رابرت کیوساکی، نویسنده کتاب معروف «پدر پولدار، پدر بیپول»، بار دیگر تاکید کرده است که بیت کوین را نسبت به طلا و نقره، دارایی برتری میداند.
به گزارش تکناک، همزمان با نزدیک شدن قیمت طلا به مرز ۵,۰۰۰ دلار در هر اونس، نگاهها به سوی بیت کوین معطوف شده است.
کیوساکی نیز در تازهترین اظهارنظر خود در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) دلیل اصلی اعتماد خود را به بیت کوین «کمیابی مطلق» آن عنوان کرده و نوشته است: «یکی از دلایلی که به بیت کوین اعتماد دارم این است که فقط ۲۱ میلیون واحد از آن وجود خواهد داشت.»
او تصریح کرد: «من صاحب معادن طلا و نقره، همچنین چاههای نفت هستم. اگر قیمت طلا، نقره یا نفت افزایش یابد، به سادگی میتوانم تولید را افزایش دهم. اما در مورد بیت کوین چنین چیزی ممکن نیست. ۲۱ میلیون یعنی فقط همین مقدار و بیشتر نیست.»

بیت کوین؛ طلای دیجیتال مقاوم در برابر تورم
برخلاف فلزات گرانبها که با افزایش قیمت میتوان عرضه آنها را افزایش داد، بیت کوین عرضه ثابتی دارد، که در کد آن از ابتدا تعریف شده است و هرگز بیش از ۲۱ میلیون واحد نخواهد شد. از نظر رابرت کیوساکی، همین ویژگی در دنیایی که تورم و بیثباتی اقتصادی فزاینده است، بیت کوین را به دارایی مقاوم در برابر تورم تبدیل میکند.
او با تاکید بر اینکه حتی با مالکیت معادن هم میتواند تولید را افزایش دهد، گفت: «در مورد بیت کوین، نه من و نه هیچکس دیگری نمیتواند واحد جدیدی خلق کند. به همین دلیل، بیت کوین ارزش خود را بهتر حفظ میکند.»
کیوساکی پیشتر نیز از بیت کوین حمایت کرده و مردم را به کاهش وابستگی به پولهای فیات تشویق کرده بود. او در گذشته پیشبینی کرده بود که بیت کوین تا سال ۲۰۲۵ به ۲۵۰,۰۰۰ دلار خواهد رسید. اکنون که قیمت بیت کوین به حدود ۹۷,۰۰۰ دلار نزدیک شده، این پیشبینی چندان دور از ذهن به نظر نمیرسد.
اظهارنظر اخیر کیوساکی دقیقاً در زمانی منتشر شده است که هم طلا و هم بیت کوین در مسیر صعودی قرار دارند. تاریخ نشان داده است که در چنین مواقعی، بیت کوین از طلا پیشی میگیرد؛ بهویژه به دلیل نوسانات شدیدتر و هیجان بیشتر بازار که پیرامون آن وجود دارد. به نظر میرسد که بیت کوین دیگر فقط یک «شرطبندی دیجیتال» نیست، بلکه به ابزار اصلی پوشش ریسک در دوران بیثباتی تبدیل شده است.