بهترین حالت خوابیدن چیست؟

برای بسیاری از ما، به رختخواب رفتن، آرامش بخش ترین قسمت از شبانه روز است. با این حال برای کسانی که با درد یا بیماری های خاصی سروکار دارند، زمان خواب می‌تواند استرس ایجاد کند.

به گزارش تکناک، برخی افراد ممکن است اگر مراقب نباشند، با درد بیشتری از خواب بیدار شوند و از خواب خود لذت نبرند. در واقع موقعیتی که در شب می خوابید و نحوه چیدمان بالش ها هم می تواند به شما آسیب برساند و هم می تواند به شما کمک کند درد خود را کاهش دهید.

چند حالت خوابیدن وجود دارد که افراد هنگام خواب، در حالت های مختلف قرار می گیرند: به پشت، روی شکم و به پهلو. همه این حالت های خواب دارای نکات مثبت و منفی هستند.

بسیاری از مردم به پشت می‌خوابند، زیرا آن را راحت می‌بینند، مخصوصاً روی مفاصل. از آنجایی که بدن شما در حال آرامش است ، خوابیدن به این شکل می تواند بسیار لذت بخش باشد. با این حال، اگر مستعد خروپف یا بیماری خفگی در خواب هستید، این نوع خوابیدن می تواند مشکل ساز باشد.

خوابیدن به پهلو محبوب ترین حالت خوابیدن است و متخصصان آن را بهترین حالت برای بدن شما می دانند، به خصوص اگر سر خود را به درستی بالا نگه دارید و بدن خود را در وضعیتی نگه دارید که از مفاصل مراقبت شده و راه تنفسی شما مانعی نداشته باشد.

همچنین افرادی هستند که با ترکیبی از شکل های بالا می خوابند و در واقع آنها کسانی هستند که به هیچ حالت خوابیدن هنگام خواب پایبند نیستند.

12 وضعیت مربوط به سلامتی و بهترین حالت خوابیدن برای آنها

اگر با درد دست و پنجه نرم می کنید، نحوه خوابیدن می تواند آن را بهتر کند (یا اگر مراقب نباشید بدتر شود). باید یاد بگیرید که چگونه می توانید آرام بخوابید و برخی از مشکلات مربوط به سلامتی را به حداقل برسانید.

بارداری

بهترین حالت خوابیدن در دوران بارداری، حالت خوابیدن به پهلو است. این کار فشار را از ستون فقرات شما کم می کند و به معده شما اجازه می دهد تا راحت استراحت کند. همچنین بهتر است یک بالش زیر شکم و بین زانوهای خود قرار دهید تا از هر گونه فشار بیشتر روی مفاصل خود بکاهید.

درد کمر

بهترین حالت خوابیدن برای کمردرد این است که به پشت دراز بکشید تا ستون فقرات شما خنثی بماند. برای کمردرد، استفاده از بالش زیر زانوها نیز می تواند کمک کند تا پاهای شما روی ستون فقرات فشاری وارد نکنند.

مشکلات تنفسی

حالت خوابیدن به پهلو و بالشی بین زانوها قرار دهید یا به پشت بخوابید و بالش را زیر زانوها قرار دهید. هر دوی این موقعیت ها می توانند به کنترل مشکل خفگی در خواب کمک کنند و راه های تنفسی را پاک نگه دارند.

سرماخوردگی یا آنفولانزا

اگر سرماخوردگی یا آنفولانزا دارید، سعی کنید به پشت بخوابید اما سر خود را بالا نگه دارید. این کار می تواند به جلوگیری از احتقان سینوس های شما کمک کند و به شما کمک کند راحت تر استراحت کنید.

گردن درد

حالت خوابیدن به پهلو یا پشت به کاهش درد گردن کمک می کند. اگر به پشت می خوابید، قرار دادن یک بالش گرد زیر گردن موثر است. اگر به پهلو می خوابید، باید یک بالش مستقیماً زیر گردن خود قرار دهید تا به ستون فقرات شما فشار وارد نشود.

خفگی در خواب

اگر با خفگی در خواب سر و کار دارید، سعی کنید به پهلو یا شکم بخوابید. هر دوی این موقعیت‌ها به جلوگیری از انسداد راه‌های تنفسی کمک می‌کنند و در نتیجه خفگی در خواب را کنترل می‌کنند.

سیاتیک

خوابیدن هم به پهلو و هم به پشت می تواند به تسکین درد سیاتیک کمک کند. هر یک از این حالت ها ستون فقرات شما را در حالت استراحت نگه می دارد و فشار را از روی عصب سیاتیک کم می کند. گردن و سر خود را با یک بالش تقویت کنید، اما اصلا زیر شانه ها فشار وارد نکنید، زیرا می تواند ستون فقرات شما را از تراز خارج کند.

درد لگن

برای کسانی که صبح ها با درد لگن از خواب بیدار می شوند یا احساس می کنند درد لگن آنها به دلیل حالت خوابیدن آنها تشدید می شود، سعی کنید به پشت بخوابید. می‌توانید در سمت مخالف باسن که برایتان مشکل ایجاد می‌کند، بخوابید. همچنین باید یک بالش بین زانوهای خود قرار دهید تا فشار از روی مفاصل شما کم شود.

زانو درد

حالت خوابیدن به پشت و به پهلو می توانند به زانو درد کمک کنند، اگرچه در این مورد خوابیدن به پشت معمولاً بیشتر توصیه می شود. اگر به پشت می‌خوابید، بهتر است بالش‌هایی را زیر زانوهای خود قرار دهید تا هرگونه فشاری را از بین ببرید. اگر می خواهید به پهلو بخوابید، یک بالش بین زانوهای خود قرار دهید.

دردهای قاعدگی

خوابیدن به پشت می تواند به کاهش دردهای قاعدگی کمک کند. این وضعیت، به خصوص با قرار دادن بالش زیر زانو، فشار را از روی شکم و اندام‌ها و همچنین کمر شما می‌کاهد که همه اینها می‌تواند به کاهش دردهای قاعدگی کمک کنند.

عفونت گوش

اگر گوش درد دارید، چند گزینه برای خوابیدن وجود دارد. اگر مخالف جهت گوشی که درد می کند بخوابید، درد شما بدتر می شود. همچنین بهتر است کمی بالا بخوابید تا فشاری که از گوش داخلی‌تان وارد می‌شود را از بین ببرید.

مثانه بیش‌فعال

اگر مثانه بیش فعال دارید به پهلو بخوابید تا فشاری به مثانه شما وارد نشود. همچنین می توانید در طول شب پاهای خود را بالا بیاورید تا نیاز به ادرار کردن از بین برود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.