درست است که چند سالی از حذف شارژر برای گوشیهای سامسونگ میگذرد و در بسیاری از مدلهای میانرده شاهد استفاده از متریال پلاستیکی بهجای فلزی بودهایم، اما همچنان این برند طرفداران خود را دارد.
در سال 2024، این برند مدل A35 را به بازار عرضه کرد که نسبت به قیمت خود امکانات خوبی را ارائه میدهد و از جهات مختلف یک گوشی قابل اعتماد و مناسب برای استفاده بلندمدت است. در این مطلب از تکناک با بررسی کامل گوشی سامسونگ A35 با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
سامسونگ A35؛ بررسی طراحی از زوایای مختلف
در همین ابتدای کار باید این نکته را ذکر کنیم که برخلاف برادر بزرگتر خود، سامسونگ A35 همچنان از فریم پلاستیکی استفاده میکند. اما برخلاف نسخههای قبلی، برای پنل پشتی از متریال شیشهای استفاده شده است.
از نظر نوع طراحی، سامسونگ A35 شباهت زیادی به مدل A55 دارد. اما طبیعتا نمیتواند حس خوب یک فریم فلزی را القا کند. کلیدهای پاور و ولوم در سمت راست و به صورت برآمده قرار گرفتهاند. در حالی که سمت چپ فریم هیچ کلیدی وجود ندارد.
وقتی که به سمت بالای فریم سامسونگ A35 نگاه میکنیم، خشاب سیمکارت و میکروفن دوم این گوشی را مشاهده میکنیم. در حالی که در سمت پایین فریم، میکروفن اصلی، اسپیکر اصلی و پورت شارژ تایپ سی قرار گرفته است.

برای پنل پشتی، سامسونگ طراحی مشابهی با A54 را در نظر گرفته است که یک طراحی ساده اما بسیار شیک است. دوربینهای سهگانه این گوشی به صورت عمودی قرار گرفتهاند و فلش گوشی در کنار این دوربینها قرار دارد. همچنین میتوانید نام سامسونگ و مشخصات مربوط به آن را در پایین فریم مشاهده کنید.
سامسونگ برای فریم شیشهای پشتی اعلام نکرده که از چه محافظی استفاده کرده است. به همین خاطر، پیشنهاد میکنیم برای استفاده از این گوشی حتما به سراغ قابهای محافظتکننده بروید. همچنین باید به این نکته اشاره کنیم که سامسونگ برای این گوشی استاندارد IP67 را دریافت کرده است. به این معنی که تا عمق یک متر میتوانید این گوشی را داخل آب فرو ببرید.
بررسی صفحهنمایش سامسونگ A35
یکی از بزرگترین نقاط قوت گوشی سامسونگ A35، صفحهنمایش آن است. در بررسی a35 سامسونگ متوجه شدیم که سامسونگ برای این گوشی از صفحهنمایش سوپر آمولد استفاده کرده است که امکان افزایش رفرشریت را تا 120 هرتز دارد و میتواند به روشنایی 1000 نیت در حالت HBM برسد.

از نظر کیفیت، در مقایسه a35 با a54 و همینطور مقایسه a35 با a55، این گوشی صفحهنمایش عالی و باکیفیتی دارد و میتوانید از جهات مختلف روی آن حساب باز کنید. همچنین باید به این نکته اشاره کنیم که این صفحهنمایش تراکم پیکسلی تقریبا 390 پیکسل در هر اینچ دارد.
در کنار این موضوع، لازم به ذکر است که نسبت صفحهنمایش به بدنه این گوشی تقریبا 85 درصد است. به این معنی که حاشیه نسبتا کمی دارد. البته در همین بازه قیمتی گوشیهای دیگری وجود دارند که حاشیه آنها نسبت به A35 کمتر است.
محافظ صفحهنمایشی که سامسونگ برای مدل A35 در نظر گرفته است، مدل ویکتوس پلاس از برند گوریلا گلس است که در این بازه قیمتی یک ویژگی برتر است. در این بازه بالاترین استاندارد در گوشیهای دیگر گوریلا گلس ویکتوس است.
تست و عملکرد دوربینهای سامسونگ A35
در بررسی تخصصی a35 متوجه شدیم که سامسونگ برای این گوشی از دوربینهای سهگانه پشتی استفاده کرده است که دوربین اصلی کیفیت 50 مگاپیکسلی، دوربین اولترا کیفیت 8 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو کیفیت 5 مگاپیکسلی دارد. همچنین دوربین سلفی این گوشی نیز 13 مگاپیکسلی است. در ادامه دوربینهای این گوشی را بررسی کردهایم.
دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی
با بررسی گوشی a35 سامسونگ، مشخص شد که دوربین 50 مگاپیکسلی این گوشی مجهز به PDAF یا همان فوکوس خودکار و همینطور لرزشگیر تصویر OIS است. شاید از نظر عددی مدلهایی مانند Note 13 Pro 5G کیفیت بالاتری داشته باشند، اما در واقعیت، این برتری به مقداری که روی کاغذ مشاهده میشود، نیست.

عکسهایی که با دوربین اصلی بررسی a35 سامسونگ گرفته میشوند، در شرایط نور ایدهآل کیفیت خوبی دارند. اما وقتی که شرایط نوری از این حالت خارج میشود و تاریکتر میشود، کیفیت و جزئیات تا حد زیادی کاهش پیدا میکنند.
دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی
بخش بعدی در نقد و بررسی گوشی a35 سامسونگ، دوربین اولترا واید این گوشی است. این دوربین زاویه 123 درجهای دارد و میتواند درست مانند دوربین اصلی، در شرایط نوری مناسب عکسهای باکیفیتی ثبت کند. اما در شرایط نوری ضعیف، کیفیت تا حد زیادی افت میکند و نویزهای زیادی در تصویر مشاهده میشوند. به همین خاطر، برای عکاسی شبانه نباید روی این دوربین حساب چندانی باز کنید. البته با توجه به بازه قیمتی نباید انتظار موردی بیشتر از این موضوع داشته باشیم.
دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی
موردی که درباره فلسفه دوربینهای ماکرو وجود دارد این است که این دوربینها برای عکاسی از زوایای بسیار نزدیک مورد استفاده قرار میگیرند و معمولا در گوشیهای میانرده کیفیت خوبی ندارند. با این حال، اگر زمان زیادی را به تنظیم کردن اکسپوژر و موارد دیگر اختصاص دهید، میتوانید عکسهای نسبتا باکیفیتی را در شرایط نوری ایدهآل با این دوربین ثبت کنید.
دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی
دوربین سلفی سامسونگ A35 کیفیت 13 مگاپیکسلی دارد که در این بازه قیمتی معقول است و نباید انتظارات بیشتری از آن داشته باشید. اما باید به این نکته اشاره کنیم که در این بازه قیمتی، دوربین سلفی این گوشی عملکرد خوبی دارد و میتوانید برای ولاگهای ساده از آن استفاده کنید.

فیلمبرداری با سامسونگ A35
با بررسی دوربین a35 متوجه شدیم که دوربین اصلی این گوشی اجازه فیلمبرداری 4K را با سرعت 30 فریم میدهد. همچنین میتوانید با کیفیت 1080 نیز فیلمبرداری را با دو سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه انجام دهید. البته به لطف EIS میتوان فیلمهای بدون لرزش را نیز ثبت کرد.
یکی از مهمترین موارد مربوط به فیلمبرداری با سامسونگ A35، فیلمبرداری 4K دوربین سلفی این گوشی است. در این بازه قیمتی، تقریبا هیچ گوشی دیگری اجازه فیلمبرداری با این کیفیت را با دوربین سلفی نمیدهد. البته باید به این نکته اشاره کنیم که حتی با کیفیت 1080 نیز نمیتوانید فیلمبرداری را با سرعت 60 فریم انجام دهید.
عملکرد باتری، شارژدهی و شارژر سامسونگ A35
باتری که برای سامسونگ A35 در نظر گرفته شده است، از نوع لیتیوم یونی و 5 هزار میلیآمپری است که میتواند در استفاده روزمره، عملکرد خوبی داشته باشد. حتی ممکن است در برخی مواقع طول عمر باتری آن به دو روز نیز افزایش پیدا کند. البته باید به این نکته اشاره کنیم که در استفادههای سنگین، باید باتری این گوشی را دو بار در روز شارژ کنید.
مورد دیگری که درباره شارژ سامسونگ A35 وجود دارد، شارژر این گوشی است. طبق روال چند سال اخیر، شارژری برای این گوشی در داخل جعبه وجود ندارد و باید شارژر 25 واتی مخصوص آن را به صورت جداگانه تهیه کنید. از نظر سرعت شارژ، این گوشی سرعت بالایی ندارد و نسبت به رقبای خود، این موضوع تا حد زیادی ناراحتکننده است.
عملکرد پردازنده سامسونگ A35
پردازندهای که برای سامسونگ A35 در نظر گرفته شده است، پردازنده اگزینوس اختصاصی سامسونگ یعنی Exynos 1380 و 5 نانومتری است. این پردازنده 8 هستهای که از پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP5 استفاده میکند، میتواند در استفادههای روزمره کارایی خوبی داشته باشد و تجربه روانی را در اختیارتان قرار دهد.

در بررسی a35 مشخص شد که پردازنده این گوشی در پردازشهای سنگین مانند بازیهای با گرافیک بالا مقداری داغ میکند. با افزایش دما، این گوشی دچار افت فریم میشود. به همین خاطر، ممکن است مجبور شوید برای استفاده بلندمدت در بازیها از خنککنندههای اختصاصی گوشی استفاده کنید.
تست عملکرد رابط کاربری و آپدیتهای سامسونگ A35
گوشی سامسونگ A35 با اندروید 14 به بازار عرضه شده است که میتواند تا 4 آپدیت اندرویدی را نیز دریافت کند. همچنین رابط کاربری که این گوشی با آن نیز عرضه شده است، One UI 6.1 است که همزمان با آپدیت اندروید میتوانید آن را به نسخههای بالاتر آپدیت کنید.
تست اسپیکرهای سامسونگ A35
در گوشی سامسونگ A35 دیگر خبری از جک 3.5 میلیمتری هدفون نیست. با این حال، این گوشی مجهز به اسپیکر استریو است که اسپیکر مکالمه نقش اسپیکر دوم را ایفا میکند. اسپیکرهای این گوشی بلندی مناسبی دارند و در ولومهای بالا تیزی فرکانس بهگوش نمیرسد.

آیا سامسونگ A35 ارزش خرید دارد؟
در نگاه کلی، باید بگوییم که سامسونگ A35 به عنوان یک گوشی میانرده عملکرد خوبی دارد و نباید انتظار بیشتری در این باره داشته باشید. اما به صورت کلی، باید بگوییم که نباید انتظار باتری بسیار قوی یا سرعت شارژ بالا را از این گوشی داشته باشید.
اگر تجربه کار با این گوشی را دارید، خوشحال میشویم که نظرتان را در این صفحه از تکناک با ما به اشتراک بگذارید.