هوش مصنوعی مولد Captions به بینگ آمد

مایکروسافت قابلیت مایکروسافت هوش مصنوعی مولد Captions را برای نتایج جست‌وجوی بینگ را رونمایی کرد که خلاصه‌ای از صفحات وب را ارائه می‌دهد.

به‌گزارش تک‌ناک، در هفته‌ی گذشته مایکروسافت نام برند Bing Chat را به‌نفع Copilot برای خدمات چت‌بات هوش مصنوعی خود تغییر داد. با‌این‌حال، این شرکت همچنان از نام بینگ برای موتور جست‌وجوی خود و ابزارهای مدیریت وب‌ استفاده می‌کند. در همین هفته، شرکت بی‌سروصدا طراحی جدیدی از ابزار جست‌وجو را به‌اشتراک گذاشت تا اطلاعات مختصری درباره‌ی محتوای صفحات وب ارائه دهد.

نئووین می‌نویسد که مایکروسافت در وبلاگ رسمی بینگ اعلام کرد که به آن عناوین هوش مصنوعی مولد (Generative AI Captions) می‌گوید. در این اطلاعیه آمده است:

با بهره‌برداری از قدرت GPT-4، عناوین تولیدی (Generative Captions) روش جدیدی را برای تعامل کاربران با نتایج جست‌وجو بازتعریف می‌کنند. با تجزیه‌و‌تحلیل درخواست جستجو، این سامانه برترین بینش‌ها را از صفحات وب استخراج و آن‌ها را به‌صورت قطعات کوتاهی بسیار مرتبط و مفهوم تبدیل می‌کند.

عناوین تولیدی برای هر درخواست جست‌وجوی منحصر‌به‌فردی سازگار شده‌اند و ممکن است برای درخواست‌های جست‌وجو مختلف، قطعات متفاوتی را تولید کنند. عناوین تولیدی ممکن است دقیقاً شبیه کلمات موجود در صفحه‌ی وب نباشند؛ اما بینگ از تعداد زیادی سیگنال و تکنیک برای تضمین کیفیت و دقت متن تولیدشده استفاده می‌کند.

مایکروسافت به مدیران وب‌ که نمی‌خواهند محتوای صفحه‌ی وبشان خلاصه شود، اجازه می‌دهد از برچسب‌های NOCACHE یا NOARCHIVE در آن صفحات استفاده کنند. اطلاعات بیشتر درباره‌ی این برچسب‌ها را در پست قبلی وبلاگ بینگ می‌توان پیدا کرد. در این پست وبلاگ، آمده است که شرکت از برچسب‌های MAXSNIPPET و NOSNIPPET نیز استفاده می‌کند.

مایکروسافت به‌تازگی ویژگی‌های جدیدی را به ابزارهای مدیریت وب بینگ اضافه کرده است که به مدیران وب‌سایت‌ها اجازه می‌دهد تا ببینند چه میزان ترافیک به صفحات خود ازطریق وب و Bing Chat (Copilot کنونی) با فیلتر Web + Chat وارد می‌شود. این ابزارها اطلاعات هر دو بخش را در یک فیلتر ترکیب می‌کنند؛ بنابراین، مدیران نمی‌توانند اطلاعات دقیق میزان ترافیک فقط از‌طریق چت‌بات را ببینند.

همچنین، مایکروسافت به‌تازگی برنامه‌ی Bing Webmaster Tools را برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌های اندرویدی عرضه کرده است تا مدیران بتوانند در حال حرکت نیز ترافیک وب‌سایت خود را ردیابی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.