کاشت تراشه نورالینک در مغز هزار بیمار تا سال ۲۰۲۶

کاشت تراشه نورالینک در مغز هزار بیمار تا سال ۲۰۲۶

شرکت نورالینک ایلان ماسک که در حال توسعۀ رابط مغز و رایانه می‌باشد، هدف بلندپروازانۀ کاشت تراشه در بیش از هزار بیمار تا سال ۲۰۲۶ را تعیین کرده است. این اعلامیه از طریق پلتفرم X ماسک در ۱۱ ژوئیه منتشر شد.

به گزارش تک‌ناک، این فناوری برای برخی افراد زندگی را تغییر می‌دهد. نولاند آرباو، اولین فردی که تراشۀ نورالینک را دریافت کرد، به طور عمومی شیوۀ بهبود زندگی خود را به اشتراک گذاشت. آرباو که در گذشته از گردن به پایین فلج بود برای تعامل با فناوری مشکلاتی داشت. پس از جراحی، او اکنون می‌تواند با سهولت از دستگاه‌ها استفاده کند و حتی بازی‌های ویدیویی انجام دهد.

با وجود این، مشکلاتی نیز وجود داشته است. یک سیم کوچک در مغز آرباو در ماه مه جابه‌جا شد. هر چند یکی از مدیران اجرایی نورالینک به تازگی اطمینان داد که وضعیت تراشۀ رابط مغز و رایانه اکنون «کم و بیش بسیار پایدار» است.

نورالینک 1

ماسک در پخش زنده‌ای در اوایل ۱۱ ژوئیه (به وقت پکن)، اهداف آیندۀ نورالینک را تشریح کرد. او قصد دارد در چند سال آینده تراشه را در مغز هزاران بیمار به‌کار گیرد.

فناوری نورالینک به بیماران اجازه می‌دهد تا اندام‌های روباتیک را با ذهن خود کنترل کنند و از سرعت اتصالات طبیعی مغز و اندام پیشی بگیرند. ماسک چشم‌اندازی بزرگ‌تر دارد، که شامل ایجاد یک رابطۀ همزیستی بین انسان و هوش مصنوعی برای کاهش نهایی خطرات هوش مصنوعی برای تمدن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

technoc-instagram