• صفحه اصلی
  • همه اخبار
  • تبلیغات تکناک
  • درباره ما
  • تماس با ما
اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران
  • فناوری
    • اخبار هوش مصنوعی
    • رباتیک
    • اینترنت و شبکه
    • شبکه های اجتماعی
    • هوافضا
    • معماری
    • ورزش
    • رویداد ها
    • دوربین دیجیتال
  • کامپیوتر و موبایل
    • موبایل و تبلت
    • لپ تاپ و کامپیوتر
    • اپلیکیشن موبایل
    • نرم افزار
    • سخت افزار
    • ساعت هوشمند
    • مانیتور
    • اسپیکر و هدفون
    • سیستم عامل موبایل
    • سیستم عامل کامپیوتر
  • نقد و بررسی
    • بررسی موبایل و تبلت
    • کنسول بازی
    • بررسی لپ تاپ و کامپیوتر
    • قطعات کامپیوتر
    • نرم افزار
    • بررسی اسپیکر و هدفون
    • بررسی ساعت هوشمند
  • آموزش
    • سیستم عامل موبایل
    • سیستم عامل کامپیوتر
    • آموزش هوش مصنوعی
    • سخت افزار
  • اخبار ارز دیجیتال
    • قیمت لحظه ای ارز دیجیتال
    • ماشین حساب ارز دیجیتال
    • آموزش ارز دیجیتال
  • علمی
    • سلامت و پزشکی
    • انرژی
    • فیزیک
    • شیمی
    • نجوم
    • ورزش
    • محیط زیست
    • باستان شناسی
  • کسب و کار
    • شرکت ها
    • بورس
    • مدیریت(پروژه، کسب و کار، منابع انسانی)
    • استارتاپ ها
    • دولت الکترونیک
    • رویداد کسب و کار
  • وسائل نقلیه
    • خودرو
    • دوچرخه
    • موتور سیکلت
    • قطار
    • هواپیما
  • بازی و سرگرمی
    • کنسول بازی های کامپیوتری
    • بازی های کامپیوتر
    • بازی کنسول
    • بازی موبایل
    • فیلم و سریال
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • ویدئو
  • اخبار داخلی
    • دانش بنیان
    • دولت الکترونیک
    • رویداد داخلی
    • بازار
    • دانشگاه
No Result
مشاهده تمامی نتایج
اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران
  • فناوری
    • اخبار هوش مصنوعی
    • رباتیک
    • اینترنت و شبکه
    • شبکه های اجتماعی
    • هوافضا
    • معماری
    • ورزش
    • رویداد ها
    • دوربین دیجیتال
  • کامپیوتر و موبایل
    • موبایل و تبلت
    • لپ تاپ و کامپیوتر
    • اپلیکیشن موبایل
    • نرم افزار
    • سخت افزار
    • ساعت هوشمند
    • مانیتور
    • اسپیکر و هدفون
    • سیستم عامل موبایل
    • سیستم عامل کامپیوتر
  • نقد و بررسی
    • بررسی موبایل و تبلت
    • کنسول بازی
    • بررسی لپ تاپ و کامپیوتر
    • قطعات کامپیوتر
    • نرم افزار
    • بررسی اسپیکر و هدفون
    • بررسی ساعت هوشمند
  • آموزش
    • سیستم عامل موبایل
    • سیستم عامل کامپیوتر
    • آموزش هوش مصنوعی
    • سخت افزار
  • اخبار ارز دیجیتال
    • قیمت لحظه ای ارز دیجیتال
    • ماشین حساب ارز دیجیتال
    • آموزش ارز دیجیتال
  • علمی
    • سلامت و پزشکی
    • انرژی
    • فیزیک
    • شیمی
    • نجوم
    • ورزش
    • محیط زیست
    • باستان شناسی
  • کسب و کار
    • شرکت ها
    • بورس
    • مدیریت(پروژه، کسب و کار، منابع انسانی)
    • استارتاپ ها
    • دولت الکترونیک
    • رویداد کسب و کار
  • وسائل نقلیه
    • خودرو
    • دوچرخه
    • موتور سیکلت
    • قطار
    • هواپیما
  • بازی و سرگرمی
    • کنسول بازی های کامپیوتری
    • بازی های کامپیوتر
    • بازی کنسول
    • بازی موبایل
    • فیلم و سریال
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • ویدئو
  • اخبار داخلی
    • دانش بنیان
    • دولت الکترونیک
    • رویداد داخلی
    • بازار
    • دانشگاه
No Result
مشاهده تمامی نتایج
اخبار تکنولوژی روز جهان و ایران

تک ناک » تحقیق و پژوهش » بررسی مقالات دانشگاهی جهان » تولید گوشت آزمایشگاهی با طعم و بافت واقعی

تولید گوشت آزمایشگاهی با طعم و بافت واقعی

ساینا چمنی نوشته شده توسط ساینا چمنی
یکشنبه 31 اردیبهشت 1402 - 16:31
در بررسی مقالات دانشگاهی جهان, تحقیق و پژوهش
کپی لینکاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

اخیرا دانشمندان با موفقیت بافت چربی رشد یافته در آزمایشگاه را در مقیاس قابل توجهی تولید کرده اند و راه را برای تولید گوشت آزمایشگاهی در مقیاس بزرگ هموار کرده اند.

به گزارش تکناک، اخیرا دانشمندان با موفقیت بافت چربی آزمایشگاهی را به تولید انبوه رسانده اند که تشابه زیادی به بافت و ترکیب چربی های حیوانی مشتق شده طبیعی دارد.

این یافته ها که اخیراً در مجله eLife منتشر شده است، می تواند در تولید گوشت سلولی استفاده شود و بافت و طعم آن را تقویت کند تا کاملاً شبیه گوشت طبیعی باشد.

اخیراً در اخبار از گوشت های پرورشی زیاد شنیده ایم. همواره گزارش‌هایی از شرکت‌های نوپا در سراسر جهان می رسد که در حال توسعه گوشت مرغ، گوشت گاو، گوشت خوک و ماهی به صورت آزمایشگاهی هستند که عمدتاً در مراحل اولیه توسعه، آماده برای تولید در مقیاس بزرگ هستند، اما این گوشت ها هنوز برای فروش تجاری تایید نشده اند.

بیشتر این محصولات در حال توسعه به شکل ترکیبی از سلول های بدون ساختار هستند مانند ناگت مرغ به جای یک تکه سینه مرغ. چیزی که کمتر دیده می شود، بافت گوشت واقعی است که توسط فیبرهای عضلانی، بافت همبند و چربی ایجاد شده است  و در واقع این چربی است که طعم گوشت را می دهد.

در واقع، آزمایش با گوشت گاو طبیعی با محتوای چربی متفاوت نشان داد که بالاترین امتیاز برای گوشت گاو حاوی 36 درصد چربی ثبت شده است.

با این حال، تولید بافت چربی کشت‌شده در مقادیر کافی همیشه یک چالش بزرگ بوده است، زیرا با تبدیل شدن چربی به یک توده، سلول‌هایی که در وسط گوشت قرار دارند، از اکسیژن و مواد مغذی محروم می‌شوند. در طبیعت، رگ‌های خونی و مویرگ‌ها اکسیژن و مواد مغذی را در سراسر بافت می‌رسانند. محققان هنوز راهی برای تکثیر این شبکه عروقی در مقیاس بزرگ در بافت های آزمایشگاهی ندارند، بنابراین آنها فقط می توانند عضله یا چربی را به اندازه چند میلی متر در آزمایشگاه رشد دهند.

برای دور زدن این محدودیت، محققان سلول‌های چربی موش‌ها و خوک‌ها را ابتدا در یک لایه دوبعدی مسطح رشد دادند، سپس آن سلول‌ها را جمع‌آوری کردند و آن‌ها را به‌صورت توده‌ای سه‌بعدی با چسبی مانند آلژینات و mTG جمع کردند.

هدف، ایجاد یک روش نسبتا ساده برای تولید چربی حجیم بود. از آنجایی که بافت چربی عمدتاً سلول‌هایی با چند مؤلفه ساختاری دیگر است، گمان می شد تجمع سلول‌ها پس از رشد برای بازتولید طعم، ارزش تغذیه ای و مشخصات بافت چربی طبیعی حیوانی کافی است.

چکیده گرافیکی که مفاهیم کلی تولید حجم های کلان چربی کشت شده در این مطالعه 

سلول‌های چربی انباشته شده بلافاصله ظاهر بافت چربی را پیدا کردند، اما برای اینکه محققان ببینند آیا واقعاً ویژگی‌های اصلی چربی حیوانات را بازتولید می‌کنند، آزمایش‌های بیشتری انجام دادند.

محققان ابتدا بافت را با فشرده کردن بافت چربی و مشاهده میزان فشاری که در مقایسه با چربی طبیعی حیوانی می تواند تحمل کند، بررسی کردند. آنها متوجه شدند که چربی سلولی متصل به آلژینات سدیم می تواند فشار مشابهی را به چربی دام و طیور تحمل کند، اما چربی رشد یافته سلولی که با mTG پیوند داده شده است بیشتر شبیه به چربی توسعه یافته در آزمایشگاه رفتار می کند. این مسئله نشان می‌دهد که می‌توان بافت چربی پرورش‌یافته را تنظیم کرد.

روند پخت و پز، صدها ترکیب را آزاد می کند که به گوشت طعم می بخشند و بیشتر این ترکیبات از چربی منشاء می گیرند، از جمله لیپیدها و اسیدهای چرب. تحقیقات اولیه این تیم نشان می دهد که ممکن است بتوان سلول های چربی در حال رشد را با لیپیدهای مورد نیاز تکمیل کرد تا اطمینان حاصل شود که آنها با ترکیب گوشت طبیعی مطابقت بیشتری دارند.

دیوید کاپلان، نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: این روش تجمع سلول‌های چربی کشت‌شده با عوامل اتصال‌دهنده را می‌توان به تولید در مقیاس بزرگ بافت چربی کشت‌شده در بیورآکتورها ترجمه کرد که یک مانع کلیدی در توسعه گوشت‌های کشت‌شده هستند. ما همواره به تمام جنبه های تولید گوشت پرورشی نگاه می کنیم تا بتوانیم تولید انبوه گوشتی را که ظاهر، طعم و حس واقعی می دهد را امکانپذیر کنیم.

(زیرنویس عکس: محققان اخیرا یک بافت چربی آزمایشگاهی تولید کرده‌اند که بافت و ترکیب چربی طبیعی حیوانی را منعکس می‌کند که می‌تواند طعم و بافت گوشت پرورش‌یافته در آزمایشگاه را افزایش دهد. این تکنیک شامل رشد سلول‌های چربی در یک لایه دو بعدی، سپس جمع‌آوری آن‌ها به یک توده سه‌بعدی با استفاده از بایندرهای غذایی است که در واقع با این روش بر چالش‌های قبلی کشت بافت چربی به صورت فله و امکان تولید انبوه گوشت واقعی‌تر آزمایشگاهی، غلبه کرده است.)

 

ساینا چمنی

ساینا چمنی

دانش آموخته مترجمی زبان انگلیسی، مترجم و نویسنده فناوری ،سلامت و پزشکی

مطالب مرتبط

تحقیق و پژوهش

کشف راز عجیب شکاف‌های اجتماعی توسط محققان

نوشته شده توسط مانی
15 آبان 1404
کشف «کد هندسی» پنهان در DNA؛ راز حافظه و عملکرد سلول‌ها فاش شد
بررسی مقالات دانشگاهی جهان

کشف «کد هندسی» پنهان در DNA؛ راز حافظه و عملکرد سلول‌ها فاش شد

نوشته شده توسط مانی
8 آبان 1404
بوسه نورون‌ها پس از نیم قرن سکوت در برابر دوربین نانویی
بررسی مقالات دانشگاهی جهان

بوسه نورون‌ها پس از نیم قرن سکوت در برابر دوربین نانویی

نوشته شده توسط مانی
30 مهر 1404
نور خودسازمان‌دهنده، محاسبات و ارتباطات را متحول می کند
بررسی مقالات دانشگاهی جهان

نور خودسازمان‌دهنده، محاسبات و ارتباطات را متحول می کند

نوشته شده توسط مانی
28 مهر 1404
چرا قاره‌ها در یک سوی زمین جمع شده‌اند؟
بررسی مقالات دانشگاهی جهان

چرا قاره‌ها در یک سوی زمین جمع شده‌اند؟ + ویدیو

نوشته شده توسط نرگس چالوک
20 مهر 1404
خبر بعدی

چگونه از Quick Actions در ویندوز 11 استفاده کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آذرآنلاین آذرآنلاین آذرآنلاین

پیشنهادی

دانشمندان عربستانی نخستین ریزتراشه ترکیبی شش‌لایه جهان را ساختند

دانشمندان عربستانی نخستین ریزتراشه ترکیبی شش‌لایه جهان را ساختند

27 مهر 1404
برنامه سه‌ساله اپل برای تحول طراحی آیفون؛ از مدل تاشو تا نمایشگر بدون حاشیه

اپل تا سال ۲۰۲۸ هر سال مدل جدیدی از آیفون طراحی و تولید می‌کند

30 مهر 1404 - به‌روزشده در 1 آبان 1404

داغ‌ترین‌های روز

پیش‌بینی قیمت ریپل (XRP) پس از راه‌اندازی صندوق ETF شرکت کنری کپیتال

پیش‌بینی قیمت ریپل (XRP) پس از راه‌اندازی صندوق ETF شرکت کنری کپیتال

21 آبان 1404
بهترین هندزفری سیمی ۲۰۲۵؛ انتخابی مطمئن برای موسیقی، مکالمه و گیمینگ

بهترین هندزفری سیمی ۲۰۲۵؛ انتخابی مطمئن برای موسیقی، مکالمه و گیمینگ

18 آبان 1404
مایکروسافت نسخه ویژه ویندوز ۱۱ را با نام 26H1 معرفی کرد

مایکروسافت نسخه ویژه ویندوز ۱۱ را با نام 26H1 معرفی کرد

17 آبان 1404 - به‌روزشده در 18 آبان 1404
پژو ۹۰۷ با موتور V12؛ گرندتورری که می‌ توانست رقیب فراری و استون شود

پژو ۹۰۷ با موتور V12؛ گرندتورری که می‌ توانست رقیب فراری و استون شود + تصویر

15 آبان 1404 - به‌روزشده در 17 آبان 1404
شیائومی آزمایش HyperOS 3 مبتنی بر اندروید 15 را روی ۱۲ گوشی آغاز کرد

شیائومی آزمایش HyperOS 3 مبتنی بر اندروید ۱۵ را روی ۱۲ گوشی آغاز کرد

17 آبان 1404 - به‌روزشده در 18 آبان 1404
Technoc

دنیا با سرعتی خیره کننده به سمت تحقق رویاهایی می رود که تا دیروز دست نیافتنی و محال بود و بشر با گذر از دریایی از موانع یک به یک در حال تحقق آنها است.

ما در” تک ناک” تلاش می کنیم سهمی از انعکاس تحولات بی شمار فناوری و اخبار تکنولوژی داشته باشیم و در این کهکشان بی انتهای یافته های علمی و دانش محور محتوایی قابل اتکاء و اخباری موثق را از گوشه و کنار دنیا در اختیار علاقمندان و مخاطبان خود قرار دهیم.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تازه‌ها

قابلیت‌های هوش مصنوعی ویندوز 11 واکنش منفی گسترده ایجاد کردند

قابلیت‌های هوش مصنوعی ویندوز ۱۱ واکنش منفی گسترده ایجاد کردند

22 آبان 1404
آخرین سکه یک سنتی

آمریکا پس از ۲۳۰ سال سکه یک ‌سنتی را بازنشسته کرد

22 آبان 1404
Galaxy A37 آماده ورود به بازار جهانی

گوشی Galaxy A37 در سرورهای آزمایشی سامسونگ رویت شد

22 آبان 1404
تولید و رنگ‌آمیزی پارچه با استفاده از باکتری‌های زنده!

تولید و رنگ‌آمیزی پارچه با استفاده از باکتری‌های زنده!

22 آبان 1404

دسترسی سریع

  • فناوری
  • کامپیوتر و موبایل
  • نقد و بررسی
  • آموزش
  • ارز دیجیتال
  • علمی
  • کسب و کار
  • وسائل نقلیه
  • بازی و سرگرمی
  • چند رسانه ای
  • صفحه اصلی
  • همه اخبار
  • تبلیغات تکناک
  • درباره ما
  • تماس با ما

© Copyright 2025 Technoc.ir

No Result
مشاهده تمامی نتایج
  • فناوری
    • اخبار هوش مصنوعی
    • رباتیک
    • اینترنت و شبکه
    • شبکه های اجتماعی
    • هوافضا
    • معماری
    • ورزش
    • رویداد ها
    • دوربین دیجیتال
  • کامپیوتر و موبایل
    • موبایل و تبلت
    • لپ تاپ و کامپیوتر
    • اپلیکیشن موبایل
    • نرم افزار
    • سخت افزار
    • ساعت هوشمند
    • مانیتور
    • اسپیکر و هدفون
    • سیستم عامل موبایل
    • سیستم عامل کامپیوتر
  • نقد و بررسی
    • بررسی موبایل و تبلت
    • کنسول بازی
    • بررسی لپ تاپ و کامپیوتر
    • قطعات کامپیوتر
    • نرم افزار
    • بررسی اسپیکر و هدفون
    • بررسی ساعت هوشمند
  • آموزش
    • سیستم عامل موبایل
    • سیستم عامل کامپیوتر
    • آموزش هوش مصنوعی
    • سخت افزار
  • اخبار ارز دیجیتال
    • قیمت لحظه ای ارز دیجیتال
    • ماشین حساب ارز دیجیتال
    • آموزش ارز دیجیتال
  • علمی
    • سلامت و پزشکی
    • انرژی
    • فیزیک
    • شیمی
    • نجوم
    • ورزش
    • محیط زیست
    • باستان شناسی
  • کسب و کار
    • شرکت ها
    • بورس
    • مدیریت(پروژه، کسب و کار، منابع انسانی)
    • استارتاپ ها
    • دولت الکترونیک
    • رویداد کسب و کار
  • وسائل نقلیه
    • خودرو
    • دوچرخه
    • موتور سیکلت
    • قطار
    • هواپیما
  • بازی و سرگرمی
    • کنسول بازی های کامپیوتری
    • بازی های کامپیوتر
    • بازی کنسول
    • بازی موبایل
    • فیلم و سریال
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • ویدئو
  • اخبار داخلی
    • دانش بنیان
    • دولت الکترونیک
    • رویداد داخلی
    • بازار
    • دانشگاه

© Copyright 2025 Technoc.ir