ماه آینده، یک تیم زن و شوهر با یک شاسی بلند الکتریکی نیسان آریا که مخصوص ماجراجویی ساخته شده است، سفر خود را از قطب شمال به قطب جنوب آغاز خواهند کرد.
به گزارش تکناک، این اولین بار نیست که با کریس و جولی رمزی روبرو می شویم. آنها پیش از این در سال 2017، با نیسان لیف در مسابقات رالی 17000 کیلومتری مغولستان سفری ماجراجویانه را تجربه کرده اند. اکنون آنها می خواهند پشت فرمان یک نیسان برقی دیگر، این بار یک آریا، و این بار یک سفر 27000 کیلومتری از شمال کره زمین به سمت قطب جنوب را در پیش بگیرند.
متخصص اکتشافات قطبی Arctic Trucks با نیسان همکاری کرده است تا این شاسی بلند الکتریکی را برای ماجراجویی حماسی خود آماده کند، اگرچه باتری و پیشرانه آن تغییری نکرده اند.
در حالی که در صفحات خبری دقیقا مشخص نشده است، با فرض اینکه این خودرو برقی نسخه AWD 290 کیلووات و 87 کیلووات ساعت با گشتاور 600 نیوتن متر و فناوری کنترل چهارچرخ e-4ORCE باشد، این بدان معناست که پس از هر بار شارژ تا محدوده 475 کیلومتر پیماش انجام می دهد. دمایی که احتمالاً با آن مواجه میشوید از 30- تا مثبت 30 درجه سانتیگراد است، بنابراین ارقام محدوده واقعی ممکن است تا حدودی متفاوت باشند.
این وسیله نقلیه یک نمونه اولیه پشت بند مجهز به توربین بادی سبک وزن و پنل های خورشیدی را یدک می کشد تا به رفع برخی از نیازهای شارژ آنها در طول مسیر کمک کند.
گزارش شده است که تغییرات خودرو حداقل بوده است. کریس رمزی میگوید: یکی از چیزهایی که زیربنای همه ماجراجوییهایی است که انجام میدهیم این است که ما یک خودروی الکتریکی تولیدی استاندارد میگیریم و قصد داریم حداقل تغییرات را ایجاد کنیم تا قابلیتهای واقعی و روزمره آن را به وضوح نشان دهیم، صرف نظر از اینکه کجا رانندگی میکنید. نیسان آریا ما تفاوتی ندارد زیرا پیشرانه و باتری خودرو در استاندارد کارخانه باقی مانده است و نشان می دهد که آریای تولیدی چقدر توانایی و قابلیت دارد.
او اضافه می کند: ما سیستم تعلیق را اصلاح کرده و قوس چرخ ها را باز کرده ایم تا بتوانیم از پلتفرم پایدار و پشتیبانی لاستیک های 39 اینچی BF Goodrich بهره مند شویم. من فوقالعاده هیجانزده هستم که پشت فرمان خودرویی که قبلاً یک وسیله نقلیه فوقالعاده بود بنشینم، اما اکنون احساس میکنم که مجهز شدهام تا با مد روز در انتهای زمین قرار بگیرم. سایر موارد قابل توجه شامل یک دستگاه اسپرسوساز داخلی، ایستگاه هواشناسی و یک پهپاد قابل پرتاب از سقف خودرو است.
این اولین باری است که یک وسیله نقلیه ای از قطب شمال به قطب جنوب رانده شده است. انتظار میرود تکمیل این سفر حدود 10 ماه طول بکشد و نه تنها برای نمایش فناوریها و قابلیتهای این خودروی برقی، بلکه برای برجسته کردن مشکلاتی که همه ما در نتیجه تغییرات آب و هوایی با آن مواجه هستیم، انجام میشود.
رمزی قرار است در ماه مارس سفر خود را آغاز کند و پس از عبور از 14 کشور از شمال قطب شمال تا کانادا و سپس از ایالات متحده تا آمریکای جنوبی، به قطب جنوب راه پیدا کند. دومین Ariya e-4FORCE، بدون هیچ تغییری، به عنوان یک وسیله نقلیه پشتیبانی در این سفر همراه ماجراجویان خواهد بود.
می توانید ماجراجویی را از طریق صفحه اختصاصی Pole to Pole دنبال کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد آماده سازی، به ویدیوی کوتاه زیر نگاه کنید.