شرکت شورولت روز دوشنبه همزمان با افتتاح استودیوی طراحی جدید جنرال موتورز در انگلستان، از یک کوروت مفهومی تمامبرقی رونمایی کرد.
به گزارش تکناک، این مدل مفهومی با طراحی آیندهنگرانه و الهامگرفته از خودروهای مسابقهای، نگاهها را به خود جلب کرد، اما یک نکته بحثبرانگیز در مورد آن وجود دارد، اینکه از موتور V-8، یعنی قلب تپنده کلاسیک کوروت استفاده نشده است.
این مدل مفهومی که جنرال موتورز آن را یک «مطالعه طراحی» توصیف کرده است، قرار نیست وارد خط تولید شود. با وجود این، طراحی آن حامل پیامهایی درباره آینده برند کوروت است. ظاهر آن بیشتر شبیه خودروهای مسابقهای سری IMSA است تا کوروتهای سنتی، اما همچنان با حفظ برخی المانهای طراحی تاریخ، از جمله شیشه عقب دو تکه الهامگرفته از کوروت Sting Ray مدل ۱۹۶۳، به میراث آمریکایی خود وفادار مانده است.


به گفته جنرال موتورز، رونمایی از این خودرو و راهاندازی استودیوی طراحی جدید در بریتانیا، نشاندهنده تعهد این خودروساز آمریکایی به بازار اروپا و برنامهریزی برای توسعه فروش خودروهای الکتریکی کادیلاک و کوروت در این منطقه است.
مدل فعلی کوروت C8 اکنون پنج ساله شده و اگرچه هنوز برای صحبت درباره نسل بعدی کمی زود است، اما معرفی چنین مفهومی از سوی شورولت، نشان میدهد که برنامهریزی برای آینده برند کوروت از هماکنون آغاز شده است. این خودرو یکی از چند طرح مفهومی کوروت است که به گفته جنرال موتورز در سال جاری معرفی خواهند شد.
شورولت کوروت مفهومی تمامبرقی، با درهای بالپرندهای (Gullwing)، پنجرههای جلو و عقب شکافته، همچنین ستون مرکزی مستحکم که میزبان فناوری دید پانورامای Apex Vision است، بیشتر به یک خودروی ویدیویی شباهت دارد. طراحی این خودرو، همزمان که به گذشته کوروت اشاره دارد، کاملاً در خدمت آینده نیز قرار گرفته است.

ابعاد این خودرو شامل ارتفاع ۱۰۳٫۴ سانتیمتر، عرض ۲۱۸٫۰ سانتیمتر و طول ۴۶۶٫۹ سانتیمتر است. این در حالی است که مدل C8 دارای ارتفاع ۱۲۳٫۴ سانتیمتر، عرض ۲۱۷٫۱ سانتیمتر (با آینهها) و طول ۴۶۳٫۱ سانتیمتر است. چرخهای جلو ۵۵٫۸ سانتیمتر و چرخهای عقب ۵۸٫۴ سانتیمتر، ظاهر خودرو را عضلانی و مدرن جلوه دادهاند.
جنرال موتورز هنوز اطلاعات دقیقی درباره پیشرانه این مدل اعلام نکرده است، اما استفاده از سامانه محرکه تمامبرقی در آن تعجببرانگیز نیست. مارک رویس، رئیس جنرال موتورز، پیشتر در لینکدین نوشته بود که کوروتهای آینده با سیستم اولتیوم به صورت هیبریدی و تمامبرقی عرضه خواهند شد. مری بارا، مدیرعامل این شرکت نیز تابستان گذشته بار دیگر بر تعهد جنرال موتورز به گذار کامل به خودروهای برقی تأکید کرده بود.
در نمای بیرونی، نیمه بالایی خودرو به عناصر طراحی آشنای کوروت وفادار مانده، از جمله شیشه عقب باریک و گلگیرهایی با طرح کلاسیک؛ اما بخش زیرین، کاملاً مهندسیشده و پیشرفته طراحی شده است تا بدون نیاز به بال یا اسپویلر، هوای عبوری را به صورت بهینه هدایت کند. بدنه پویای خودرو دارای صفحات آیرودینامیکی متحرک، بالچههای جمعشونده مخصوص پیست و شاسی مسابقهای است. در بخش فنی نیز سیستم تعلیق Pushrod به کار گرفته شده است.
مایکل سیمکو، معاون ارشد طراحی جهانی جنرال موتورز درباره شورولت کوروت مفهومی تمامبرقی گفت: «ما از تیمهای طراحی پیشرفته خود میخواهیم فراتر از چارچوب تولید بروند، جسورانه فکر کنند و آنچه ممکن است در آینده به واقعیت تبدیل شود را تجسم کنند.»
وی تصریح کرد: «اگرچه این تیمها در پروژههای تولیدی و مفهومی با شبکه جهانی طراحی ما همکاری دارند، اما مأموریت اصلی آنها ترسیم چشمانداز ۵، ۱۰ و حتی ۲۰ سال آینده جابهجایی و نوآوری برای جنرال موتورز است.»
با توجه به این چشمانداز و اینکه سال ۲۰۲۵، دهمین سالگرد معرفی مدل C8 خواهد بود، احتمال میرود که آن سال، زمان مناسبی برای رونمایی از نسل نهم کوروت (C9) باشد.