اپیک گیمز در پاسخ به گزارشهایی مبنیبر هکشدن بهدست گروه هکری موگیلویچ، بیانیهای منتشر کرد و گفت که هیچ مدرکی مبنیبر صحت این ادعاها وجود ندارد.
بهگزارش تکناک، اپیکگیمز، سازنده بازی فورتنایت، پس از ادعای گروه هکری موگیلویچ مبنیبر نفوذ به سرورهای این شرکت، مدرکی دال بر حمله سایبری یا سرقت داده پیدا نکرد. بلیپینگکامپیوتر مینویسد که اپیک گیمز پس از مشاهده تصویری از صفحه دارکوب که مدعی هکشدن این شرکت بود، بلافاصله درباره این موضوع تحقیق و سعی کرد با عامل تهدید تماس بگیرد. بااینحال، سازنده بازی فورتنایت اعلام کرد که پاسخی از گروه هکری موگیلویچ دریافت نکرده است.
گروه هکری موگیلویچ به وبسایت BleepingComputer اعلام کرد که اطلاعات بهسرقترفته را به قیمت 15 هزار دلار میفروشد؛ اما نمونههایی از اطلاعات را تنها با کسانی بهاشتراک میگذارد که تمکن مالی برای پرداخت چنین مبلغی را اثبات کنند. این گروه هکری ادعا میکند که نمونههایی از اطلاعات ادعاییِ سرقتشده را با سه نفری که تمکن مالیشان را اثبات کردهاند، بهاشتراک گذاشته است.
موگیلویچ گروه هکری نسبتاً نوپایی است که ادعا میکند سازمانهای مختلفی، ازجمله وزارت امور خارجه ایرلند و شرکت Infiniti USA را هک کرده است. باوجوداین، برخلاف سایر گروههای باجافزاری، موگیلویچ نمونهای از دادههای بهسرقترفته را بهاشتراک نمیگذارد و ادعا میکند که اطلاعات را تنها به خریداران تأییدشده بهصورت مستقیم میفروشد.
ارائهندادن مدرک باعث شده است که بسیاری از محققان امنیتی که با BleepingComputer گفتوگو کردهاند، بر این باور باشند که بازیگران این تهدید با دادههای جعلی در حال کلاهبرداری از خریداران هستند.
افزونبراین، گروه هکری موگیلویچ ادعا میکند که عملیات «باجافزار بهعنوان سرویس» (RaaS) را رهبری و بهمنظور جذب سایر هکرها برای همکاری با خود در ازای ارائه ابزار رمزگذاری باجافزار و پنل مذاکره با آنها مشارکت میکند.
براساس این ادعا، زمانیکه یکی از همکاران حملهای انجام دهد و باج پرداخت شود، همکار و اپراتورها مبلغ پرداختی را براساس درصدهای توافقشده تقسیم میکنند. بااینهمه، تاکنون هیچ نمونهای از رمزگذار باجافزار یافت نشده است که این گروه هکری را به حملات رمزگذاری مرتبط کند.