به‌زودی راستی‌آزمایی ویدئوهای یوتیوب برای کاربران امکان‌پذیر می‌شود

یوتیوب در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد تا با هدف ارتقای درک و ارائه‌ی اطلاعات بیشتر به سایر بینندگان درباره‌ی محتوای ویدئوها، اطلاعات زمینه‌ای را به آن‌ها اضافه کنند.

به‌گزارش تک‌ناک، یوتیوب در حال آزمایش روشی است که به بینندگان امکان می‌دهد تا با مشارکت همگانی، متن و توضیحات تکمیلی به ویدئوها اضافه کنند. این قابلیت که «یادداشت» (Notes) نام دارد، به کاربران اجازه می‌دهد تا با افزودن قطعه‌هایی از اطلاعات، نکاتی را درباره‌ی ویدئوها شفاف‌سازی کنند. برای مثال، مشخص کنند که ویدئو طنز یا حاوی تصاویری قدیمی است که به‌عنوان رویدادهای جدید نمایش داده می‌شود.

ورج می‌نویسد که اگر یادداشتی مفید تلقی شود، ممکن است در کادر کوچکی زیر ویدئو ظاهر شود. یوتیوب می‌گوید که در‌حال‌حاضر، تنها تعداد معدودی از مشارکت‌کنندگان واجدشرایط می‌توانند یادداشت بنویسند؛ در‌حالی‌که ارزیابان شخص ثالث مفید‌بودن این یادداشت‌ها را ارزیابی خواهند کرد. یوتیوب سپس از این بازخورد برای آموزش سیستم ارزیابی یادداشت‌های خود در طول هفته‌ها و ماه‌های آتی استفاده خواهد کرد.

با پیشرفت این برنامه‌ی آزمایشی، یوتیوب در‌نهایت از بینندگان خواهد پرسید که آیا یادداشت را «مفید» یا «تا حدودی مفید» یا «غیرمفید» می‌دانند و از آن‌ها می‌خواهد دلیلشان را توضیح دهند. سپس این بازخوردها را وارد الگوریتم خود می‌کند تا مشخص شود آیا یادداشت به‌طور گسترده مفید است یا خیر. یوتیوب می‌گوید احتمال نمایش یادداشت درصورتی بیشتر است که بسیاری از کاربرانی که قبلاً یادداشت‌ها را به‌طور متفاوتی رتبه‌بندی می‌کردند، اکنون همان یادداشت را مفید ارزیابی کنند.

در‌حال‌حاضر، یادداشت‌ها فقط برای کاربران تلفن‌همراه در ایالات متحده و به زبان انگلیسی در‌دسترس است. سال گذشته، گوگل به‌طور مشابهی روشی را برای کاربران به‌منظور افزودن توضیحات تکمیلی به نتایج جست‌وجو آزمایش کرد؛ اما این قابلیت فقط از‌طریق آزمایشگاه جست‌وجوی گوگل و به‌صورت اختیاری در‌دسترس است.

ارائه‌ی ویژگی «یادداشت» در یوتیوب این قابلیت را به مخاطبان گسترده‌تری معرفی می‌کند که می‌تواند احتمال وجود یادداشت‌های حاوی خطا یا اطلاعات نامرتبط را نیز افزایش دهد. پلتفرم‌های دیگر مانند X در سال ۲۰۲۱ شروع به آزمایش «یادداشت‌های جامعه» برای ارائه‌ی زمینه به پست‌ها کردند.

به‌نظر می‌رسد یوتیوب نیز مانند X در تلاش است تا با محدود‌کردن این برنامه‌ی آزمایشی به تعداد محدودی از کاربران و ارزیابان در ابتدا، از انتشار اطلاعات غلط جلوگیری کند. یوتیوب می‌گوید هرگونه اطلاعات اشتباه بخشی از نحوه‌ی یادگیری ما از این آزمایش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.