Copilot در ویندوز دلیلی برای خرید کامپیوتر جدید نیست

هوش مصنوعی Copilot مایکروسافت، در ویندوز 11 تعبیه شده است. با‌این‌حال، به‌اندازه کافی قدرتمند و کاربردی نیست تا بتواند به‌عنوان دلیلی برای ارتقاء به کامپیوتر جدید تلقی شود.

به‌گزارش تک‌ناک، هوش مصنوعی در همه جا نفوذ کرده است. این فناوری از توسعه‌ درمان‌های جدید پزشکی و ردیابی تغییرات آب‌و‌هوایی تا مقابله با گرسنگی جهانی و مبارزه با بدافزارها کاربرد دارد. با‌این‌حال، شاهد وسایلی با هوش مصنوعی مانند مسواک، بالش، آینه و چراغ‌قوه‌ نیز هستیم.

درزمینه‌ کامپیوترهای شخصی، مایکروسافت می‌خواهد همه از Copilot استفاده کنند و حتی برای اجرای آن به‌صورت محلی، مردم را به ارتقای کامپیوترهایشان ترغیب می‌کند. باوجوداین، به‌نظر می‌رسد Copilot در ویندوز، مانند دستیار صوتی شکست‌خورده‌‌اش، کورتانا و حتی نرم‌افزار قدیمی‌تر «مایکروسافت باب»، بیشتر نمایشی بیهوده و پاسخی بیجا به پرسشی ناموجود است.

تامزهاردور می‌نویسد هفته‌ گذشته مایکروسافت بیش از هر زمان دیگری نشان داد که مشتاق است تا کاربران از Copilot استفاده کنند و تجربه‌ کامپیوتری خود را براساس آن بنا سازند. در رویداد مطبوعاتی اینتل، غول تراشه‌ساز اعلام کرد که مایکروسافت در حال توسعه‌ پردازش محلی Copilot برای نسخه‌ آینده‌ ویندوز است.

برای بهره‌مندی از این Copilot ارتقایافته، به خرید نوع جدیدی از کامپیوتر به نام «کامپیوتر هوش مصنوعی» نیاز خواهید داشت که به پردازنده‌ مرکزی جدید (CPU) با واحد پردازش عصبی (NPU) و کلید Copilot روی کیبورد مجهز باشد. این موضوع می‌تواند انگیزه‌ای برای کاربران با لپ‌تاپ‌های نه‌چندان قدیمی باشد که هنوز نرم‌افزارهای جدید را به‌خوبی اجرا می‌کنند تا درنهایت به فکر ارتقا باشند.

اگر هنوز جزو طرفداران کوپایلت نیستید، مایکروسافت اکنون حاضر است برخی از سخت‌گیری‌های خود را برای جلب نظرتان کنار بگذارد. اگرچه این شرکت اجرای ویندوز ۱۱ با حساب کاربری محلی را گناهی چشم‌پوشیدنی می‌داند و سعی می‌کند نصب سیستم‌عامل بدون ورود به حساب مایکروسافت مسدود کند، به‌تازگی نسخه‌‌ای داخلی (Insider) را ارائه کرده است که به کاربران محلی امکان می‌دهد تا به Copilot با محدودیت تعداد دستورها دسترسی داشته باشند.

خبر قابلیت اجرای Copilot به‌صورت محلی چند ماه پس از اضافه‌شدن پشتیبانی از آن به ویندوز ۱۰ منتشر شد. چند ماه پیش از آن نیز، مایکروسافت پشتیبانی از Copilot را به مرورگرهای غیرمایکروسافت مانند کروم و سافاری اضافه کرد؛ در‌حالی‌که هنگام راه‌اندازی اولیه‌ Copilot در اوایل سال ۲۰۲۳ (با نام قبلی چت بینگ)، استفاده از اج (Edge) الزامی بود.

به‌نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران و نه کاربران از چت‌بات جدید مایکروسافت سود می‌برند. از ابتدای سال ۲۰۲۳ و هم‌زمان با راه‌اندازی چت بینگ، سهام این شرکت حدود ۸۷ درصد افزایش یافته است. در شرایطی که شرکت‌های دیگر از هوش مصنوعی به‌عنوان مجوزی برای چاپ پول استفاده می‌کنند، چه کسی می‌تواند مایکروسافت را در استفاده از این هیجان عمومی سرزنش کند؟

ردموندی‌ها امیدوارند که پس از مشاهده کوپایلت در ویندوز، یکی از این دو کار را انجام دهید:

  • ارتقا به کامپیوتر شخصی جدید: با این کار می‌توانید Copilot را به‌صورت محلی اجرا کنید و از مزایای کامل آن بهره‌مند شوید.
  • پرداخت 20 دلار در ماه برای اشتراک Copilot Pro: این اشتراک به شما امکان می‌دهد تا تصاویر بیشتری تولید و برخی از عملکردهای اضافی را به Microsoft Office 365 (درصورت اشتراک قبلی) اضافه کنید.

ناگفته نماند که در هر دو حالت، مایکروسافت تمایل دارد که ازطریق ورود به سیستم با حساب کاربری مایکروسافت، داده‌های بیشتری از شما جمع‌آوری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.