اپل در حال تولید نسخه ارزانتر ویژن پرو است. یکی از اهداف اصلی این پروژه، کاهش هزینه نمایشگر است. تخمینها نشان میدهد که قیمت این قطعه میتواند تا ۵۰ درصد کاهش یابد.
بهگزارش تکناک، برای دستیابی به قیمت ارزانتر برای نمایشگر ویژن پرو، اپل ممکن است تعداد تأمینکنندگان خود را افزایش دهد. درحالحاضر، تنها یک شرکت به نام سونی پنلهای micro-OLED موردنیاز این هدست واقعیت افزوده را تولید میکند.
فهرست قطعات اولیه برای اپل ویژن پرو نشان میدهد که ساخت هر واحد حدود ۱,۵۴۲ دلار هزینه دارد. این قیمت شامل هزینههای لجستیک، تحقیقوتوسعه، بازاریابی و سایر مخارج نمیشود. از این ۱۵۴۲ دلار، دو پنل micro-OLED با رزولوشن ۴K بخش عمدهای از این هزینه را به خود اختصاص میدهند و قیمت هرکدام ۴۵۶ دلار است. برای اینکه مدل ارزانقیمت از قیمت ۳,۴۹۹ دلاری نسخه اولیه ویژن پرو ارزانتر شود، اپل باید رویکرد خود را بهطور اساسی تغییر دهد.
براساس گزارشی که بهتازگی منتشر شده است، یکی از راهکارهای احتمالی استفاده از نمایشگر با کیفیت کمتر و تراشه آیفون بهجای تراشه مک است. همچنین، اضافهکردن تأمینکنندگان جدید به فهرست میتواند به کاهش قیمت تمامشده محصول کمک کند.
درحالحاضر، اپل فقط یک تأمینکننده micro-OLED دارد که آن هم سونی است. این شرکت با حداکثر ظرفیت خود در حال تولید پنلهای موردنیاز اپل است؛ بههمیندلیل، تعداد محدودی از هدستهای ویژن پرو در سال تولید میشود.
اطلاعات منتشرشده در The Elec نشان میدهد که اپل در حال بررسی دو شرکت SeeYa و BOE بهعنوان تأمینکنندگان جدید است. هدف از این کار، کاهش هزینه نسل بعدی صفحهنمایشهای micro-OLED است. پیشازاین، گزارش شده بود که کوپرتینوییها در حال آزمایش این شرکتها است؛ اما در آن زمان، اپل هنوز تصمیمی نگرفته بود.
با فرض اینکه هزینه نمایشگر ۵۰ درصد کاهش یابد، اپل میتواند قیمت مدل پایه هدست واقعیت ترکیبی خود را به ۱,۴۹۹ دلار برساند. این قیمت از قیمت ۳,۴۹۹ دلاری نسخه اولیه بسیار کمتر است.
بااینحال، نباید فراموش کرد که هر دو شرکت BOE و SeeYa ممکن است بهدلیل الزامات سختگیرانه کنترل کیفیت اپل، نتوانند بهعنوان تأمینکننده این شرکت انتخاب شوند. دراینصورت، سونی بهعنوان تنها تأمینکننده باقی خواهد ماند و قیمت نهایی محصول نیز افزایش خواهد یافت.
ويژن پروی مناطق محروم و ویژن پروی تنظیم بازار