10کاربرد شگفت انگیز گوشی های هوشمند!

استفاده از برنامه‌های پیام‌رسان، وب‌گردی، تماشای ویدیو، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و تماس‌های تلفنی سنتی همچنان از کاربردی ترین قابلیت های گوشی های هوشمند هستند. با این حال، چندین برنامه کاربردی نوآورانه وجود دارد که به طور بارزی مفید ارزیابی می‌شوند و شاید شما از آنها بی خبر باشید.

به گزارش تکناک، این مقاله به بررسی ده ویژگی جذاب و کاربردی این گوشی‌ها می‌پردازد که می‌توانند به میزان‌های مختلف جایگزینی برای برنامه‌های متداول باشند. علاوه بر این، این برنامه‌ها نه تنها برای گوشی‌های هوشمند مدرن قابل استفاده هستند، بلکه برای دستگاه‌های قدیمی‌تر که اکنون در کشوها به فراموشی سپرده شده‌اند نیز کاربرد دارند.

 10 نکته کاربردی برای گوشی هوشمند که ارزش امتحان کردن دارند

از گوشی هوشمند خود به عنوان مانیتور کامپیوتر ثانویه استفاده کنید

استفاده از گوشی هوشمند به عنوان مانیتور دوم کامپیوتر می‌تواند بسیار کاربردی باشد. داشتن یک صفحه نمایش اضافی اغلب به افزایش راحتی و کارایی در کار با رایانه کمک می‌کند. برای به کارگیری این ترفند، نیاز به یک برنامه مخصوص دارید. ‘Splashtop Wired XDisplay Pro’  یکی از کامل‌ترین و کاربرپسندترین گزینه‌ها برای تنظیم این قابلیت با یک رایانه ویندوزی محسوب می‌شود.

تلفن هوشمند خود را به Trackpad تبدیل کنید

در دنیای رایانه‌های شخصی، یک عملکرد دیگر وجود دارد که اغلب توسط یک دستگاه جانبی انجام می‌شود، اما می‌تواند به طور کامل توسط یک تلفن همراه اجرا شود. برنامه‌های اندرویدی ای وجود دارند که تلفن همراه شما را به یک ترک‌پد مجازی تبدیل می‌کنند، سازگار با هر دو سیستم عامل ویندوز و macOS، که آن را برای هر نوع استفاده کامپیوتری مناسب می‌سازد.

یکی از برجسته‌ترین برنامه‌ها در این زمینه «Remote Mouse» است. برای استفاده از این برنامه باید آن را روی کامپیوتر خود نیز نصب کنید. نسخه رایگان آن نه تنها امکان کنترل مکان نمایشگر را فراهم می‌کند، بلکه ویژگی‌های اضافی نظیر میانبرهایی برای باز کردن برنامه‌ها را نیز شامل می‌شود.

گوشی خود را به یک نقطه اتصال وای فای تبدیل کنید

وقتی سیگنال Wi-Fi منزل شما دچار مشکل می‌شود، به ویژه در نقاطی با پوشش محدود، روش‌های مرسوم گاهی اثربخش نیستند. در چنین شرایطی، یک گوشی هوشمند قدیمی می‌تواند به عنوان یک راه حل مقرون به صرفه برای بهبود سیگنال عمل کند، اگرچه این روش در همه جا قابل اجرا نیست.

 

برای تبدیل یک تلفن اندروید به یک نقطه دسترسی Wi-Fi، شما نیاز به اشتراک‌گذاری اتصال اینترنت با ایجاد یک هات‌اسپات دارید. در صورتی که دستگاه شما از این ویژگی پشتیبانی نکند یا در جستجوی راه‌حلی پیشرفته‌تر باشید، ‘fqrouter2’ یک گزینه مناسب برای تلفن‌های قدیمی است، در حالی که ‘NetShare’ برای مدل‌های جدیدتر مناسب است.

گوشی خود را به یک کنسول بازی رومیزی تبدیل کنید

اگر گوشی هوشمند شما دارای پردازنده قوی است (لازم نیست حتماً جدیدترین مدل باشد) و به بازی‌های ویدیویی علاقه‌مند هستید، این امکان شاید برای شما جالب باشد. برای دستیابی به این هدف، به لوازم جانبی اضافی نیاز دارید، مانند یک کنترلر بلوتوث و یک کابل یا دانگل USB-C به HDMI (ترجیحاً یکی با چندین پورت، شامل یک خروجی USB-C دیگر برای تغذیه دستگاه و حفظ باتری).

فرآیند نهایی شامل اتصال گوشی شما به مانیتور و یافتن بازی‌هایی است که با یک کنترلر سازگار هستند.

در طول خواب مراقب کودک خود باشید

اگر به تازگی وارد زندگی مستقل خود شده اید یا به زودی در انتظار تولد نوزاد هستید، ممکن است فکر خرید مانیتور کودک به ذهن شما خطور کرده باشد. جالب اینجاست که می‌توانید با استفاده از برنامه‌هایی که امکان مشاهده و گوش دادن از راه دور را فراهم می‌کنند، تلفن همراه خود را به یک مانیتور کودک مناسب تبدیل کنید که یک راه حل ایده آل برای نظارت در شب است.

یکی از این برنامه ها، “Saby Baby Monitor” یک گزینه رایگان با تبلیغات نسبتا کم را ارائه می دهد. راه اندازی این برنامه شامل پیکربندی برنامه در دو دستگاه تلفن همراه است. پیدا کردن یک گوشی قدیمی مخصوصا برای قرار دادن در اتاق کودک مناسب است که به شما امکان می دهد با دستگاه تلفن همراه فعلی خود کودک را زیر نظر داشته باشید.

تلفن اندرویدی قدیمی خود را به یک دوربین امنیتی خانگی تبدیل کنید

مشابه برنامه قبلی، یک گوشی اندرویدی قدیمی می‌تواند به عنوان ابزاری ایده‌آل برای نظارت مستمر خانه یا فعال کردن ضبط صدا و تصویر پس از تشخیص حرکت باشد. نکته مهم ،در قرار دادن تلفن همراه برای دستیابی به زاویه دید مطلوب نهفته است. اطمینان حاصل کنید که به وای فای و شبکه برق متصل است تا از اتمام باتری جلوگیری شود.

برای اجرای موثر این تنظیمات، برنامه های تخصصی وارد عمل می شوند. توصیه‌های ما شامل «Camy» و «Alfred Security Camera» است که هر دو، نسخه‌های رایگان را با امکان باز کردن قفل ویژگی‌های اضافی از طریق پرداخت، ارائه می‌کنند.

تلفن اندرویدی قدیمی  خود را به عنوان دوربین داشبورد برای ماشین خود استفاده کنید

با گسترش قابلیت های دوربین تلفن همراه خود، آن را به یک دوربین داشبورد برای ماشین خود تبدیل کنید. اگر با این مفهوم آشنا نیستید، داش‌کم در اصل یک دوربین امنیتی است که روی داشبورد نصب شده است برای ارائه فیلم های ارزشمند در صورت بروز حوادث.

به جای سرمایه‌گذاری روی یک داش‌کم اختصاصی، می‌توانید از یک پایه برای تلفن همراه خود و یک برنامه برای مدیریت ضبط استفاده کنید. این تنظیم با یک تلفن همراه قدیمی به خوبی کار می کند، اما دستگاه فعلی شما نیز می تواند برای این کار مناسب باشد. به خصوص که می توانید آن را در زمانی که رانندگی نمی‌کنید، بردارید. یک برنامه توصیه شده برای این منظور “Droid Dashcam DVR” است.

گوشی خود را را به یک سرور وب تبدیل کنید

خدمات میزبانی وب سایت سنتی می‌توانند هزینه‌بر باشند. تبدیل یک گوشی اندروید به وب سرور، هرچند به سادگی نصب یک برنامه نیست، اما بیش از حد پیچیده هم نیست.به طور خلاصه، این فرآیند به داشتن یک شبیه‌ساز لینوکس برای اندروید، مانند “Termux” نیاز دارد. مهم است که توجه داشته باشید این روش برای وب‌سایت‌های ساده‌تر مناسب‌تر است. اگر به دنبال راه‌اندازی یک وب‌سایت پیچیده‌تر با نیازهای بالاتر هستید، استفاده از یک تلفن همراه اندروید برای میزبانی آن ممکن است بهترین گزینه نباشد.

برای تلویزیون اندروید خود یک صفحه کلید کنترل از راه دور تهیه کنید

با توجه به ماهیت متنوع تلویزیون ها که هر کدام به ویژگی کنترل از راه دور خود مجهز هستند، جالب توجه است که یک تلفن همراه می تواند به عنوان یک کنترل از راه دور جایگزین برای تلویزیون های دارای عملکرد Android TV عمل کند. این امر به ویژه در شرایطی که کنترل از راه دور اصلی گم شده است، مفید است. کل فرآیند به‌طور یکپارچه از طریق برنامه اصلی «Google Home» که از قبل روی تلفن همراه شما نصب شده است مدیریت می‌شود. اگر به هر دلیلی این برنامه را حذف کرده اید، می توانید به راحتی آن را دوباره از Google Play دانلود کنید.

فراتر از ارائه کنترل‌های استاندارد برای تنظیم صدا، این برنامه به دلیل ویژگی صرفه‌جویی در زمان برای تایپ کردن در Android TV از دیگر برنامه‌ها متفاوت است. این امر بسیار مفید است زیرا بیشتر افراد عادت دارند تا با صفحه کلید تلفن همراه خود به جای کنترل تلویزیون تایپ کنند.

از گوشی خود به عنوان کتابخوان الکترونیکی استفاده کنید

در حالی که واضح است که می‌توانید در گوشی اندرویدی خود کتاب بخوانید، تنظیمات خاصی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود تجربه خواندن و جلوگیری از فشار بر چشمان خود انجام دهید. نور ساطع شده از تلفن های همراه می تواند برای چشم ها خسته کننده باشد، به خصوص در طول جلسات طولانی مطالعه.

استفاده از ویژگی‌هایی مانند حالت خواندن بومی که در بسیاری از دستگاه‌های تلفن همراه یافت می‌شود، فعال کردن حالت تاریک، تنظیم تنظیمات روشنایی کم، و استفاده از یک برنامه اختصاصی برای مطالعه منظم و بدون توقف را در نظر بگیرید. این تنظیمات به تجربه خواندن راحت تر و لذت بخش تر در دستگاه Android شما کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.