بزرگترین ذخیره طلا در مرکز چین کشف شده است که میتواند ذخایر طلای این کشور را تغییر دهد و کمک زیادی به عرضه جهانی طلا کند.
به گزارش تکناک، اداره زمینشناسی هونان اعلام کرده که زمینشناسان چینی بیش از 40 طلای رگهای پیدا کردهاند، که مجموع ذخیره آن 300 تن است. این ذخایر در عمقی حدود 2,000 متر زیرزمین در میدان طلای وانگو در شهرستان پینگجیانگ قرار دارند.
پیشبینی میشود که ذخیره کل این میدان که تا عمق 3,000 متر ادامه دارد، بیش از 1,000 تن باشد. ارزش این ذخایر حدود 600 میلیارد یوان (حدود 83 میلیارد دلار) تخمین زده میشود.
فهرست مطالب
کشف طلا در هستههای سنگی قابل مشاهده
طلای رگهای در شکافهای سنگهای زیرزمینی جمع میشوند. این رگهها از فرایندهای هیدروترمال به وجود میآیند، جایی که مایعات معدنی غنی از مواد معدنی از طریق شکافهای زمین حرکت میکنند.
چن رولین، کارشناس اکتشاف مواد معدنی، گفته است که بسیاری از هستههای سنگ حفاری شده، نشاندهنده طلا هستند. به طوری که یک تن سنگ معدن از عمق 2,000 متری میتواند تا 138 گرم طلا داشته باشد.
محققان به استفاده از فناوریهای جدید برای اکتشاف مواد معدنی مانند شبیهسازی سهبعدی تأکید کردهاند و گفتهاند که حفاریهای بیشتر در این منطقه نیز نتایج خوبی داشته است.
اداره زمینشناسی هونان این کشف را به عنوان یک ذخیره طلای عظیم معرفی و تأکید کرده است که این کشف برای تقویت امنیت منابع کشور اهمیت زیادی دارد.
چین پیشتاز در تولید طلای جهانی
در سال 2022، تولید طلای چین به 403 تن رسید. میدان طلای وانگو یکی از مراکز معدنکاری مهم چین است، که به موقعیت این کشور به عنوان بزرگترین تولیدکننده طلای جهان کمک میکند و در سال 2023 حدود 10 درصد از تولید جهانی را به خود اختصاص داده است.
علاوه بر این، از سال 2020 بیش از 100 میلیون یوان (13 میلیون دلار) در این منطقه برای اکتشاف مواد معدنی سرمایهگذاری شده است.
چین در معدنکاری، به ویژه در تولید فلزات گرانبهایی که در باتریها و دستگاههای فناوری نسل آینده استفاده میشوند، پیشرو است.
علاوه بر این، چین پیشتاز در صادرات فناوریهای معدنی است و نوآوریهایی برای کاهش انتشار کربن در فرایند معدنکاری ایجاد کرده است.
با وجود این، علیرغم تولید بالای طلا، مصرف چین بیشتر از ظرفیت معدنکاری آن است و این کشور مجبور به واردات طلا از کشورهایی مانند: استرالیا و آفریقای جنوبی میباشد.
پس از اعلام این کشف، قیمتهای جهانی طلا افزایش یافت، اما به دلیل تنشهای بینالمللی که باعث بیثباتی در بازارهای جهانی میشود، چشمانداز بلندمدت هنوز مشخص نیست.
تا پایان سال 2023، تخمین زده میشود که در مجموع 234,332 تن طلا در طول تاریخ استخراج شده، که بیشتر آن بعد از سال 1950 به دست آمده است.
طلا علاوه بر ارزش مالی و زیبایی، نقش مهمی در پیشرفتهای تکنولوژیکی دارد. خواص منحصربهفرد آن مانند هدایت الکتریکی عالی و مقاومت در برابر خوردگی، باعث شده است که این ماده معدنی ارزشمند در صنایع الکترونیک، هوافضا و حتی پزشکی بسیار مهم باشد.
با پیشرفت فناوری، به احتمال زیاد اهمیت طلا در نوآوری همچنان بینظیر خواهد بود.