شرکت مایکروسافت دوباره رابط کاربری کوپایلت را بهروزرسانی کرده است و این تغییرات، ظاهری مشابه چتجیپیتی دارند.
به گزارش تکناک، این تغییرات برای ششمین بار است که در رابط کاربری کوپایلت رخ میدهد و شامل جابهجایی تاریخچه مکالمات به پنل جدیدی در سمت چپ صفحه است. در طراحی قبلی، دکمه تاریخچه به صورت پاپآپ کنار جعبه متنی قرار داشت.
شرکت مایکروسافت در سپتامبر ۲۰۲۴، به طور کامل رابط کاربری کوپایلت را بازطراحی کرد. در این بازطراحی، از طراحیهای الهامگرفته از Pi AI استفاده کرده بود، شرکتی که توسط مصطفی سلیمان تأسیس شده و اکنون او مسئول هدایت بخش هوش مصنوعی مایکروسافت است. در این تغییرات، نوار کناری سمت چپ حذف شد و تاریخچه مکالمات به صورت پاپآپ در دسترس قرار گرفت.

طبق گزارشهای جدید، شرکت مایکروسافت تصمیم گرفته است که اکنون تاریخچه مکالمات را دوباره به پنل سمت چپ بازگرداند. این تغییرات که ظاهری مشابه چتجیپیتی دارند، به تازگی در حال انتشار هستند. کاربران در حال حاضر میتوانند با لمس دکمه تاریخچه در پنل جدید، به راحتی به تاریخچه مکالمات خود دسترسی پیدا کنند. این طراحی به طور پیشفرض تاریخچه را در پنل سمت چپ نمایش میدهد و کاربران میتوانند بین مکالمات جدید و تاریخچه جابهجا شوند.

همچنین در بهروزرسانی جدید کوپایلت، دکمههایی مشابه چتجیپیتی برای «گسترش» پنل تاریخچه و «مکالمه جدید» در نظر گرفته شده است. در کنار آنها، دکمهای برای بستن پنل تاریخچه و ایجاد فضای بیشتر برای پنجره چت وجود دارد. علاوه بر این، کوپایلت دکمهای به نام “Discover” (کشف) اضافه کرده است، که به کاربران امکان میدهد تا موضوعات مختلف را کشف کنند و به پادکست روزانه کوپایلت گوش دهند، که اخبار بزرگ روز را خلاصه مینماید. این پادکست به کاربران کمک میکند تا از تمامی اخبار مهم روز آگاه شوند.

شرکت مایکروسافت در زمینه عملکرد، این امکان را برای کاربران فراهم کرده است تا از دو حالت مختلف استفاده کنند، که شامل “Quick” (سریع) و “Think Deeper” (تفکر عمیقتر) میشود. حالت “Quick” که در مدت دو تا سه ثانیه پاسخ میدهد، برای مکالمات روزمره و ساده مناسب است. از سوی دیگر، حالت “Think Deeper” که حدود ۳۰ ثانیه زمان میبرد، برای وظایف پیچیدهتر طراحی شده است. جالب است بدانید که حالت “Think Deeper” نامحدود میباشد، به این معنی که کاربران میتوانند به دفعات از آن استفاده کنند. این در حالی است که در مدلهای استدلال چتجیپیتی، کاربران فقط میتوانند ۵۰ چت در روز داشته باشند، در صورتی که اشتراک ماهانه ۲۰ دلاری را پرداخت کنند.

همچنین مایکروسافت در حال کار روی حالتهای بیشتر برای کوپایلت است. در حال حاضر، کاربران تنها از حالتهای سریع و تفکر عمیقتر استفاده میکنند، اما به نظر میرسد که در آینده نزدیک حالتهای جدیدی نیز معرفی خواهد شد.

به طور کلی، این بهروزرسانیها تلاش مایکروسافت برای ارتقای تجربه کاربری کوپایلت و نزدیکتر کردن آن به ابزارهای هوش مصنوعی محبوب مانند چتجیپیتی را نشان میدهند.