پیشین را براساس کلیدواژههای انتخابی کاربر جستجو میکند و نتایج مرتبط را بهنمایش میگذارد. کاربر میتواند با کلیک روی نتیجه، مستقیماً به آن مکالمه دسترسی پیدا کند.
فونآرنا مینویسد که شرکت OpenAI کاربردهای متنوعی را برای این قابلیت پیشنهاد داده است؛ ازجمله پیگیری پروژههای در حال انجام و یادگیری و مطالعه و ایدهپردازی. این ابزار جدید به انتقاداتی پاسخ میدهد که پیشتر درباره شیوههای ذخیره دادههای ChatGPT مطرح شده بود. اوایل سال جاری، گزارشهایی منتشر شد مبنیبر اینکه ChatGPT حتی درصورت نارضایتی کاربران برای بهاشتراکگذاری دادهها بهمنظور آموزش مدل، تاریخچه چتهای آنها را ذخیره میکند.
OpenAI توضیح میدهد که تنها کاربر به تاریخچه چتهای خود دسترسی دارد و این اطلاعات فقط درصورت رضایت صریح کاربران برای آموزش مدل استفاده خواهد شد. همچنین، کاربران میتوانند بهطور کامل ذخیره تاریخچه چتهای را در تنظیمات غیرفعال کنند تا هیچ مکالمهای ذخیرهشدنی یا جستجوکردنی نباشد.
در عین حال، قابلیت جستجوی چتهای ممکن است مشکلات جدیدی برای OpenAI ایجاد کند؛ ازجمله امکان شناسایی موارد اشتباه در اطلاعات و تعصبات و افشای اسرار تجاری. برخی کاربران نیز از ChatGPT برای بحث و تعاملات شخصی استفاده میکنند و امکان جستجوی چتهای میتواند ایندست مسائل را تشدید کند. OpenAI امیدوار است با افزودن این قابلیت جدید، تعادل مناسبی بین دسترسیپذیری و امنیت اطلاعات برقرار شود و نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی بهطور مطلوب رفع شوند.
دیدگاهها 1