در آزمایش دستیار صوتی اخیر که توسط YouTuber محبوب MKBHD انجام شد، دستیار صوتی Google Assistant به عنوان بهترین دستیار صوتی ظاهر شد و از سیری اپل، بیکسبی سامسونگ و الکسای آمازون پیشی گرفت.
به گزارش تک ناک، دستیارهای صوتی دیجیتال از زمان آغاز به کار خود راه طولانی را پیموده اند. آنها از ابزار ساده ای که فقط می تواند به سؤالات اساسی پاسخ دهند و تبدیل های اولیه را انجام دهد به ابزاری با توانایی انجام طیف گسترده ای از وظایف پیشرفته تبدیل شده اند.
دلایل مختلفی وجود دارد که دستیار صوتی Google Assistant را به عنوان بهترین دستیار صوتی برجسته می کند. اولاً، توسط هوش مصنوعی قدرتمند گوگل پشتیبانی میشود که به آن کمک میکند تا سوالات و درخواستهای کاربر را به شکل دقیق تر درک و تفسیر کند. ثانیاً، دستیار گوگل به حجم وسیعی از دادههای کاربران خود دسترسی دارد که به آن اجازه میدهد تجربه شخصیتری را به کاربران ارائه دهد. این شرکت همچنین دادهها را از سرویسهای مختلف مانند جستجوی گوگل ، نقشهها و ایمیل جمعآوری میکند تا عملکرد دستیار صوتی Google Assistant را بهبود بخشد.
با این حال، یکی از بزرگترین دلایل برنده شدن دستیار گوگل، مهارت های قوی مکالمه آن است. هوش مصنوعی گوگل از الگوریتم های پردازش زبان طبیعی (NLP) برای درک معنا و بافت کلمات و عبارات استفاده می کند که به استمرار و روان بودن مکالمه کمک می کند.
سیری اپل در جایگاه دوم
سیری اپل در این رقابت جایگاه دوم را به خود اختصاص داد. هنگامی که از سیری خواسته شد کارهایی مانند تنظیم تایمر و جستجو در اینترنت را انجام دهد، عملکرد خوبی داشت، اما زمانی که از آنها برای پاسخ دادن به سؤالات پیچیده تر یا مکالمه استفاده شد این دسیتار صوتی اپل با مشکل مواجه شد. علاوه بر این، سیری قادر به انجام وظایفی که نیاز به تعامل با برنامهها دارند، نبود.
در مقابل، Bixby سامسونگ در کنترل دستگاه به لطف ادغام با دستگاه های سامسونگ برتری داشت. این ادغام Bixby را قادر میسازد تا تنظیمات سیستم را کنترل کند و عمیقتر از هر دستیار صوتی دیگری با برنامههای روی دستگاه یکپارچه شود. Bixby میتواند پیامهای متنی ارسال کند، امتیازات ورزشی را بررسی کند، روشنایی صفحه را کم کند، تقویم شما را بررسی کند، برنامهها را راهاندازی کند و موارد دیگر.
در بین تمام دستیارهای دیجیتال در تست دستیار صوتی ، الکسای آمازون بدترین عملکرد را داشت. این عملکرد ضعیف الکسا چند دلیل مهم دارد. اولا، الکسا با گوشی های هوشمند ادغام نشده است، به این معنی که فاقد قابلیت های دستیارهای صوتی دیگر است. این باعث می شود احساس بصری کمتری برای کاربر و در نتیجه کاربراستفاده کمتری از آن داشته باشید. ثانیاً، عدم دقت الکسا در یافتن فکتها، ناتوانی در تعامل با سایر برنامهها و مدلهای مکالمه ضعیف، همگی با هم ترکیب میشوند تا تجربهای ضعیف تری برای کاربر هنگام استفاده از تلفن را ایجاد کنند. این مسائل ارائه اطلاعات مفید و قابل اعتماد را برای الکسا دشوار می کند، چیزی که یکی از انتظارات کلیدی دستیارهای صوتی است. علاوه بر این، گنجاندن تبلیغات آمازون بین وظایف می تواند آزار دهنده باشد و تجربه کاربر را مختل کند.