مایکروسافت دیفندر، آنتیویروس داخلی ویندوز، گاهی اوقات در تشخیص تهدیدها اشتباه میکند و ممکن است فایلهای بیضرر را بهعنوان ویروس یا بدافزار علامتگذاری کند.
بهگزارش تکناک، مایکروسافت دیفندر، آنتیویروس داخلی ویندوز، با اینکه بهعنوان برنامهی پیشفرض همراه با ویندوز ارائه میشود، بهطور کلی راهحلی عالی برای مقابله با بدافزارها در نظر گرفته میشود. ارزیابیهای تشخیص تهدید از سازمانهای AV-Comparatives و AV-TEST نشان داده است که دیفندر درمقایسهبا آنتیویروسهای شرکتهای دیگر عملکرد موفقی دارد.
بااینحال، این برنامه بیعیب نیست و گاهی اوقات هشدارهای اشتباهی از آن دریافت میکنیم. در گذشته، ویندوز دیفندر بهروزرسانیهای آفیس را بهعنوان بدافزار و بهروزرسانیهای گوگل کروم را بهعنوان «مشکوک» و URLها و لینکهای معتبر را بهعنوان ویروس علامتگذاری کرده است. اخیراً نیز مشخص شده است که مسدودشدن وبسایتها بهوسیلهی اج بهدلیل یکی از قابلیتهای منسوخشدهی دیفندر بوده است.
نئووین مینویسد که چند روز پیش، کاربری به نام «یپی» متوجه شده است که دیفندر فایل متنی را درصورتیکه عبارت «This content is no longer available» (این محتوا دیگر دردسترس نیست) در آن نوشته شود، بهعنوان تهدید جدی علامتگذاری میکند. بهمحض نوشتن این جمله در فایل TXT و تلاش برای ذخیرهی آن، دیفندر آن را بهعنوان تهدید جدی و یک تروجان Casdet با نام Trojan:Win32/Casdet!rfn شناسایی میکند.
درحالیکه این کاربر x ابتدا فکر میکرد مشکل مذکور بهدلیل تداخل در کد SHA-256 باشد، بهنظر میرسد مشکل جای دیگری است. رویهمرفته، میتوان گفت که این مشکل بزرگی نیست؛ زیرا مانند برخی از باگهای عجیبوغریب مثل باگ Y2K38، باعث ازکارافتادن ویندوز نمیشود. امیدواریم مایکروسافت بتواند این مشکل را با بهروزرسانی تعاریف حل کند.