طبق گزارشهای تازه، اسنپدراگون 8 نسل 4 به هستههای سفارشی خود، یعنی Oryon یا Phoenix مهاجرت کرده و این باعث شده است تا سرعتش به ۴ گیگاهرتز برسد.
بهگزارش تکناک، سرعت هستههای فونیکس اسنپدراگون 8 نسل 4 به ۴ گیگاهرتز رسیده است. گفته میشود که این پردازنده جدید بهصورت انبوه تولید خواهد شد و از فرایند بهروزشده 3 نانومتری TSMC استفاده خواهد کرد؛ بنابراین، احتمالاً بهبود کارایی مصرف انرژی را درمقایسهبا اسنپدراگون 8 نسل 3 نشان خواهد داد.
بهبودهای کارایی مصرف انرژی ممکن است باعث شود که هستههای قدرتمند فونیکس با سرعتهای بیشتری اجرا شوند؛ زیرا منبعی آگاه میگوید که رسیدن به سرعت 4 گیگاهرتز دیگر رؤیا نیست.
wccftech مینویسد که شایعات گذشته ادعا میکنند اسنپدراگون 8 نسل 4 هستههای کارایی را حذف خواهد کرد؛ زیرا بهنظر میرسد که کوالکام از رویکردی استفاده میکند که مدیاتک برای دیمنسیتی 9300 خود انتخاب کرده است. این تغییر به پردازنده جدبد امکان میدهد تا عملکرد چندهستهای بهتری ارائه کند؛ اما با مصرف انرژی زیاد. بااینحال، فرایند تولید بهبودیافته ۳ نانومتری ممکن است به کاهش این محدودیت کمک کند.
همچنین، پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 4 از یک خوشه پردازنده 2 + 6 بهره خواهد برد؛ اما ازآنجاکه Digital Chat Station اشارهای به این نکرده است که کدام هستهها در سرعت ۴ گیگاهرتز آزمایش شدند، فرض خواهیم کرد که هستههای پرقدرت هستند.
اگر کوالکام بتواند این فرکانسها را برای محصول نهایی حفظ کند، درمقایسهبا به اسنپدراگون 8 نسل ۳ افزایش درخورتوجهی خواهد بود که Cortex-X4 آن به سرعت حداکثر 3.30 گیگاهرتز میرسد. این افزایش فرکانس هسته فونیکس در اسنپدراگون 8 نسل 4 عملکرد تکرشتهای آن را نیز بهبود خواهد بخشید و راهحلی دوهستهای بهطور طبیعی به بارهای کاری چندرشتهای کمک خواهد کرد.
این منبع خبری از مقایسه اسنپدراگون 8 نسل 4 با چیپستهای سری A یا M اپل صحبت نکرده است؛ اما در گذشته گزارش داده شده است که کوالکام در حال آزمایش آدرنو 830 است و طبق آزمایشهای اولیه، GPU آن سریعتر از M2 است. این بهبودها بیشک جذاب بهنظر میرسند؛ اما فقط درصورتیکه کوالکام این مشخصات را هنگام معرفی رسمی این چیپست پرچمدار حفظ کند.