سامسونگ در تولید نخستین گوشی هوشمند سه بار تاشو خود با نام احتمالی Galaxy Tri-Fold از باتری سیلیکونکربن استفاده خواهد کرد.
به گزارش تکناک، سامسونگ در حال آمادهسازی نخستین گوشی سه بار تاشو خود با نام احتمالی Galaxy Tri-Fold است. بنابر اطلاعات فاششده، نمونه اولیه این گوشی به باتری سیلیکونکربن مجهز خواهد شد. این فناوری نخستین بار است که در گوشیهای سامسونگ به کار میرود و بهواسطهی چگالی انرژی بیشتر خود، میتواند به کاهش ضخامت دستگاه بدون کاستن از ظرفیت باتری کمک کند.
گمان میرود این گوشی در نیمهی دوم سال ۲۰۲۵ معرفی شود. سامسونگ در رویداد گلکسی آنپکد ژانویه، نخستین بار بهصورت تلویحی از طرحهای خود برای دستگاههای سه بار تاشو و هدستهای واقعیت ترکیبی (XR) و عینکهای واقعیت افزوده (AR) سخن گفته بود.
گیزموچاینا مینویسد که برخلاف باتریهای مرسوم لیتیومیونی که از آند گرافیتی بهره میبرند، در فناوری سیلیکونکربن از آند سیلیکونی استفاده میشود. این ساختار نوین امکان ذخیره انرژی بیشتر در حجم کمتر را فراهم میکند. بااینحال، طبق گزارشها سامسونگ ظرفیت باتری گوشی Galaxy Tri-Fold را کمتر از ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعت در نظر گرفته است تا ضخامت بدنه را کاهش دهد. این انتخاب نشان میدهد تمرکز اصلی بر طراحی باریکتر بوده است، نه افزایش دوام باتری.

در مقام مقایسه، برخی شرکتهای چینی ازجمله ویوو و شیائومی اکنون باتریهایی با ظرفیت ۶,۵۰۰ تا ۷,۰۰۰ میلیآمپر ساعت را در گوشیهای هوشمند خود عرضه کردهاند؛ ظرفیتی که انتظارات مصرفکنندگان را در حوزه گوشی و پاوربانک افزایش داده است. سامسونگ نیز که پیشتر اعلام کرده بود در تلاش برای کاهش ضخامت گلکسی زد فولد ۷ است، به نظر میرسد در طراحی گوشی Galaxy Tri-Fold نیز راهبرد مشابهی را دنبال میکند.
درصورت حفظ ظرفیت باتری درحدود ۴,۴۰۰ میلیآمپرساعت (مشابه گلکسی زد فولد ۶) و استفاده از فناوری سیلیکونکربن، سامسونگ خواهد توانست بدون افزایش ضخامت، کارایی باتری را حفظ کند. باوجوداین، ازآنجاکه اطلاعات موجود برپایه نمونه اولیه است، هنوز جزئیات نسخهی نهایی مشخص نشده و همهچیز به زمان معرفی رسمی در تابستان ۲۰۲۵ موکول شده است.
گفتنی است هواوی با عرضه میت XT در بازار چین، اکنون گوی سبقت را در این حوزه ربوده است و رقیبی جدی برای سامسونگ بهشمار میآید. باید دید سامسونگ در مسیر کاهش ضخامت و دوام و طول عمر باتری تا چه اندازه موفق عمل خواهد کرد و فناوری سیلیکونکربن میتواند پاسخگوی نیاز کاربران حرفهای باشد یا خیر.