رودریگر کوخ، مهندس هوافضای آلمانی، با 120 روز زندگی در خانهای زیر آب، تاریخساز شد و رکورد گینس را شکست.
به گزارش تکناک، این مرد 59 ساله که از خانه زیر آبی 30 متر مربعی خود خارج شد، با تأیید سوزانا رییز، مسئول گینس، توانست رکورد قبلی جوزف دیتوری آمریکایی را بکشند، که 100 روز در تالابی در فلوریدا زندگی کرده بود.
شرکت Ocean Builders این اتاق زیر آبی را در پاناما سیتی طراحی کرده بود و کوخ یکی از بنیانگذاران شرکت، چهار ماه به تنهایی در آن زندگی کرد.
خانه زیر آبی او که به نام SeaPod شناخته میشود، 3 متر بالاتر از سطح اقیانوس شناور است و امکان پشتیبانی از یک کابین دیگر در زیر آب را دارد. به گفته کوخ، این تجربه یک ماجراجویی بزرگ بود و او از پایان این سفر ناراحت است.
کوخ امیدوار است که تجربه او بتواند دیدگاه بشر را نسبت به سکونتهای دائمی در محیطهای سخت تغییر دهد.
او زیبایی دریای آرام را در شب یکی از بهیادماندنیترین بخشهای این تجربه توصیف کرد و گفت که در طول این مدت بیش از 1000 ساعت فیلم از حیات دریایی، از طریق پنجره اتاق خود ضبط کرده است.
این خانه زیردریایی مجهز به امکاناتی مانند: تخت، تلویزیون، کامپیوتر، اینترنت و دوچرخه ثابت بود و برای تأمین برق از پنلهای خورشیدی استفاده میکرد. البته در این محیط، دوش آب وجود نداشت و غذای کوخ توسط یک لوله به اتاق زیر آبی او ارسال میشد.
در این پروژه بینظیر، چهار دوربین فعالیتهای کوخ را ثبت و نظارت میکردند تا تأیید کنند که او هیچگاه از آب بیرون نیامده است. سوزانا رییز، مسئول گینس گفت: «این یکی از سختترین رکوردهایی بود که ثبت شده است و برای تأیید به تلاش زیادی نیاز داشت.»
کوخ امیدوار است که این تجربه، دیدگاه بشر را نسبت به سکونتهای دائمی در محیطهای سخت، به ویژه در دریاها، تغییر دهد. او در کنار تخت خود نسخهای از رمان معروف ژول ورن «بیست هزار فرسنگ زیر دریا» را داشت و از شخصیت کاپیتان نیمو الهام گرفته بود.
کوخ بیان کرد: «آنچه که ما میخواهیم اثبات کنیم این است که دریاها در واقع محیطی قابل سکونت برای گسترش بشریت هستند.»