پردازنده دیمنسیتی ۹۴۰۰ مدیاتک از ۸ هسته پیشرفته و پردازنده گرافیکی Immortalis-G925 MC12 و ۳۰ میلیارد ترانزیستور برخوردار خواهد بود.
بهگزارش تکناک، طبق تازهترین اطلاعات فاششده پردازنده دیمنسیتی ۹۴۰۰ مدیاتک از هستههای بسیار پیشرفتهای بهره میبرد. این تراشه به یک هستهی بسیار قدرتمند Cortex-X925 با حداکثر فرکانس ۳/۶۲ گیگاهرتز و سه هستهی قدرتمند Cortex-X4 با حداکثر فرکانس ۲/۸۵ گیگاهرتز و چهار هستهی کارآمد Cortex-A725 با حداکثر فرکانس ۲ گیگاهرتز مجهز است.
پردازندهی گرافیکی قدرتمند این تراشه موسوم به Immortalis-G925 MC12 با فرکانس ۱۶۱۲ مگاهرتز تجربهی گیمینگ و چندرسانهای بینظیری برای کاربران بهارمغان میآورد. این تراشه برپایهی لیتوگرافی ۳ نانومتری نسل دوم TSMC تولید شده است که باعث کاهش مصرف انرژی و افزایش کارایی میشود.
بهنقل از وبسایت شرکت Arm، هستهی Cortex-X925 تا ۴۶ درصد عملکرد بهتری از Cortex-X4 ارائه میدهد. همچنین، هستهی Cortex-A725 با بهبود ۳۵ درصدی کارایی درمقایسهبا Cortex-A720، عملکرد درخورتوجهی درزمینهی هوش مصنوعی و اجرای بازیها از خود نشان میدهد.
فونآرنا مینویسد که پردازنده دیمنسیتی ۹۴۰۰ بهعنوان قلب تپندهی گوشیهای هوشمند پرچمدار ویو X200 و اوپو فایند X8 انتخاب شده است. باتوجهبه استفاده از هستههای سفارشی در تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۴ کوالکام، Dimensity 9400 از مزیت قیمتی رقابتی درمقایسهبا رقیب خود برخوردار خواهد بود.
درمقابل، مشکلات تولید تراشه اگزینوس ۲۵۰۰ سامسونگ نیز باعث شده است تا شایعاتی مبنیبر استفاده سامسونگ از پردازنده دیمنسیتی ۹۴۰۰ در مدل پایه گلگسی S25 در اکثر بازارهای جهانی (بهجز ایالات متحده و کانادا و چین) قوت بگیرد.
با وجود رقابت شدید با تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۴ کوالکام، تراشه دیمنسیتی ۹۴۰۰ مدیاتک بهدلیل قیمت رقابتی و عملکرد قدرتمند خود، گزینهی جذابی برای تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند محسوب میشود.
گفتنی است پردازنده دیمنسیتی ۹۴۰۰ از ۳۰ میلیارد ترانزیستور برخوردار است که درمقایسهبا ۱۹ میلیارد ترانزیستور موجود در تراشه A17 Pro بهکاررفته در آیفون ۱۵ پرو بسیار چشمگیر است. ناگفته نماند که اپل هنوز تعداد ترانزیستورهای تراشههای A18 و A18 Pro که بهترتیب در آیفون ۱۶ و آیفون ۱۶ پرو استفاده شدهاند، اعلام نکرده است.