حالت Maintenance سامسونگ امنیت اطلاعات شخصی شما را بالا می برد

سامسونگ پس از معرفی اولیه خود در کره در ماه ژوئیه و عرضه بعدی آن در چین در ماه سپتامبر، اکنون حالت Maintenance را در سطح جهانی عرضه می کند.

سامسونگ پس از معرفی اولیه خود در کره در ماه ژوئیه و عرضه بعدی آن برای بازار چین در ماه سپتامبر، اکنون حالت Maintenance را در سطح جهانی عرضه می کند.

به گزارش تکناک،  این ویژگی که در کره به عنوان Repair mode نیز شناخته می شود، به شما این امکان را می دهد که دسترسی به اطلاعات شخصی خود را در هنگامی که گوشی خود به تعمیرکار گوشی میدهید مسدود کنید.

عرضه حالت Maintenance با «مدل‌های منتخب» از سری گلکسی S21 و S22 شروع می‌شود که دارای رابط کاربری One UI 5 هستند که به تازگی منتشر شده است. سامسونگ می‌گوید که عرضه  این ویژگی به صورت عمومی در سال 2023 ادامه خواهد داشت.

اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که دستگاهی دارید که این ویژگی را دارد، آن را در تنظیمات > مراقبت از باتری و دستگاه پیدا خواهید کرد. هنگامی که حالت Maintenance را روشن می کنید و سپس دستگاه خود را راه اندازی مجدد می کنید، تمام اطلاعات شخصی شما برای شخصی که در حال تعمیر گوشی شما کار می کند غیرقابل دسترسی خواهد بود. آنها همچنین نمی توانند برنامه های نصب شده شما را بازیابی کنند.

digikala

حالت Maintenance

داده‌ها و حساب‌های تولید شده توسط آن‌ها در حالت Maintenance، و همچنین برنامه‌های دانلود شده از فروشگاه گلکسی، با خروج از آن به‌طور خودکار حذف می‌شوند. صحبت از خروج از آن شد . این کار را با ضربه زدن روی نماد تنظیمات سریع حالت و سپس احراز هویت با استفاده از اثر انگشت خود انجام می دهید. پس از آن، گوشی به حالت عادی راه اندازی مجدد می شود، گویی هیچ اتفاقی نیفتاده است.

این برای ما بسیار عالی به نظر می رسد. شما فقط باید اطمینان حاصل کنید که تعمیرگاه محلی شما قبل از ورود دستگاه ها (ویا قبل از اینکه دوباره به مشتریان تحویل داده شوند) سیاست کلی در مورد بازنشانی سخت (hard resetting) دستگاه ها نداشته باشد.

digikala

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.