سامسونگ تولید انبوه تراشه‌های مبتنی‌بر پایه شیشه‌ای را آغاز کرد

سامسونگ

براساس تازه‌ترین گزارش‌ها، سامسونگ در حال برنامه‌ریزی برای آغاز تولید انبوه تراشه‌های مبتنی‌بر پایه شیشه‌ای تا سال 2026 است.

به‌گزارش تک‌ناک، همان‌طور‌که قبلاً اشاره شد، سامسونگ تصمیم گرفته است وارد نسل بعدی فناوری بسته‌بندی تراشه شود. این شرکت کره‌ای تحقیق‌و‌توسعه برای به‌کارگیری پایه شیشه‌ای را آغاز کرده و هدف آن رسیدن به تولید انبوه تا سال ۲۰۲۶ است. wccftech می‌نویسد که فناوری پایه شیشه‌ای برای این صنعت کاملاً جدید نیست؛ چرا‌که اینتل این روند را چند سال پیش آغاز کرد.

با وجود ایجاد هیاهو برای پذیرش این فناوری و سرمایه‌گذاری حدود یک‌میلیارد‌دلاری اینتل در کارخانه‌ خود در آریزونا، تا سال ۲۰۳۰ برای تولید انبوه آماده نخواهد بود. سامسونگ برای پرکردن این خلأ، به این رقابت پیوسته است تا پذیرش و تولید انبوه تراشه‌های پایه شیشه‌ای را امکان‌پذیر سازد.

شرکت زیرمجموعه غول فناوری کره‌ای، یعنی سامسونگ الکترومکانیک، مأموریت یافته است تا تحقیق‌و‌توسعه روی پایه‌های شیشه‌ای و کاربردهای بالقوه‌ آن‌ها در هوش مصنوعی و سایر زمینه‌های نوظهور را آغاز کند. علاوه‌بر‌این، انتظار می‌رود سامسونگ از کار بخش‌های مختلف، مانند بخش نمایشگر خود، برای اطمینان از رویکردی مشارکتی در استفاده از پایه‌های شیشه‌ای استفاده کند.

پایه‌های شیشه‌ای واقعاً رویکردی انقلابی برای بسته‌بندی تراشه‌های کامپیوتری است که برای غلبه بر معایب روش‌های سنتی مانند بسته‌بندی ارگانیک به‌کار می‌رود. این فناوری مزایای متعددی دارد؛ از‌جمله استحکام بیشتر بسته‌بندی که دوام و قابلیت اطمینان بیشتر را تضمین می‌کند و تراکم اتصال بیشتر به‌دلیل نازک‌تر‌بودن شیشه درمقایسه‌با مواد ارگانیک که بدین‌ترتیب امکان ادغام ترانزیستورهای بیشتر در بسته‌ای واحد را فراهم می‌کند.

با وجود مزایای متعدد این فناوری، تحقیق‌و‌توسعه انجام‌شده روی آن رضایت‌بخش نبوده که مانع از پذیرش آن در صنعت شده است. به‌نظر می‌رسد سامسونگ متوجه شده است که پایه‌های شیشه‌ای می‌توانند آینده فناوری باشند؛ به‌همین‌دلیل، برای اجرای فرایند مذکور با استفاده از تخصص یارانه‌های اصلی خود، تلاشی مشارکتی را برنامه‌ریزی کرده است.

گفته می‌شود که سامسونگ الکترو‌مکانیک قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ تولید انبوه پایه‌های شیشه‌ای را آغاز کند که زمان زیادی از آن باقی نمانده است. جالب خواهد بود که ببینیم آیا این روش بسته‌بندی در آینده جایگزین روش‌های متعارف خواهد شد یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.