ChatGPT به کارکردهای اکشن باتن در آیفون 15 اضافه شد

اکشن باتن در گوشی‌های آیفون 15 که پیش‌ازاین می‌شد برایش کاربردهای گوناگونی تنظیم کرد، حالا میزبان قابلیت جدیدی به نام راه‌اندازی ChatGPT شده است.

به‌گزارش تک‌ناک، ویژگی ChatGPT Voice در OpenAI اکنون برای همه‌ی کاربران رایگان است؛ ازاین‌رو، سیری را به‌عنوان دستیار صوتی اصلی خود در آیفون، به‌خصوص آیفون 15 پرو و پرو مکس می‌توانید کنار بگذارید. در آیفون‌های جدید، اکشن باتن را می‌توان پیکربندی کرد. این دکمه جایگزین دکمه‌ی خاطره‌انگیز بی‌صداکردن آیفون‌های قدیمی شده است.

از منو تنظیمات آیفون‌های سری ۱۵، کاربران می‌توانند برای اکشن باتن کاربردهای دیگری فراتر از بی‌صداکردن تلفن خود انتخاب کنند. برای مثال، این دکمه می‌تواند دوربین را باز کند، چراغ‌قوه را روشن کند، یادداشت صوتی ضبط کند، برنامه‌ی ذره‌بین را باز کند، امکان استفاده‌ی سریع از یکی از ویژگی‌ها در بخش دسترسی‌ها را برای شما فراهم یا میان‌بر برنامه را اجرا کند. حالا گزینه‌ی دیگر به کاربردهای دکمه اکشن اپل اضافه‌ شده و آن فعال‌کردن ChatGPT است.

چگونه ChatGPT را در اکشن باتن فعال کنیم؟

برای انجام این کار، ابتدا باید به منو Action Button در صفحه‌ی تنظیمات iOS بروید. سپس انگشت خود را روی گزینه Shortcut بکشید. درادامه دکمه آبی Choose a Shortcut را لمس و از‌طریق فهرست برنامه‌های پشتیبانی‌شده به پایین حرکت کنید تا به ChatGPT برسید. در صفحه‌ی بعد، فقط باید روی Start voice conversation ضربه کنید تا این عمل خاص را با دکمه مرتبط کنید. توجه کنید که برای این کار، باید برنامه‌ی Shortcuts را در آیفون خود دانلود کرده باشید.

با تنظیم این قابلیت، می‌توانید اکشن باتن را فشار دهید و نگه دارید تا صدای ChatGPT را بشنوید. کاربران می‌توانند پنج صدای متفاوت Ember ،Sky ،Breeze ،Juniper و Cove را برای دستیار ChatGPT خود انتخاب کنند. سپس سؤالات خود را مستقیماً با ChatGPT به‌راحتی می‌توانید مطرح کنید و به پاسخ‌های آن گوش دهید؛ درست مانند Siri، اما بسیار هوشمندتر.

درپایان، باید اشاره کنیم که تعدادی از برنامه‌های شخص ثالث از ویژگی‌های میان‌بر اکشن باتن استفاده کرده‌اند؛ از‌جمله:

  • برنامه‌های موسیقی مانند AirScrobble ،‌Albums ،‌Endel ،‌Longplay ،‌Music Tracker ،‌MusicHarbor و Tape It؛
  • برنامه‌های غذا و دستور پخت مانند Ambre و Calory و Crumbl؛
  • ابزارهای مفید مانند CardPointers ،‌Opal ،‌Sleep Cycle Kids ،‌Tide Guide و WaterMinder؛
  • برنامه‌های بهبود بهره‌وری مانند Doneit ،‌Drafts ،‌Focused Work ،‌GoodLinks ،‌LookUp ،‌Rewind ،‌Streaks ،‌Tasks ،‌Things ،‌Thoughts ،‌TickTick و Timery؛
  • برنامه‌های عکاسی مانند Halide؛
  • برنامه‌های ورزشی مانند Liftin’؛
  • برنامه‌های خواندن مانند Books و Instapaper؛
  • برنامه‌های مدیتیشن مانند Zenitizer؛
  • برنامه‌های سرگرمی مانند Movie Tracker و Soka؛
  • ابزارهای هوش مصنوعی دیگر مانند Petey.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.