آیپد پرو اولد ممکن است با تراشه M4 عرضه شود

طبق تازه‌ترین خبرها، اپل در ساخت آیپد پرو اولد احتمالاً از پردازنده اختصاصی M4 خود بهره می‌برد تا بتواند از قابلیت‌های هوش مصنوعی بهتر پشتیبانی کند.

به‌گزارش تک‌ناک، اپل در آستانه‌ برگزاری کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان، خود را برای جشنی بزرگ در عرصه هوش مصنوعی آماده می‌کند. بااین‌حال، به‌نظر می‌رسد این شرکت قصد دارد با رونمایی زودهنگام آیپد پرو OLED در 7 می (۱۸ اردیبهشت)، این جشن را کمی زودتر آغاز کند. مارک گرمن، تحلیلگر برجسته بلومبرگ، از احتمال عرضه‌ آیپد پرو OLED با تراشه M4 و موتور عصبی قدرتمند آن خبر می‌دهد. این نویدبخش انقلابی در دنیای تبلت‌ها و گامی بزرگ به‌سوی عصر هوش مصنوعی واقعی در محصولات اپل است.

گرمن در خبرنامه‌ Power On خود می‌گوید که اپل ممکن است از رویداد ماه می برای توضیح استراتژی تراشه هوش مصنوعی‌ خود استفاده و روی این موضوع تمرکز کند که چگونه آیپد پرو و سایر دستگاه‌های M4 آن از قابلیت‌های هوش مصنوعی اپل در iPadOS 18 بهره خواهند برد. این قابلیت‌ها می‌توانند شامل ویژگی‌های توسعه‌یافته‌ اپل در دستگاه‌ها و چت‌بات‌های کاملاً یکپارچه از یک یا چند شرکت دیگر مانند گوگل باشند.

ورج می‌نویسد که طبق انتظارات، هر دو مدل بعدی پرو علاوه‌بر استفاده از صفحه‌نمایش OLED، به مجموعه‌ای از لوازم جانبی جدید مجهز خواهند شد. به‌گفته‌ گرمن، یکی از این لوازم جانبی نسل بعدی قلم اپل (Apple Pencil) است که به بازخورد لمسی (Haptic Feedback) مجهز خواهد بود. اپل هنوز جزئیات دقیقی دراین‌باره ارائه نکرده است؛ اما با کمی خلاقیت، می‌توان کاربردهای جذاب و هیجان‌انگیزی برای آن تصور کرد.

تصور کنید در حال طراحی در فتوشاپ هستید و با هر حرکت مداد، زبری و جنس کاغذ را به‌طور واقعی احساس می‌کنید یا در حال نقاشی روی بوم مجازی هستید و مقاومت قلم‌مو را دربرابر حرکاتتان حس می‌کنید. بازخورد لمسی می‌تواند انقلابی در دنیای طراحی دیجیتال ایجاد کند و تجربه‌ای کاملاً واقعی و ملموس از کار با ابزارهای سنتی را برای هنرمندان و طراحان به‌ارمغان آورد.

با وجود جذابیت بازخورد لمسی، نگرانی‌هایی درباره مصرف باتری Apple Pencil با راه‌اندازی مداوم موتور کوچک وجود دارد. احتمالاً شایعات مربوط به پشتیبانی Apple Pencil از ویژن پرو نیز به همین دلیل مطرح شده‌اند.

اگر این شایعات صحت داشته باشند، ماهیت دقیق برنامه‌های اپل در این زمینه مشخص نیست؛ اما بازخورد لمسی می‌تواند به ایجاد حس ارتباط بیشتر با فضای مجازی در حین کار با ویژن پرو کمک کند. این قابلیت علاوه‌بر شایعات مربوط به حرکت فشار جدید و نوک‌های مغناطیسی قابل‌تعویض سریع، برای سبک‌ها و هدف‌های مختلف ارائه می‌شود.

ناگفته نماند که انتظار تغییرات گسترده‌تری در آیپد پرو جدید وجود دارد؛ اما فناوری OLED به‌تنهایی می‌تواند دلیلی برای ارتقای آن باشد. بااین‌حال، مشخص نیست که آیا این دلیل برای کاربران کافی خواهد بود یا خیر. تصاویر رندرشده‌ای که در ماه فوریه منتشر شدند، به آیپدی نازک‌تر با لبه‌های گرد مشابه آیفون ۱۵ پرو اشاره می‌کردند.

بااین‌حال، تمرکز اپل بر هوش مصنوعی در این تبلت می‌تواند به پاسخ‌گویی به این پرسش کمک کند که «چه کسانی مخاطب نسل بعدی آیپد پرو هستند؟» درحالی‌که آیپد ایر بزرگ‌تر با قیمت مناسب‌تری دردسترس است، انتظار نمی‌رود اکثر کاربران به‌دلیل قابلیت‌های هوش مصنوعی به‌سراغ آیپد پرو جدید بروند. باوجوداین، شاید با معرفی نهایی قابلیت‌های هوش مصنوعی داخلی یا حداقل مشخص‌‌شدن ماهیت آن‌ها با انتشار iPadOS 18 در پاییز، این موضوع تغییر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.