سامسونگ در رویداد گلکسی آنپکد، با معرفی گلکسی بادز ۳ و ۳ پرو توجههات را به خود جلب کرده است. این هدفونها شباهت بسیاری زیادی به ایرپادهای اپل دارند.
بهگزارش تکناک، سامسونگ همزمان با معرفی جدیدترین گوشیهای تاشو و پوشیدنیهای خود، گلکسی بادز ۳ پرو وگلکسی بادز ۳ را نیز رونمایی کرد. غول فناوری کرهای از طراحی ظریف درون گوش نسلهای گذشته به ظاهری ساقهدار روی آورده است که ظاهری شبیه به ایرپاد اپل به آنها میدهد.
در بیانیهی مطبوعاتی سامسونگ آمده که این تغییر نتیجهی مستقیم «مجموعه دادههای آماری جمعآوریشده» بوده است که نشان میدهد فرمفاکتور ساقهایشکل راحتی و پایداری بهتر درون گوش را بهارمغان میآورد.
بهنقل از ورج، با اینکه تیم طراحی سامسونگ مسیر کاملاً متفاوتی را در پیش گرفته و به چنین طراحی تکراری و آشنایی رسیده است، کمی ناامیدکننده بهنظر میرسد. بااینحال، ممکن است محصول نهایی بهدلیل همین موضوع بسیار بهتر شود. کنترلهای گلکسی بادز ۳ نیز اساساً با ایرپاد پرو اپل یکسان هستند و با فشردن برای پخش و مکث و آهنگ و کشیدن کار میکنند.
ایربادهای پرو از نوع درونگوشی با سرگوشیهای سیلیکونی هستند؛ درحالیکه نسخهی معمولی گلکسی بادز ۳ برای افرادی که از احساس بستهشدن گوش خود خوششان نمیآید، از طراحی با دهانه باز (Open-Fit) استفاده میکنند. هر دو هدفون بیسیم اپل و سامسونگ قابلیت حذف نویز فعال (ANC) دارند، اگرچه باتوجهبه فقدان درزگیری مناسب در گلکسی بادز 3، انتظار عملکرد رضایتبخشی از ANC در این مدل نمیرود.
بهطورکلی، عملکرد صدا در گلکسی بادز ۳ پرو بهدلیل استفاده از درایورهای دوطرفه در هر گوشی درمقایسهبا نسخهی معمولی گلکسی بادز ۳ که فقط از درایورهای یکطرفه استفاده میکند، باید یک سطح بالاتر باشد. گلکسی بادز ۳ پرو از قابلیت حذف نویز تطبیقی برخوردار است؛ بنابراین، ANC بهطور خودکار براساس محیط شما تنظیم میشود. هنگامیکه ایربادها صداهای مهمی مانند آژیر را تشخیص دهند، بهطور موقت ANC را کاهش میدهند تا آنها را عبور دهند.
گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو از گواهی IP57 برخوردارند و این یعنی دربرابر گردوغبار و آب مقاماند. همچنین هر دو از شارژ بیسیم پشتیبانی میکنند. کدک بلوتوث اختصاصی سامسونگ اکنون میتواند تا ۲۴ بیت / ۹۶ کیلوهرتز صدا را بهصورت بیسیم پخش کند؛ بهشرطی که از گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو با یکی از گوشیهای جدید این شرکت استفاده کنید.
باوجوداین، سامسونگ همچنان LDAC را حذف میکند. ناگفته نماند که قابلیت چنداتصالی (Multipoint) همچنان در این ایربادها وجود ندارد و تنها امکان سوییچ خودکار بین دستگاههای سامسونگ را فراهم میآورند.
در حالت روشنبودن قابلیت حذف نویز فعال (ANC)، گلکسی بادز ۳ پرو با هربار شارژ حداکثر ۶ ساعت دوام میآورد و با احتساب شارژ مجدد ازطریق کیس، این مدتزمان مجموعاً به ۲۶ ساعت میرسد. برای گلکسی بادز ۳ معمولی این آمار و ارقام بهترتیب ۵ و ۲۴ ساعت هستند. البته با غیرفعالکردن ANC، این میزان به ۶:۳۰ ساعت افزایش مییابد که بهنظر میرسد سناریو رایجتری برای کاربران باشد.
سامسونگ ادعا میکند که کیفیت تماس صوتی بهلطف گنجاندن سوپر وایدباند که قبلاً در ایربادهای رقیب مانند پیکسل بادز پرو وجود داشته، در کل سری بهبود درخورتوجهی یافته است. طبق گزارشها، پیشسفارش گلکسی بادز ۳ پرو و گلکسی بادز ۳ از امروز امکانپذیر است و فروش آنها از ۲۴ جولای (۳ مرداد) آغاز میشود.
کی در ایران موجود میشه و قیمتش چقده؟