مدیرعامل ریپل از قانونگذاران خواست تا لایحه پیشنهادی «کلریتی» (CLARITY) را تصویب کنند که هدف آن تعریف حقوقی دقیق برای داراییهای دیجیتال است.
به گزارش تکناک، برد گارلینگهاوس متن کامل شهادت خود را پیش از حضور در جلسه مهم کمیته بانکی سنای آمریکا در تاریخ ۹ ژوئیه منتشر کرد. این اقدام، گامی مهم در راستای حمایت از تدوین قوانین شفاف برای صنعت رمزارزها در ایالات متحده به حساب میآید؛ بهویژه پس از اینکه ریپل در کشمکش حقوقی دامنهدار خود با کمیسیون بورس آمریکا به پیروزی رسید.
او در بیانیه خود، رأی دادگاه مبنی بر اینکه ریپل (XRP) نوعی اوراق بهادار محسوب نمیشود را «نقطه عطفی» برای کل صنعت رمزارز توصیف کرد. این پرونده که چهار سال به طول انجامید، یکی از نخستین برخوردهای جدی کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) با یک شرکت بزرگ رمزارزی بود.
مدیرعامل ریپل گفت: «ریپل نخستین شرکت رمزارزی بزرگ آمریکایی بود که توسط SEC تحت پیگرد قرار گرفت. میدانستیم اگر ببازیم، کل صنعت آسیب میبیند. اما با تمام توان جنگیدیم و پیروز شدیم.»
به گفته گارلینگهاوس، ایالات متحده ظرفیت، بازار سرمایه و نوآوری لازم را دارد تا به رهبر جهانی در حوزه رمزارز تبدیل شود.

او همچنین اشاره کرد که بیش از ۵۵ میلیون آمریکایی از رمزارزها استفاده کردهاند و ارزش بازار جهانی این داراییها به ۳.۴ تریلیون دلار رسیده است. گارلینگهاوس باور دارد که وجود مقررات شفاف، هم به نفع نوآوری است و هم باعث حمایت از مصرفکننده و رشد اقتصادی خواهد شد.
مدیرعامل ریپل در ادامه تصریح کرد که کمیسیون SEC در دولت فعلی، رویکرد بازتری نسبت به رمزارزها پیدا کرده است، بهویژه پس از بسته شدن پرونده ریپل، که همزمان با آغاز بهکار دوباره دونالد ترامپ به عنوان رئیسجمهور بود.
گارلینگهاوس در این جلسه سنا با سناتور الیزابت وارن، یکی از منتقدان سرسخت صنعت رمزارز روبهرو خواهد شد. ریپل با پشت سر گذاشتن مشکلات حقوقی، اکنون امیدوار است که نقش فعالی در شکل دادن به سیاستگذاری رمزارزها در آمریکا ایفا کند.